Riseup Multiactive collagen-500 G

, colagen de tipul II, 500 g

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Riseup Multiactive collagen-500 g-Formula avasnsata cu colagen pentru articulatii.

Noua formula este un preparat complex bioactiv  UC-II si doze mari de colagen de tipul II care ofera supart si mobilitate sistemului osteoarticular.  Are un gust placut cu  aroma de portocala.

Noul nostru produs este o combinație unică de două tipuri diferite de colagen: colagen bovin hidrolizat de tip 2 și colagen biologic activ de a doua generație numit „UCII®”. Colagenul activ din punct de vedere biologic ajută la reducerea inflamației și durerii și, în același timp, restabilește și construiește articulațiile deteriorate. Pentru un efect maxim, produsul conține măceșe, acid hialuronic și alte substanțe utile într-o formă ușor de asimilat.

Combinația de măceșe, acid hialuronic, glucozamină pentru întărirea cartilajului, condroitină, MSM și vitamine,  sunt prezente într-o formă naturală, bine absorbită, si ajută, de asemenea, la obținerea efectului optim. RiseUp este disponibil sub formă de aromă fină de portocale, fără zahăr și conservanți.

Nutriția, poate ajuta la susținerea unui stil de viață activ și la încetinirea procesului de îmbătrânire. Cercetări recente arată că administrarea de suplimente de colagen poate ajuta la susținerea mobilității și a sănătății articulațiilor și oaselor .

Colagenul de tip II hidrolizat deschide calea către o nouă paradigmă de soluții sigure și eficiente pentru sănătatea articulațiilor.

Ce este colagenul de tip II?

Colagenul de tip II este o proteină fibrilă alcătuită din 3 lanțuri lungi de aminoacizi care formează o rețea strânsă de fibrile și fibre. Este componenta principală a cartilajului din organism. Se compune din greutate uscată și colagen. Colagenul de tip II este cel care conferă cartilajului rezistența la tracțiune și elasticitatea, permițându-i astfel să susțină articulațiile.

Ce beneficii are colagenul de tip II în organism?

Colagenul de tip II este o parte majoră a țesutului cartilajului.

Cartilajul este un țesut conjunctiv ferm, dar flexibil. Există diferite tipuri de cartilaj în organism, fiecare având o funcție specifică. Cartilajul găsit în articulații are mai multe funcții, cum ar fi:

 • conectarea oaselor
 • absorbție de șoc
 • permite țesutului să suporte stres mecanic
 • permite oaselor conectate să se miște fără frecare

Cartilajul este alcătuit din condrocite, care sunt celule speciale care creează ceea ce este cunoscut sub numele de „matrice extracelulară” care cuprinde proteoglican, fibre de elastină și fibre de colagen de tip II.

Fibrele de colagen de tip II sunt principala substanță colagenă găsită în cartilaj. Ele joacă un rol extrem de important. Formează o rețea de fibrile care ajută la legarea fibrelor de proteoglican și elastină într-un țesut dur, dar flexibil.

Principala problemă a cartilajului este că este deosebit de predispus la uzură. Acest lucru se datorează parțial pentru că este „avascular”, ceea ce înseamnă că nu are alimentare cu sânge pentru livrarea directă a nutrienților.

Deși organismul este capabil să furnizeze unele substanțe nutritive cartilajului printr-un proces cunoscut sub numele de „difuzie” (adică nutrienții se difuzează prin țesutul conjunctiv din jur), datorita aceastei avascularitati înseamnă că leziunile cartilajului se vindecă mai lent, deoarece organismul nu poate furniza o cantitate adecvată a nutrienților necesari pentru repararea celulelor condrocitelor.

În unele cazuri, deteriorarea cartilajului este considerată ireversibilă din cauza degradării colagenului de tip II.

Există un număr tot mai mare de oameni care caută modalități naturale de a prelungi viața cartilajelor lor, precum și de a-și îmbunătăți condițiile articulațiilor.

Ce este colagenul hidrolizat tip II?

Colagenul de tip II hidrolizat este pur și simplu colagen nativ care a fost descompus (prin hidroliză enzimatică) în peptide care sunt proteine ​​foarte digerabile și biodisponibile.

Colagenul de tip II hidrolizat este produs din cartilajul animal, o sursă sigură și naturală. Deoarece provine din cartilaj, conține în mod natural o matrice de colagen de tip II și glicozaminoglicani (GAG).

Mod administrare

Se amestecă 1 lingură (20 g) cu 250 ml apă rece și se bea între mese.

Recomandari:

 • Contribuie la menținerea sănătății sistemului osteoarticular şi îmbunătăţeşte performanţa sportivă
 • Stimulează producția proprie de colagen a organismului, pentru un efect şi mai puternic
 • Poate fi folosit ca adjuvant în caz de accidentări articulare sau osoase pentru a accelera procesul de vindecare
 • Ameliorează afecţiunile musculo-scheletice (probleme articulare de origine autoimună: artrita reumatoidă)

Ingrediente

1 lingură (20 g) conține:

 • 8 g colagen hidrolizat
 • 5000 mg pulbere de măceșe (Rosa canina)
 • 660 mg sulfat de glucozamină
 • 400 mg- din care glucozamină
 • 440 mg sulfat de condroitină
 • 400 mg- din care condroitină
 • 250 mg metilsulfonilmetan (MSM)
 • 100 mg acid hialuronic
 • 80 mg vitamina C
 • 40 mg UC-II®, colagen nedenaturat tip II
 • 10 mg vitamina E (D-alfa-tocoferol)

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.