Menopausal Formula-135 capsule

, Produs pentru femeile aflate la menopauză, 135 capsule

(6 recenzii de la clienți)
 • Reduce în mod natural simptomele menopauzei (iritabilitate, bufeuri, creştere în greutate) şi scad riscurile mari cauzate de aceste schimbări
 • Se recomandă femeilor cărora menopauza le provoacă simptome neplăcute
Golește
SKU: FL0115 Categorie:

Menopausal Formula Calivita este un produs natural destinat doamnelor. În timpul menopauzei sau după aceasta, corpul şi metabolismul femeilor se schimbă.

Riscul de apariţie al unor boli ce pot fi prevenite creşte (cum ar fi osteoporoza şi bolile cardiovasculare).

Administrarea de estrogen sistemic este metoda clasica a medicinei conventionale pentru  ameliorare a bufeului și a tulburărilor de somn rezultate din acesta.

Cu toate acestea, pot  apărea complicații precum atacul de cord, bolile arterelor coronare, infarctul miocardic, evenimentele tromboembolice și cancerul de sân. In schimbul acestei metode,

Calivita vine cu o alternativa naturala Menopausal Formula:  un amestec de ingrediente active care pot reduce în mod natural simptomele menopauzei (iritabilitate, bufeuri, creştere în greutate) şi scad riscurile mari cauzate de aceste schimbări.

Pentru cine recomandăm ?

 • Femeilor care au intrat în perioada schimbărilor aduse de vârstă şi cărora menopauza le provoacă simptome neplăcute.
 • Femeilor care doresc să prevină afecţiunile de mare risc asociate menopauzei.

Efectele utilizarii Menopausal Formula

 • Susţine producţia naturală de melatonină a organismului
 • Îmbunătăţeste calitatea somnului şi ameliorează tulburările de somn (insomnie)
 • Contribuie la relaxarea mentală, reduce timpul necesar pentru a adormi, asigurând un somn odihnitor
 • Ajută organismul să se adapteze mai uşor schimbărilor de fus orarContribuie la îmbunătăţirea starii generale de sănătate și vitalitate
 • Ameliorează simptomele fizice asociate menopauzei: bufeuri, caracterizate prin valuri de caldură, dureri ale articulaţiilor (mâini şi picioare), creştere în greutate, cefalee, dureri de spate
 • Ameliorareză simptomele emoţionale asociate menopauzei: schimbări de dispoziţie, nervozitate, anxietate, oboseală, atacuri de panică
 • Ajută la prevenirea instalării osteoporozei şi asigură protecţie cardiovasculară, prin suportul nutriţional pe care-l oferă.

Componentele derivate din  plante din Menopausal Formula

>>Radacina de Cnicus Bendictus    (Ciulinul binecuvantat)  are caracteristici antiinflamatorii care  scad sau încetează complet inflamația, pe lângă faptul că ajută la remedierea infecțiilor. Această acțiune se datorează compusului vegetal cnicin, care are activitate antiinflamatorie.

Deasemena stimulează producerea de bilă care ajută la detoxifierea ficatului. Diminueaza sau elimina  stari cum ar fi  oboseala, pierderea poftei de mâncare, greață și ceață cerebrală.

>>Cimicifuga racemosa     sau Cohoshul negru este o plantă utilizată frecvent în medicina alternativa (pe bază de plante) pentru ameliorarea simptomelor menopauzei. Deasemena are o lungă istorie de utilizare în tratamentul artritei și durerilor musculare.

O componentă cheie a cohoshului negru (Cimicifuga racemosa ) este acidul fukinolic, un compus care are proprietăți asemănătoare estrogenului. Acest lucru este  benefic femeilor, deoarece acestea experimentează scăderi ale nivelurilor de estrogen, un factor cheie în dezvoltarea simptomelor menopauzei.

>>Rădăcina de lemn dulce  (licorice) conține compuși care activează receptorii de estrogen pentru a crește nivelul hormonului din organism. În timpul menopauzei, nivelul de estrogen scade, declanșând bufeuri, astfel încât acest aflux determinat prin administrarea lemnului dulce poate ajuta la contracararea acestor simptome incomode. Lemnul dulce sustine sistemul imunitar și este de mare beneficiu in stresul cronic din cauza slăbirii suprarenalelor. În menopauză, glandele suprarenale pot fi supuse unei presiuni mai mari, deoarece sunt responsabile de hormoni care afectează digestia, inflamația, echilibrarea hormonilor și a stresului. Lemnul dulce, este un tonic excelent atunci când energia scade.

>>Vitex   reduce simptomele sindromului premenstrual și ale menopauzei.

În timpul perimenopauzei , pe măsură ce se începe menopauza, datorita deficientei hormonale apare anumite simptome. Dacă vă confruntați cu crampe, sensibilitate a sânilor, pofte de mâncare și balonare, este adesea un indiciu că nivelul de progesteron este in scădere în timp ce estrogenul rămâne ridicat.

Aici poate intervini Vitex din Menopausal Formula, deoarece ajută să cresca cu ușurință nivelul de progesteron.

Dureri de cap reduse. Într-un studiu, femeile predispuse la migrene care au administrat  zilnic vitex timp de trei luni au redus numărul de dureri de cap  pe care le-au experimentat în timpul ciclurilor menstruale cu 66%.

Reducerea inflamației.  Compușii din vitex pot avea proprietăți antiinflamatorii.

Refacerea oaselor. Într-un studiu, femeile cu fracturi osoase cărora li s-a administrat o combinație de vitex și magneziu au avut markeri ușor crescuți pentru refacerea oaselor decât cele cărora li s-a administrat placebo.

>>Angelica Sinensis    este denumita si ginseng feminin. În medicina tradițională chineză, Angelica Sinensis este adesea inclusa în combinațiile de plante pentru menstruație anormală, flux menstrual suprimat, dismenoree (menstruație dureroasă) și sângerări uterine. Este utilizata pentru tratarea simptomelor asociate menopauzei, cum ar fi bufeurile. De asemenea, este utilizata în boli cardiovasculare, inclusiv hipertensiune arterială și probleme cu circulația periferică.

Deasemenea, pe langa extractele de plante, Menopausal Formula contine si vitamine si minerale pentru sinergie astfel incat aceasta formula sa aiba beneficii mari  pentru sanatate la menopauza.

Pentru răspunsuri despre Menopausal Formulă accseaza>>>Menopausal Formula in recomandarile medicale Calivita

Stiati ca

1. Cnicus Bendictus  se traduce Ciulinul „Binecuvântat”(nr-traducere). De ce oare binecuvantat? Într-o legenda, in timpul lui Carol cel Mare, regele francilor din secolul I, se spune că armata sa murea de ciumă atunci când era in razboi pentru controlul Europei occidentale. Temându-se că va pierde războiul, un înger a apărut în visele sale și i-a spus să tragă o săgeată în aer și pe oricare dintre plantele care ar fi aterizat cu aceea ar trebui să-si  hrănească trupele. Carol cel Mare a făcut așa cum i-a spus mesagerul ceresc și săgeata sa a aterizat într-o bucată mare de ciulin. După ce a dat armatei sale ciulinul să mănânce, toți au fost salvați de ciumă și au continuat să lupte. Acest ciulin special a devenit cunoscut ca binecuvântat din acest moment.

2.Suplimentarea cu hormoni nu este recomandată, iar recurgerea la aceasta necesită supraveghere medicală constantă?

Ingrediente

capsula de Menopausal Formula Contine:
– Calciu…….100 mg;
 Vitamina C….100 mg;
– Magneziu…..50 mg;
– Vitamina E…..40 mg;
– Potasiu……10 mg;
– Ginseng Siberian….10 mg;
– Radacina de Cnicus Bendictus…10 mg;
– Lemn Dulce…10 mg;
– Vitex….10 mg;
– Radacina de Cimicifuga Racemosa..10 mg;
– Angelica Sinensis…7, 5 mg;
– Niacinamida….7, 5 mg;
– Acid Pantotenic….5 mg;
– Beta Caroten……4,5 mg;
– Zinc…3 mg;
– Vitamina B1….2,5 mg;
– Vitamina B2….2,5 mg;
– Vitamina B6…..2,5 mg;
– PABA….2,5 mg;
– Colina…..2,5 mg;
– Inozitol….2,5 mg;
– Fier….1 mg;
– Complex de bioflavonoide…..1 mg;
– Coada Calului….650 mcg;
– Mangan.….500 mcg;
– Bor…….300 mcg;
– Cupru…200 mcg;
– Vitamina A.…100 mcg;
– Acid Folic….40 mcg;
– Biotina…30 mcg;
– Crom….20 mcg;
– Iod.……5 mcg;
– Molibden…15 mcg;
– Seleniu…..10,5 mcg;
– Vitamina B12….5 mcg;
– Vitamina D3…2 mcg.

Alte Ingrediente:
gelifiant – gelatină; corector de aciditate – citrat de potasiu; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu; ulei vegetal hidrogenat….q.s.

6 recenzii pentru Menopausal Formula-135 capsule

 1. Iris Beatrice

  Insomnia este o problemă frecventă în timpul menopauzei. Cu Menopausal Formula, am experimentat o îmbunătățire semnificativă în calitatea somnului. Recomand cu încredere pentru cele care se confruntă cu dificultăți de somn în această perioadă.

 2. Romona

  Iritabilitatea și anxietatea este aproape permanenta în timpul menopauzei, dar Menopausal Formula a fost un sprijin eficient pentru mine. Recomand cu căldură pentru cele care trec prin schimbări hormonale semnificative

 3. Mihaela

  Preocupată de osteoporoza ce se asociaza cu menopauza, am găsit în Menopausal Formula un produs naturist valoros. Recomand acest produs celor care doresc să mențină oasele sănătoase în această etapă a vieții

 4. Elena

  Starea mea de spirit a avut de suferit în timpul menopauzei, dar Menopausal Formula a adus o îmbunătățire semnificativă. Este un supliment esențial pentru gestionarea aspectelor emoționale asociate acestei etape. Recomand cu încredere!

 5. Emilia

  Buferurile de căldură erau o provocare majoră pentru mine în timpul menopauzei. Menopausal Formula mi-a adus un sprijin eficient, reducând frecvența și intensitatea lor. Recomand tuturor femeilor care trec prin această perioadă

 6. Liliana

  Am descoperit Menopausal Formula în căutarea unui sprijin în perioada menopauzei. Acest produs m-a salvat, aducând echilibru și confort în această etapă a vieții. Recomand cu încredere

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.