Vein Protex

, Protecţie pentru vene, 60 tablete

  • Vein ProteX este un produs pe bază de antioxidanţi cu ingrediente active care întăresc şi protejează venele
  • Ingredientele active extrase din seminţe de struguri, completate cu un complex de hesperidină, combat radicalii liberi
  • Ghimbirul şi curcuma sunt binecunoscute în medicina populară pentru efectul lor de stimulare a circulaţiei sanguine.
Golește
SKU: CV0150 Categorie:

Antioxidanţii joacă un rol important în protejarea venelor, dat fiind faptul că ateroscleroza şi alte boli ale venelor sunt de cele mai multe ori consecinţa efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Vein ProteX este un produs pe bază de antioxidanţi cu ingrediente active care întăresc şi protejează venele. Ingredientele active extrase din seminţe de struguri, completate cu un complex de hesperidină, combat radicalii liberi. Ghimbirul şi curcuma sunt binecunoscute în medicina populară pentru efectul lor de stimulare a circulaţiei sanguine.

Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor care petrec mult timp la serviciu stând în picioare sau aşezate pe scaun.
  • Persoanelor suferind de boli ale venelor şi celor care doresc să menţină structura sănătoasă a venelor.
  • Persoanelor afectate de obezitate.

Stiati ca

Venele voastre trebuie să lucreze din greu zi după zi? Aproape în mod constant, ele trebuie să transportă sângele sărac în oxigen în sus, în direcţia inimii, sfidând gravitatea. Cantitatea de sânge pe care venele o circulă zilnic poate ajunge la 7.000 litri.

Atentie !

Acest produs nu înlocuieşte consultul medical şi tratamentul medicamentos. Dacă suferiţi de o boală a venelor, cereţi ajutorul unui medic specialist. Dacă vreţi să folosiţi acest produs în timpul sarcinii sau alăptării, cereţi sfatul medicului înainte. Pentru a obţine rezultate optime, este recomandat un tratament regulat de cel puţin trei luni.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.