Culevit

, Prevenirea multiplicării anormale a celulelor, 180 tablete

  • Conţine o cantitate semnificativă de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor
  • Ajută la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor şi poate sprijini mecanismul de apărare anticancer al organismului.
Golește
SKU: HC0004 Categorie:

Culevit este un amestec natural de vitamine şi aminoacizi, care conţine o cantitate semnificativă de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor, toate având o importanţă specială pentru regenerarea şi fortificarea organismului în cazuri de boli grave, sănătate slăbită, pierdere în greutate şi o stare generală proastă. Culevit poate ajuta la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor şi poate sprijini mecanismul de apărare anticancer al organismului.

Pentru cine recomandăm ?

  • Pentru a ajuta la regenerarea celulelor corpului.
  • În perioada de convalescenţă ce urmează după intervenţii chirurgicale, răni şi boli grave.
  • În cazul cancerului, ca tratament complementar, cu acordul medicului.

Stiati ca

Organismul nostru produce regulat celule canceroase, împotriva cărora ne apărăm cu un „sistem de apărare” special?

Atentie !

În cazul în care sunteţi alergic la vreunul dintre ingredientele active sau aditivi, nu folosiţi acest produs! Datorită conţinutului său de fenilalanină, nu poate fi administrat pacienţilor suferinzi de fenilcetonurie. Nu este recomandat pacienţilor care necesită dializă renală (tratament pentru rinichi pe cale artificială) şi celor care suferă de funcţionarea defectuoasă a ficatului. Dacă suferiţi de tumori canceroase secretoare de serotonină, nu folosiţi acest produs! În cazul în care aveţi cunoştinţă de existenţa unei funcţionări defectuoase grave a ficatului sau rinichilor, cereţi sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestor tablete. În cazul existenţei unui ulcer gastric sau duodenal, administrarea tabletelor de Culevit se face pe baza evaluării medicale individuale.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.