Joint Protex

, Complex pentru protecţia articulaţiilor, 90 tablete

  • Stimulează regenerarea cartilajelor care acoperă extremităţile oaselor şi producţia lichidului lubrefiant dintre acestea
  • Glucozamina întăreşte cartilajele, în vreme ce acidul hialuronic şi metil-sulfonil-metanul (MSM) participă la producerea lichidului sinovial
  • Plantele conţinute de această tabletă pot reduce durerile, dar fără posibilele efecte adverse
Golește

Ce este Joint Protex ?

Glucozamina si condroitina sunt componente ale cartilajului normal ce se regasesc in produsul Joint Protex si actioneaza ca un tampon intre oasele ce formeaza o articulatie.

Ce beneficii are Joint Protex ?

Joint Protex DureriJoint Protex reduce durerile de la nivelul articulațiilor și elimină inflamația muschilor. Glucozamina din componența acestuia înlătură durerea pe o perioadă îndelungată și participă la regenerarea cartilajelor. Extractele din plante care se regăsesc în Joint Protex au efect antiinflamator și sunt benefice în osteoartrite.

Îmbunătățește funcțiile articulațiilor și circulația sanguină. Manganul elimină “durerile de creștere” din adolescență, durerile articulațiilor genunchiului sau crampele.

Condroitin sulfatul, ingredient al produsului, optimizează mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor. Este o substanță importantă a cartilajelor, utilă pentru menținerea proprietăților elastice și mecanice ale acestora.

Pentru cine reomandăm Joint Protex ?

Joint Protex

  • Persoanelor care doresc sa aducă un suport suplimentar și protecție oaselor și articulațiilor
  • Persoanelor care depun un efort fizic ce solicită articulațiile
  • Persoanelor care au un surplus de greutate
  • Sportivilor, pentru suport și protecție a articulațiilor
  • Persoanele care au un stil de viață sedentar, pentru întărirea articulațiilor

Ce ingrediente conține produsul ?

Glucozamina, substanță naturală aflată în cochilia scoicilor, ajută la formarea și menținerea principalelor elemente structurale ale cartilajelor. Joacă un rol important în menținerea și regenerarea integrității articulațiilor și în special a cartilajelor.

Condroitina se găsește sub formă naturală în cartilajul de rechin sau bovine și acționează sinergic cu glucozamina, fiind un lubrifiant pentru articulații.

Acidul hialuronic este un hidratant natural ce menține vâscozitatea lichidelor articulare și reduce fricțiunea de la suprafața cartilajelor. Volumul de acid hialuronic din epidermă scade pe masură ce îmbătrânim.

Metil Sulfonil Metanul (MSM) este un component des folosit în produsele pentru protecția articulațiilor. Stimulează sistemul imunitar, păstrarează echilibrului hormonal și ajută la menținerea structurii sănătoase a cartilajelor.

Extracte din plante cunoscute pentru proprietățile antiinflamatoare : Boswellia Serrata, Crețușca, Turmeric

Zincul și Manganul sunt minerale ce se pierd prin procesul de transpirație. Organismul uman nu dispune de un depozit important de Zinc care să poată fi utilizat în caz de deficiență, de aceea este nevoie de un supliment.

Zincul este considerat “agentul de circulațe” al organismului. Acesta controlează și reglează procesele metabolice, sistemele enzimatice, menține integritatea celulelor și intră în componența unor enzime vitale pentru organism.

Durerile de creștere din adolescență, durerile articulațiilor genunchiului, crampele și întinderile musculare sunt datorate absenței Manganului.

Pentru răspunsuri despre Joint ProteX  accseaza>>>Joint ProteX  in recomandarile medicale Calivita

Stiati ca

Uzura articulaţiilor importante (genunchi, glezne, şold) este o problemă care afectează multe persoane, în special la o vârstă înaintată, şi este influenţată de stilul de viaţă, greutatea corporală sau factori ereditari? Vestea bună este că uzura articulaţiilor poate fi prevenită sau încetinită.

Articulaţiile noastre pot să se regenereze, dacă primesc nutrienţii adecvaţi.

Ingrediente

O tableta contine:
-Glilcozamina HCI (crustaceu) 250 mg
-Condroitin sulfat 200 mg
-Metil sulfonil metan (MSM) 150 mg
-Glucozaminoglican 150 mg
-Acid hialuronic (complex) 50 mg
-Cetil-muristoleat (CMT) 50 mg
-Extract din Boswellia serrata (25 %) 50 mg
-Filipendula ulmaria (cretusca) 40 mg
-Extract din Turmeric (95%) 10 mg
-Zinc(gluconat) 5 mg
-Mangan (gluconat) 1 mg
Calorii. 0 kcal sau 0 kJ
Grasimi 0 g
Carbohidrati 0 g
Proteine 0 g
Alte ingrediente: stabilizator-fosfat disodic; agent de incarcare-croscarmeloza sodica; agenti de incarcare-acid stearic, stearat de magneziu….q.s.

Atentie !

A se evita de către persoanele cu sensibilitate la crustacee. Pacienţii bolnavi de diabet şi cei care prezintă un nivel ridicat al colesterolului trebuie să ceară sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs. În cazul unei alergii la aspirină, cereţi sfatul medicului. Nu se recomandă în timpul perioadei de sarcină şi alăptare.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.