Cholestone

, Produs pentru reducerea colesterolului, 90 tablete

  • Ajută la menţinerea colesterolului în limitele normale
  • Usturoiul poate avea efecte benefice asupra lipidemiei, în vreme ce lecitina joacă un rol semnificativ în metabolizarea grăsimilor
Golește
SKU: CV0113 Categorie:

Cholestone este un supliment alimentar creat pentru a ajuta la menţinerea colesterolului în limitele normale. Printre ingredientele sale active se numără uleiul din seminţe de in, care contribuie la menţinerea colesterolului la un nivel normal datorită conţinutului său ridicat de omega-3, şi pectina din mere, care are acelaşi efect, datorită conţinutului său bogat în fibre. Usturoiul poate avea efecte benefice asupra lipidemiei, în vreme ce lecitina joacă un rol semnificativ în metabolizarea grăsimilor.

Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor care prezintă un nivel ridicat al colesterolului şi/sau trigliceridelor.
  • Ca măsură preventivă adresată celor în a căror familii au existat persoane cu un nivel ridicat al colesterolului şi/sau trigliceridelor, sau celor care suferă de tulburări ale metabolismului glucidic.
  • Pentru prevenirea aterosclerozei.
  • Persoanelor cu o alimentaţie bogată în grăsimi şi glucide.

Stiati ca

Alături de cancer, bolile cardiovasculare reprezintă cauzele cele mai dese de deces în țările dezvoltate, cu toate că multe dintre aceste cazuri ar putea fi prevenite?

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.