Shark Aid

, Cartilaj de rechin, 90 tablete

 • Contribuie la funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor
 • Produs bogat în substanţe care se regăsesc şi în cartilajele umane
 • Efect antiinflamator
 • Conţine cartilaj de rechin
Golește
SKU: FL0017 Categorie:

Shark Aid este un supliment alimentar care conţine cartilaj de rechin, contribuind în mod eficient la funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor. Cartilajul de rechin este bogat în substanţe care se regăsesc şi în cartilajele umane, cum este sulfatul de condroitină, care, printre altele, este cunoscut pentru efectul său anti-inflamator.

Cartilajul de rechin oprește formarea noilor vase de sânge. Substanțele care fac acest lucru se numesc inhibitori ai angiogenezei. Acest lucru poate ajuta la combaterea anumitor tipuri de cancer, întrerupându-le alimentarea cu sânge.

Cartilajul de rechin este folosit pentru cancer, inclusiv un tip de cancer numit sarcom Kaposi. Cartilajul de rechin este folosit și pentru artrită, psoriazis, vindecarea rănilor, deteriorarea retinei ochiului din cauza diabetului și în inflamația intestinului (enterita).

Pentru cine recomandăm ?

 • Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice, pentru a ameliora efectele dăunătoare ale efortului intens asupra cartilajelor.
 • Vârstnicilor, pentru a contribui la funcţionarea sănătoasă a cartilajelor şi condrificarea (formarea cartilajelor) adecvată.
 • Ca adjuvant în tratamentul artritei reumatoide.
 • Celor care doresc să-și întărească sistemul imunitar preventiv sau împotriva tumorilor maligne.

Efecte antiinflamatori 

Cartilajul de rechin poate fi util în afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita reumatoidă, artrita psoriazică și, în unele cazuri, osteoartrita. Mai exact, poate fi benefic datorită efectelor sale anti-angiogenice, precum și prezenței unor niveluri ridicate de mucopolizaharide antiinflamatorii, cum ar fi sulfatul de glucozamină și sulfatul de condroitină. Îmbunătățiri ale inflamației pot fi observate imediat după 1 până la 2 săptămâni după inițierea tratamentului cu cartilaj de rechin; cu toate acestea, dacă nu apare nicio ameliorare, pacienții trebuie sfătuiți să continue tratamentul timp de 6 până la 8 săptămâni înainte de a se lua decizia de a întrerupe tratamentul

Efectul utilizarii Shark Aid

 • Oferă suport şi protecţie articulaţiilor, mai ales în cazul unui stil de viaţă activ
 • Calmează durerea şi reduce inflamația de la nivelul sistemului osos şi articular
 • Susţine producerea lichidului sinovial şi redă mobilitatea articulațiilor
 • Ajută la menţinerea sănătăţii, elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiilor
 • Adjuvant în tratamentul artritei reumatoide

Efecte secundare, siguranță, toxicitate și interacțiuni cu alte medicamente sau suplimente

 • Cartilajul de rechin este sigur atunci când este utilizat timp de până la 40 de luni. În cazuri rare poate provoca un gust neplăcut în gură, greață, vărsături, tulburări de stomac și constipație.
 • Femeile în perioada de sarcina și care alăptează nu ar trebui să ia cartilaj de rechin.
 • Cartilajul de rechin ar putea crește nivelul de calciu. Persoanele care au deja un nivel ridicat de calciu ar trebui să evite utilizarea cartilajului de rechin.
 • Cartilajul de rechin conține calciu și poate crește nivelul de calciu. Folosirea acestuia împreună cu suplimentele de calciu poate duce la creșterea nivelului de calciu.
 • Cartilajul de rechin ar putea face sistemul imunitar mai activ. Acest lucru ar putea duce la creșterea simptomelor bolilor autoimune. Cel mai bine este să evitați să luați cartilaj de rechin dacă aveți o afecțiune autoimună(scleroza multipla, lupus, etc).
 • Unele medicamente, cum ar fi cele utilizate după un transplant, scad activitatea sistemului imunitar. Luarea cartilajului de rechin împreună cu aceste medicamente ar putea reduce efectele acestor medicamente.

Shark Aid în recomandările medicale Calivita

Mod administrare

3×2 tablete pe zi sau în funcţie de recomandări

Ingrediente

750 mg Cartilaj de rechin

Alte Ingrediente:Stabilizatori – carbonat de calciu, celuloză microcristalină; antiaglomerant – acid stearic; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; acidifiant – sulfat de sodiu; antiaglomerant – stearat de magneziu; agent de îngroşare – amidon; agenţi de glazurare – glazură farmaceutică, talc…………………q.s.

Atentie !

Datorită efectului inhibitor asupra formării de noi vase sanguine, cartilajul de rechin nu poate fi folosit în perioada sarcinii şi alăptării şi înainte sau după operaţii şi intervenţii chirurgicale. Nu consumaţi acest produs, dacă sunteţi alergici la peşte sau moluşte.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…