Oxy Max

, Picături de oxigen, 60 ml

(6 recenzii de la clienți)
 • Conţine molecule de oxigen stabilizat
 • La sportivi s-a constatat creșterea performanțelor
 • Supliment benefic in caz de probleme respiratori.
 • Crește rezervele energetice ale organismului
 • ajutor in preventia si tratarea cancerului
 • Ajută la absorbția și utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor
 • Nu are efecte negative, nu prezintă niciun risc
Golește
Oxy Max – Oxigen Lichid Purificat pentru Vitalitate și Energie
Bine ați venit pe pagina noastră dedicată Oxy Max de la Calivita! Descoperiți efectele unui aport de oxigen pur și beneficiați de multiplele avantaje pe care le aduce pentru starea de bine. Cu Oxy Max, puteti  experimenta o nouă dimensiune a vitalității și energiei!

Solutia lichida Oxy Max Calivita axigura o oxigenare a organismului  la nivel de celula implicit 0 oxigenare intregului organism.   Fără o cantitate suficientă de oxigen, organismul nu ar putea funcţiona optim. Picăturile

Oxy Max conţin molecule de oxigen stabilizat, care pătrund în fluxul sanguin în timpul digestiei. Această formă, care este uşor de utilizat de către organism, poate contribui la reducerea efectelor nocive ale mediului în care trăim sau poate creşte performanţele fizice.

În oraşele cu aer poluat, unde conţinutul oxigenului din aer este mai mic, sau în cazurile unde nevoile de oxigen sunt mai ridicate, cum ar fi în timpul activităţilor sportive sau muncilor fizice, sau in cazul diferitelor afectiuni respiratorii, Oxy Max poate fi foarte util

De ce Oxy Max?

Oxy Max reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută o sursă de oxigen lichid purificat, susținând vitalitatea și echilibrul organismului. Iată de ce ar trebui să alegeți Oxy Max:
Oxigen Pur  Esențial pentru organism: Formula Oxy Max furnizează oxigen purificat, vital pentru procesele metabolice și pentru sprijinirea funcțiilor organismului.
Puritate și Calitate: Fiecare picătură de Oxy Max este rezultatul unui proces de purificare riguros, garantând calitatea și siguranța superioara.
Ușor de Administrat: Cu doar câteva picături, puteți adăuga un impuls de oxigen pentru a vă revitaliza instantaneu.

Ce Este Oxy Max și Ce Conține?

Oxy Max – Sursa de Oxigen Lichid Pentru Energia organismului
60 ml Apă Purificată: solutie curata și sigura pentru transportul oxigenului în corp.
Clorură de Sodiu și Carbonat de Sodiu: Ingrediente esențiale pentru menținerea echilibrului osmotic și alcalinității.
120 mcg Sodiu: O cantitate controlată de sodiu, esențial pentru funcționarea normală a organismului.

Beneficii Cheie ale Oxy Max:

Creștere a Nivelului de Energie: Aportul suplimentar de oxigen poate contribui la creșterea nivelului de energie și vitalitate.
Sprijin pentru Funcțiile Cognitive: Oxigenul este esențial pentru funcțiile cognitive optime și concentrare mentală.
Detoxifiere și Revitalizare: Oxy Max poate ajuta la eliminarea toxinelor și la revitalizarea celulelor organismului.

Proprietăți Oxy Max:

Antioxidant Natural: Oxigenul contribuie la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Sprijin pentru Sistemul Imunitar: Oxigenul susține funcționarea optimă a sistemului imunitar.
Echilibrare a PH-ului: Componentele precum clorura de sodiu și carbonatul de sodiu contribuie la menținerea echilibrului acid-bază în organism.

Pentru cine /ce se recomandă Oxy Max Calivita ?

 • Celor care doresc să își sporească nivelul de energie și vitalitate.
 • Persoanelor care au nevoie de un sprijin suplimentar pentru funcțiile cognitive.
 • Celor care caută o modalitate eficientă de detoxifiere și revitalizare.
 • Persoanelor care trăiesc în oraşe mari şi celor care se implică în activităţi sportive.
 • Persoanelor care doresc să stimuleze şi să crească rezerva de oxigen a organismului.
 • Presoanelor cu probleme respiratorii.
 • Persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească metabolismul.
 • Persoanelor care-şi doresc performanţe sportive mai mari.
 • Persoanelor care doresc să îmbunătăţească rezerva de energie şi procesele fiziologice ale organismului.
 • Persoanelor care doresc prevenție tumorala.
 • Persoanelor care doresc să stimuleze absorbţia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi substanţelor din plante.

Cum se foloseste OxyMax

 • Se pun 20 picături într-o cană cu apa (250ml) și se consumă (se poate combina cu gălbenuș crud și miere).
 • Se poate aplica și pe piele ca dezinfectant și regenerator.
 • La parodontoză se înmoaie vata în conținut și se aplică în locurile cu probleme.

Efectele utilizarii Oxy Max

 • Creşte rezistenţa şi îmbunătăţeşte capacitatea de efort a organismului
 • Ameliorează senzaţia de oboseală şi creşte puterea de concentrare
 • Îmbunătăţeşte starea de spirit
 • Asigură un aport de energie echilibrat şi constant
 • Oferă protecţie şi suport imunitar
 • Ofera protecție antitumorala.
 • Întăreşte apărarea naturală a corpului

Opinii și Păreri

Aflați părerile celor care au utilizat Oxy Max in sectiunea Recenzii.

Interacțiuni cu Alte Medicamente

Oxy max nu interationeaza cu alte medicamente.

Se Poate Administra  în Siguranță?

Oxy Max este fabricat urmărind standardul de calitate  pentru a asigura siguranța utilizării..

Se Poate Returna Produsul Înapoi?

Suntem dedicați satisfacției clienților. Dacă nu sunteți complet mulțumit, contactați-ne în termen de14 zile si va vom  returna banii inapoi.

Situatii in care este recomandat

Oxy Max de la Calivita poate fi recomandat în diverse situații pentru a sprijini sănătatea și starea de bine. Iată câteva situații în care Oxy Max poate fi considerat benefic:
Nivel Redus de Energie: Pentru cei care se confruntă cu oboseală constantă sau un nivel redus de energie, Oxy Max poate oferi un impuls de oxigen pentru a sprijini metabolismul și a crește vitalitatea.
Perioade de Stres Mental: În situații de stres mental intens, aportul suplimentar de oxigen poate contribui la menținerea funcțiilor cognitive și a concentrării.
Detoxifiere și Curățare: Oxy Max poate fi inclus în programele de detoxifiere sau curățare a organismului, ajutând la eliminarea toxinelor și la revitalizarea celulelor.
Stare Generală de Sănătate Slăbită: Pentru cei care se recuperează după o boală sau au o stare generală de sănătate slăbită, Oxy Max poate oferi un sprijin suplimentar pentru revitalizare.
Îmbunătățirea Performanței Fizice: Sportivii și cei care desfășoară activități fizice intensive pot beneficia de Oxy Max pentru a îmbunătăți aportul de oxigen și a susține performanța fizică.
Insuficiență Respiratorie: În cazul persoanelor cu probleme ușoare de respirație sau insuficiență respiratorie, Oxy Max poate oferi un sprijin suplimentar pentru oxigenare.
Îmbunătățirea Calității Somnului: Pentru cei care au dificultăți în obținerea unui somn odihnitor, Oxy Max poate fi considerat pentru susținerea relaxării și îmbunătățirea calității somnului.
Perioade de Concentrare Prelungita: Studenții sau cei care au nevoie de perioade lungi de concentrare pot beneficia de Oxy Max pentru a menține nivelul de alertă și concentrare.
Situații de Călătorie: În timpul călătoriilor lungi cu avionul sau alt mijloc de transport, Oxy Max poate ajuta la compensarea nivelului scăzut de oxigen din mediile închise.
Sprijin în Recuperarea Postoperatorie: După intervenții chirurgicale sau proceduri medicale, Oxy Max poate fi luat în considerare pentru a susține recuperarea și revitalizarea organismului.

*Alte situatii

Experiențe la Altitudini Ridicate: Cei care trăiesc sau călătoresc la altitudini ridicate pot considera Oxy Max pentru a compensa nivelurile mai scăzute de oxigen din aerul rar.
Prevenirea Episoadelor de Migrenă: Oxigenul suplimentar din Oxy Max poate ajuta la prevenirea sau ameliorarea episoadelor de migrenă în unele cazuri.
Sprijin în Convalescență După Infecții Respiratorii: După afecțiuni respiratorii precum răceala sau gripa, Oxy Max poate fi un supliment util pentru recuperarea funcțiilor respiratorii.
Sprijin pentru Sistemul Cardiovascular: Aportul de oxigen poate susține sănătatea cardiovasculară, contribuind la oxigenarea eficientă a sângelui.
Îmbunătățirea Performanței Sexuale: Un nivel optim de oxigen poate susține funcția sexuală și poate contribui la îmbunătățirea performanței sexuale.
Persoanele cu Boli Respiratorii Cronice: Oxy Max poate fi considerat în cazul persoanelor cu boli respiratorii cronice, cum ar fi astmul cronic, pentru a oferi un suport suplimentar în respirație.
Sprijin în Programul de Dezintoxicare a Fumătorilor: Pentru cei care doresc să renunțe la fumat sau să înceapă un program de dezintoxicare, Oxy Max poate ajuta în gestionarea simptomelor de retragere.
Persoanele cu Insuficiență Circulatorie: Oxy Max poate oferi un sprijin suplimentar pentru persoanele cu probleme de circulație sanguină sau insuficiență circulatorie.
Recuperare După Efortul Fizic Intens: Sportivii care se antrenează intens pot beneficia de Oxy Max pentru a accelera recuperarea și pentru a reduce oboseala musculară.
Îmbunătățirea Respirației în Timpul Activităților Fizice: Oxy Max poate fi luat în considerare înainte de activități fizice intense pentru a sprijini o respirație mai ușoară și eficientă.

**Alte situatii

Persoanele cu Episoade de Apnee în Timpul Somnului: Oxy Max poate fi luat în considerare pentru persoanele care se confruntă cu episoade de apnee în timpul somnului, oferind un suport suplimentar pentru respirație.
Stare de Stres Oxidativ Crescut: Pentru cei expuși la stres oxidativ crescut, fie din cauza mediului înconjurător sau a stilului de viață, Oxy Max poate contribui la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative.
Persoanele cu Boli Neurologice: Oxy Max poate fi considerat în cazul persoanelor cu boli neurologice, cum ar fi boala Parkinson sau scleroza multiplă, pentru a sprijini oxigenarea creierului.
Prevenirea Simptomelor de Rău de Altitudine: Cei care se aventurează în zone la altitudine înaltă pot beneficia de Oxy Max pentru a preveni sau atenua simptomele de rău de altitudine.
Suport în Programele de Dezintoxicare a Organelor: Oxy Max poate fi inclus în programele de detoxifiere a organelor, oferind un aport suplimentar de oxigen pentru susținerea funcțiilor lor.
Susținerea Respirației în Timpul Eforturilor Cardiovasculare Intense: Pentru cei implicați în activități cardiovasculare intense, cum ar fi alergarea sau ciclismul, Oxy Max poate oferi un sprijin pentru respirație.
Persoanele Expuse la Poluare Aeriană: Oxy Max poate fi considerat pentru persoanele expuse frecvent la poluare aeriană, oferind un suport în procesul de detoxifiere a plămânilor.
Când se Dorește un Stimulent Natural pentru Energie: Oxy Max poate fi luat în considerare ca un stimulent natural pentru energie, fără dependența de cofeina sau alte substanțe stimulante.
Perioadele de Călătorie Prolongată cu Mașina sau Autobuzul: În timpul călătoriilor lungi cu mașina sau autobuzul, Oxy Max poate ajuta la menținerea unui nivel confortabil de oxigen în spații închise.
Sprijin în Programul de Îmbunătățire a Respirației pentru Fumători: Oxy Max poate fi inclus în programele de îmbunătățire a respirației pentru cei care fumează, contribuind la revitalizarea sistemului respirator.

 

Pentru răspunsuri despre Oxy Max accseaza Oxy Max  in recomandarile medicale Calivita

Prospectul produsului Oxy Max de la Calivita

oxigen lichid oxy max de la calivita
Oxy Max-supliment lichid de oxigen 60 ml

Oxy Max în recomandările medicale Calivita

Referinte:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5045092 [1]

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6177375 [2]

Stiati ca

Ştiaţi că, în mod normal, inhalăm 5-8 litri aer pe minut, cantitate care poate creşte până la 50-60 litri atunci când facem sport ?

Mod administrare

De 3 ori pe zi, se amestecă 20 de picături de OxyMax în aproximativ 250 ml de lichid şi se bea.

Ingrediente

60 ml Apă de izvor cu conţinut de ioni negativi de oxigen stabilizat

Atentie !

 • Manipulaţi cu atenţie pentru a evita ca produsul să intre în contact cu ochii sau membranele mucoase.
 • A nu se folosi nediluat.
 • A se urma instrucţiunile de diluare

6 recenzii pentru Oxy Max

 1. Gabriel

  Folosesc Oxy Max zilnic pentru a asigura o oxigenare eficientă. Este ușor de administrat și simt cum mă revitalizează fiecare pahar baut cu picaturi de Oxy Max

 2. Ionescu Nicky

  Acest produs imi este de un mare ajutor. Îl folosesc de mult timp . Am făcut o perioada pauza și nu m-am simțit bine. Pentru mine este important acest medicament. Îl recomand

 3. Victor

  În perioadele aglomerate și stresante, Oxy Max a devenit un element de bază pentru a menține claritatea mentală și echilibrul emoțional

 4. Emil

  Oxy Max a devenit produsul meu drag pentru o respirație mai ușoară. Mă ajută să simt că primesc o cantitate suficientă de oxigen

 5. Radu

  Oxy Max este un produs de revigorare imediata. După fiecare administrare, simt o îmbunătățire a nivelului meu de energie și claritate mentală

 6. Claudia

  Oxy Max adaugă vitalitate si energie. Este un supliment esențial pentru cei ce doresc să se simtă mai energici și mai concentrați.Il recomand !

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…