Nordic Pure Omega 3 Liquid

, 250 ml

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Nordic Pure Omega 3 Liquid Calivita este un produs cu ulei de pește natural de calitate premium dintr-o sursă de încredere și curată din Islanda. Nivelurile ridicate de DHA susțin în mod specific funcționarea normală a sistemului nervos, a creierului și a vederii. Produs ideal pentru copii, gravide, mame care alăptează și persoane mai în vârstă. Nu contine aditivi artificiali, gluten, lactoza, proteine ​​din lapte, zahar. Are o aromă naturală de lămâie.

Nordic Pure Omega 3, sub forma lichida este ușor de consumat si a fost fabricat special ca o necesitate pentru a sprijini funcționarea normală a creierului, a sistemului nervos și a vederii, benefic femeilor însărcinate, copiilor și vârstnicilor.

În plus, desigur, recomandam  tuturor să consume produsul, deoarece ingredientele sale active contribuie la funcționarea sănătoasă a sistemului cardiovascular și imunitar și ajută organismul să lupte împotriva inflamației!

De ce este asa de important consumul de omega 3?

Omega 3 este cel mai concentrat in uleiul de peste; si daca sursa de provenienta a pestelui este organica, atunci continul nutritiv este si mai concentrat. Uleiul de peşte are în compoziţie acizi graşi nesaturaţi cu lanţuri lungi de atomi de carbon, cei mai importanţi fiind acidul eicosapentaenoic şi acidul decosahexaenoic, care sunt implicaţi în sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice.

Prostaglandinele sunt implicate în răspunsul imun, funcţionalitatea aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului şi al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitară şi scad riscul de ateroscleroză, hipertensiune aretrială şi infarct de miocard. Deoarece reduc vâscozitatea sângelui, contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, crescând aportul de oxigen în ţesuturi.

Nordic Pure Omega 3 Liquid conține ulei de pește natural de calitate premium dintr-o sursă de încredere, extrem de pură, din Islanda.

 De ce Nordic Pure Omega 3 Liquid este benefic sanatatii?

Eficient: ratele mai mari de DHA oferă un sprijin mai bine direcționat sistemului nervos.

Sigur: Produsul provine dintr-o sursă de încredere, 100% pură, extrasă din codul islandez.

-Natural: Datorită procesării la temperatura mica adecvata a uleiului de pește, acesta isi păstreaza nutrienții naturali valoroși, cum ar fi: Vitamina A și Vitamina D.

FĂRĂ Zahăr și aditivi artificiali : Preparatul nu conține niciun aditiv artificial, fără coloranți artificiali, conservanți, agenți de încărcare, ingrediente modificate genetic, gluten, lactoză, proteine ​​din lapte și zahăr.

„Gust de pește” slab: Pentru a fi o plăcere si să nu te lupți cu gustul de peste, am aromatizat uleiul de pește cu o notă de aromă naturală de lămâie.

Compoziție rafinată: Principalele ingrediente active nu au fost combinate cu alte vitamine adăugate. Astfel, poate fi personalizat cu orice alte vitamine după cum este necesar.

Ușor de luat / administrat: Datorită formei sale lichide, este ușor de consumat pentru copiii de toate vârstele.

La ce contribuie suplimentarea cu acizi grași esențiali Omega 3?

Elimină depresia, durerile abdominale, protejează colonul, îmbunătățește vederea, previne inima și accidentul vascular cerebral, ameliorează inflamația cronică și artrita, protejează pielea și multe altele.

Ajută la dezvoltarea corectă a fetușilor, a bebelușilor în uter și a copiilor și contribuie la o mai bună dezvoltare a funcțiilor creierului lor – au o inteligență mai mare și abilități de comunicare și sociale mai bune.

Copiii care folosesc acizi grași Omega 3 au un risc redus de a face diferite afecțiuni neurocognitive, cum ar fi autismul și paralizia cerebrală.

Multe studii sugerează că trebuie să creștem aportul din acest nutrient cheie. Nici un alt acid gras nu a fost studiat mai pe larg decât acizii omega-3.

In concluzie: Noul produs Calivita Nordic Pure Omega 3 Liquid, reprezinta o sursa excelenta de omega-3. Contine ulei de peste de o calitate ridicata, imbogatit cu DHA, extras din peste din apele Islandei. Produsul nu contine aditivi artificiali, zahar, conservanti, gluten, lactoza, proteine din lapte si nu are gust de peste. Datorita aromei delicate de lamaie si formei lichide va fi, cu siguranta, preferat atat de copii, cat si de adulti.

In plus, suplimentarea cu omega-3 va fi usurata de inca doua produse. Complexul sinergic #cheerUp, care va fi lansat pe piata pana la sfarsitul anului, contine doar ingrediente naturale. Acestea te ajuta sa scapi de starea de indispozitie delicat, fara riscul efectelor secundare sau al dependentei.

Ce avantaje ofera omega 3 pentu sanatate?

Ingrediente

1 lingurita (5 ml) contine:

4600 mg Ulei de peste care contine:

908 mg PUFA

408 mg DHA (acid docosahexaenoic)

363 mg EPA (acid eicosapentaenoic)

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.