E-Protect Home

, 1 Disc E-Protect, 1 Card E-Protect şi 2 Stickere E-Protect

  • Oferă protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor electromagnetice
  • Stickerul E-Protect trebuie aplicat direct pe dispozitivul electronic
  • Cardul E-Protect funcționază în mod optim când este amplasat în apropierea corpului
  • Păstrează discul E-Protect în ambalajul original și amplasează-l cu fața spre tine
Golește
SKU: CE0071 Categorie:

Pachetul E Protect Home de la Calivita conţine 1 Disc, 1 Card şi 2 Sticker E-Protect

Toate dispozitivele electronice și de transmisie emit unde electromagnetice. În ultimii ani, creșterea fără precedent a utilizării aparatelor electronice mobile și a tehnologiei wireless a făcut ca persoanele obișnuite să fie ținta unui volum din ce în ce mai crescut de radiații electromagnetice. Aceste radiații sunt invizibile, dar au efecte potențial adverse asupra sănătății umane. Familia E-Protect de la CaliVita® Electronics a fost concepută special pentru a oferi protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor electromagnetice (EMF).

STICKERUL E-PROTECT
Stickerul E-Protect trebuie aplicat direct pe dispozitivul electronic: pe spatele telefonului celular, pe laptop, pe monitor, pe cuptorul cu microunde, pe bordul mașinii etc. Aplică un sticker pe fiecare dispozitiv folosit!

Despre dispozitivele din  E Protect Home

CARDUL E-PROTECT
Cardul E-Protect funcționază în mod optim când este amplasat în apropierea corpului. Păstrează-l în buzunar, în geantă sau în portofel. Fă cadou câte unul fiecărui membru al familiei, în special copiilor.

DISCUL E-PROTECT
Pentru o protecție maximă, păstrează discul E-Protect în ambalajul original și amplasează-l cu fața spre tine, în poziție verticală, pe birou, în living sau în dormitor sau în orice altă cameră în care ești înconjurat de dispozitive electronice. Folosește cel puțin un disc în orice încăpere în care ești înconjurat de EMF!

Stiati ca

Oganismul copiilor conține o cantitate mai mare de apă decât cel al adulților și că EMF pot penetra mai profund în creierul lor? Nu utilizați telefoane celulare în apropierea copiilor!

Ingrediente

Pachetul conţine 1 Disc, 1 Card şi 2 Sticker E-Protect

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.