Aquarion 9 P Calivita

11,449.00 lei

  • Te bucuri de apă microbiologic pură şi alcalină din confortul proprie locuinţe, prin simpla atingere a unui buton!
  • Sustenabil şi fiabil, creat din grijă pentru familie şi mediul înconjurător.
Categorie:

Ce este si ce face Aquarion 9p?

Aquarion 9p este un dispozitiv de purificare și ionizare a apei fabricat de CaliVita International. Acest dispozitiv are scopul de a transforma apa obișnuită într-o apă alcalină ionizată prin procesul de electroliza a apei.

Caracteristicile dispozitivului Aquarion  includ:

* Ionizarea apei: Aquarion are capacitatea de a schimba structura chimică a apei, creând astfel apă alcalină ionizată. Aceasta este considerată a avea proprietăți antioxidante și alcalinizante, ceea ce înseamnă că poate ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la menținerea unui echilibru al pH-ului în organism.

* Purificarea apei: Dispozitivul Aquarion  include tehnologii de filtrare pentru a elimina impuritățile, clorul și alte substanțe nedorite din apă, furnizând astfel o sursă mai curată și mai sigură de apă potabilă.

* Potențiale beneficii pentru sănătate: Consumul de apă alcalină ionizată poate susține hidratarea optimă, sănătatea digestivă și alcalinitatea corpului. De asemenea, poate fi benefică pentru persoanele care doresc să mențină un echilibru sănătos al pH-ului.

* Personalizarea nivelului de alcalinitate: Aquarion are setări care permit utilizatorilor să ajusteze nivelul de alcalinitate al apei în funcție de preferințe sau nevoi individuale.

Este important să menționăm că efectele  apei alcaline ionizate pot varia de la persoana pe persoană, iar opinia medicală și științifică în privința acestui tip de apă este încă în dezbatere.

Pentru cine este aparatul Aquarion 9p?

Acest aparat  poate fi benefic pentru toate categoriile de vârstă, de la adulți la copii, pentru cei care doresc să aibă grijă de sănătatea lor prin  îmbunătățirea sănătății prin consumul de apă cu caracteristici alcaline și antioxidante.

Aparatul Aquarion 9P poate fi potrivit pentru:

* Persoanele preocupate de sănătate lor: Aparatul  oferă o sursă de apă alcalină ionizată, care este considerată  a avea potențiale beneficii pentru sănătate, cum ar fi susținerea hidratării optime și menținerea echilibrului pH-ului în corp.

* Cei care doresc o sursă mai curată de apă: Aparatul  include  o tehnologie de filtrare  care îndepărtează impuritățile și substanțele nedorite din apă, ceea ce poate fi atractiv pentru cei care doresc să aibă acces la apă mai curată și mai sigură.

* Persoanele interesate de echilibrul pH-ului: Aparatul poate furniza un nivel alcalin, care poate ajuta la menținerea unui echilibru sănătos al pH-ului în corp.  Echilibrarea pH-ului  poate contribui la sănătatea generală.

Este important de mentionat ca fiecare persoană are nevoi diferite iar efectele difera de la persoana la persoana.

Cata timp are garantie aparatul Aquarion Calivita?

Dispozitivul Aquarion, are o garanție standard de 36 de luni.

Cine serviteaza aparatul Aquarion 9p si unde este service-ul

Aparatul Aquarion 9P este servit de catre firma Calivita.Locul servitarii este Ghiroda, Calea Aviatorilor,nr 18,  jud Timiș.

Care este rolul filtrului de la Aquarion 9p si dupa cat timp se schimba?

Filtrul de la aparatul Aquarion 9P de la CaliVita are rolul de a curăța și purifica apa potabilă de impurități, sedimente, clor și alte substanțe nedorite.

Durata de viață a filtrului poate varia în funcție de calitatea apei de la sursă și de volumul total de apă filtrată. De obicei,  se recomandă schimbarea filtrului la fiecare 6-12 luni, însă este important să verificați manualul de utilizare furnizat de producător pentru recomandările specifice pentru aparatul dvs. Înlocuirea regulamentara filtrului ajută la menținerea performanțelor optime ale aparatului și la asigurarea calității apei pe care o consumați.

Ce tip de filtru are Aquarion 9p si ce caracteristici are?

Aparatul Aquarion 9P de la CaliVita este echipat cu un filtru de apă cu mai multe etape, care combină diferite tehnologii pentru a curăța și purifica apa. Caracteristicile principale ale filtrului includ:

* Filtrarea mecanică : Acesta este un strat de material poros pentru a îndepărta particulele mai mari din apă, cum ar fi sedimentele, rugină și alte impurități solide.

* Filtrarea cu cărbune activ : ajuta la îndepărtarea clorului, a substanțelor chimice organice și a mirosurilor neplăcute din apă.

* Filtrarea cu schimb de ioni : Acest proces contribuie la îndepărtarea metalelor grele și a altor substanțe nedorite din apă.

* Filtrarea cu piatră ceramică : Acest strat fin de piatră ceramică poate îndepărta lparticulele fine din apă și ajuta la menținerea echilibrului mineral.

* Filtrarea cu turmalină : Acest mineral emite ioni negativi și contribuie prin crearea calității apei pentru crearea unui mediu mai alcalin și mai ionizat. Aceasta este o caracteristică specifică a filtrului de la Aquarion 9P, care se concentrează pe furnizarea apei curate, alcaline și potențiale ionizate pentru consum.

Cum se instalează Aquarion de la Calivita?

Instalarea dispozitivului de ionizat apă Aquarion 9P de la CaliVita poate varia în funcție de modul de amplasare al aparatului. În general, urmați acești pași pentru a instala Aquarion 9P:

* Selectați locația potrivită: Alegeți un loc în bucătărie sau în altă zonă în care să vă instalați dispozitivul. Asigurați-vă că aveți acces la o sursă de apă și o sursă de energie electrică.

* Montați dispozitivul: În funcție de modelul Aquarion 9P, poate fi necesar să-l montați pe un robinet sau să-l conectați la o sursă de apă.

* Conectați la sursa de apă: Dacă dispozitivul se conectează la un robinet,  puteți urma instrucțiunile pentru a fixa corect adaptorul la robinet și a conecta furtunul de apă.

* Conectați la sursa de energie electrică:  Aparatul trebuire conectat la o priză. Verificați instrucțiuni pentru orice setări speciale.

* Urmăriți instrucțiuni de pornire: Porniți dispozitivul conform instrucțiunilor specifice din manualul de utilizare. Dispozitivul va necesita setări pentru a ajusta nivelul de alcalinitate și ionizare a apei.

* Puteti verifica funcționarea: Puteti testa aparatul pentru a vă asigura că apa este curată, filtrată și ionizată în conformitate cu setările dvs.

Este important să citiți cu atenție manualul de utilizare furnizat de producător și să urmați pașii specifici pentru modelul Aquarion 9P. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, puteți contacta serviciul de asistență al producătorului pentru ajutor suplimentar.

Partea din fata a aparatului Aquarion

Vederea din fata a aparatului Aquarion
Partea din fata a aparatului Aquarion 9p
a. Ecran-Indică starea de funcționare când dispozitivul este pornit
b. Butoane de selectare a funcțiilor  Alegeți o funcţie selectând butonul  corespunzător
c .Țeavă pentru apa alcalină  Permite curgerea apei alcaline

 

Partea din spate a aparatului

Vedere di spate a aparatului Aquarion 9p
Partea din spate a aparatului Aquarion 9p
d.. Buton de pornire/oprire-Aici puteți stinge și aprinde aparatul
e. Port-siguranță-Dispozitiv de siguranță ce previnesupraîncărcarea
f. Intrare apă-Ruta prin care apa pătrunde în aparat
g. Ieșire apă acidă-Ruta prin care apa acidă iese din aparat
h .Cablu de alimentare

Ecranul pentru comenzi si indicatori

Ecranul Aquarion pentru comenzi si indicatoare
Ecranul Aquarion pentru comenzi si indicatori

1. Power — Pornește și oprește fluxul de apă în aparat
2.Selecţie Alkaline — Folosit pentru selectarea apei alcaline
3.Selecţie Acid — Folosit pentru selectarea apei acide
4.Filtered — Folosit pentru selectarea funcției de purificare a apei
5.Melody — Fiecare funcție poate fi însoțită de o melodie (sau în modul silențios)
Indicatori
6. Afișaj apă alcalină — Luminează albastru când e selectată apa alcalină.
7. Flux — Indică fluxul de apă din aparat.
8. Nivel pH —Indică nivelul cu albastru (pe o scară 1-4) când e selectată apa alcalină.  Indică nivelul cu portocaliu (pe o scară 1-4) când e selectată apa acidă.
9. Afişaj apă acidă — Când e selectată apa acidă, indicatorul va lumina portocaliu.
10. Lumină de atenționare — Când se aprinde, aparatul necesită service.
11. Afişaj apă filtrată — Când este selectată apa filtrată, indicatorul va lumina verde.
12. Nivel apă acidă — Un simbol portocaliu ce indică nivelul selectat pentru apa acidă.
13. Nivel apă alcalină — Un simbol albastru ce indică nivelul selectat pentru apa alcalină.
14. Durata de viață a filtrului — Afișează nivelul de utilizare a filtrului.
15. Expirare filtru — Pâlpâie când filtrul trebuie schimbat.

Recomandari de utilizari ale aparatului

Consumul de apa alcalină :

1.Apăsați butonul POWER pentru a deschide  valva internă a ionizatorului.

2.Apăsați  butonul   de   selecție  a apei alcaline. Luminița va indica  caracterul și nivelul apei alcaline, lucru  subliniat și de „vocea” ionizatorului.

3. Apăsarea repetată a  butonului  de selecție pentru apa alcalină va  modifica nivelul.

Utilizări ale diferitelor niveluri de apă alcalină:

Niveluri apă alcalină.

Nivel 1Slab-Folosiți pentru consumul inițial (4-7 zile), permițând corpului să se  acomodeze treptat cu creșterea nivelului pH-ului.

Nivel 2Slab-mediu-Folosiți după perioada inițială de acomodare, timp de 3-4 zile.

Nivel 3Mediu-puternic-Nivelul cel mai frecvent folosit pentru consumul apei alcaline. Unele  persoane pot simți modificarea puternică a gustului apei.

Nivel 4 — Puternic-Cu toate că apa la acest nivel are puternice caracteristici de  detoxifiere, cei mai mulți oameni consideră gustul prea intens.

Utilizarea de apă acidă

1 Apăsați butonul POWER pentru a deschide  valva internă a ionizatorului.

Atentie: Apa acidă nu este potabilă – a nu se confunda cu apa alcalină.

2 Apăsați butonul de selecție a apei  acide. Luminița va indica caracterul și  nivelul apei acide, lucru subliniat și de„vocea” ionizatorului..

3.Apăsarea repetată a butonului de  selecție pentru apa acidă va modifica  nivelul.

Utilizări ale diferitelor niveluri de apă acidă

Niveluri apă acidă. De reținut: Nivelurile pH-ului variază în funcție de sursa de apă.

Nivel 1 — Slab- Ideal pentru igiena orală (de ex. apă de gură).

Nivel 2 — Slab-mediu-Ideal pentru îngrijirea pielii, ca astringent.

Nivel 3 — Mediu-puternic-Ideal pentru curățarea suprafețelor din bucătărie.

Nivel 4 — Puternic-Ideal pentru sterilizare.

Consumul de apă filtrată 

Apăsați butonul POWER pentru a deschide  valva internă a ionizatorului.

2   Apăsați butonul FILTERED în timp  ce apa traversează aparatul.

Veți auzi confirmarea vocală că „apă  filtrată” a fost selectată, iar pe ecran va apărea un simbol verde. Apa  filtrată va curge din canalul

din oțel inoxidabil.  Din outletul pentru  apă acidă nu va curge nimic.

La ce se folosește apa filtrată?

pH-ul apei filtrate este identic cu cel al apei de la robinet. Apa filtrată este curățată de  impurități cu ajutorul sistemului avansat de filtrare și poate fi utilizată pentru consumul zilnic .

Parerea clientilor

Eliza Şinca(******)

E minunat acest aparat, am versiunea lansată în 2008 şi mă bucur zilnic că pot
să beau apă bună şi să o folosesc şi la gătit. E o investiţie pe care am cântărit-o
îndelung analizând oferta de aparate de pe piață şi am decis că merită să
cumpăr acest aparat şi nu altul. Pentru sănătatea mea şi a familiei mele a rămas
cea mai bună alegere.
Ionela Bădilă(*****)
Un aparat extraordinar de performant, realizează cea mai bună și sănătoasă
apă, pentru întreaga familie, dar şi apă terapeutică, ce se poate folosi ca
tratament pentru alcalinizarea corpului.
Recomand cu căldură!
Am fost printre primii care au cumpărat Aquarion în momentul lansării. Nu-mi
imaginez viaţa fără acesta.
Eva Papp(*****)

Am fost printre primii care au cumpărat Aquarion în momentul lansării. Nu-mi
imaginez viaţa fără acesta.

László Dezsy(*****)
Folosim Aquarion de 14 ani şi am ales acest aparat pentru că nu este un simplu
filtru de apă, ci „O mică făbricuţă de prelucrare a apei”- ultrafiltrează (elimină
sedimentele, clorul, microorganismele patogene), produce apă ionizată alcalină
şi acidă, apa microstructurată şi apă ionizată care inversează oxidarea corpului.
Ca specialist, fost inspector la ape şi director la mediu, am ales acest aparat şi
sunt foarte mulţumit. Vă recomand să folosiţi Aquarion cu toată încrederea.
Voicu Victoria(*****)
Mă bucur în fiecare zi de beneficiile aparatului de filtrat şi ionizat apa
Aquarion, pe care îl folosesc deja de 14 ani. Pahar cu pahar, am experimentat
o îmbunătăţire semnificativă a stării de sănătate prin consumul apei filtrate şi
ionizate. Este uşor de utilizat de către toţi membrii familiei mele. Iar nepoatele
mele sunt absolut încântate de comenzile vocale. Ţi-l recomand cu mare, mare
drag. Vei simţi diferenţa.
Rodica Simion(*****)

Aparatul Aquarion a ajuns în casa mea acum mai bine de 10 ani şi este una
dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut pentru sănătatea mea.
Aparatul de filtrat şi ionizat apa Aquarion mi-a îmbunătăţit starea generală de
sănătate, deoarece consumul apei ionizate a dus la creşterea nivelului meu de
hidratare, iar datorită lui am început să mă simt mult mai bine. Ionizarea apei
ajută la eliminarea impurităţilor şi a toxinelor din apă, ceea ce contribuie activ la
reducerea riscului de afecţiuni. Îţi recomand Aquarion cu toată încrederea.

Madalin Frunza(*****)
Am Aquarion în bucătărie din 2008, chiar de când a apărut primul model şi
încă de pe atunci eram convins de efectele lui benefice. Cunoscând calitatea
acestui model am fost încântat să fac upgrade la modelul Aquarion9 care a fost
şi este pe măsura aşteptărilor. În comparaţie cu modelul anterior, acesta are
un debit mai mare de apă şi un ecran mai mare, care este mai uşor de citit şi
folosit. Dar nu este doar utilitatea care a fost îmbunătățită – designul modern și
sofisticat adaugă o notă de eleganță în bucătăria mea. Sunt sigur că, datorită
calității și durabilității remarcabile ale produselor Calivita, acest aparat va fi o
sursă de apă alcalină sănătoasă pentru mulți ani de acum încolo. Acest aparat
nu este doar un dispozitiv banal ci unul util care mă scapă de a cumpăra pet-uri
cu apă îmbuteliată fiind și un accesoriu frumos pentru bucătăria mea.

 

De ce ar trebui să ai  aparatul Aquarion 9P :

  • Tehnologie de ultimă generaţie, cameră de electroliză cu 9 plăci din titan acoperite cu platină prin nanotehnologie.
  • Tehnologia de ultimă generaţie cu 9 plăci este mai eficientă în menţinerea stabilităţii pH-ului, ORP-ului şi hidrogenului molecular, permiţând şi un flux mai bun al apei.
  • Design modern, inteligent şi intuitiv. Ecran tactil, prevăzut cu confirmarea vocală a comenzilor, care creşte gradul de siguranţă în alegerea nivelului de pH
  • Dotat cu un sistem performant şi brevetat DARC de autocurăţare. După fiecare utilizare a aparatului este iniţiat un ciclu de curăţare automat.
  • Prevăzut cu indicator care afişează în timp real durata de viaţă a filtrului. Tehnologia performantă permite notificarea utilizatorului în momentul în care filtrul trebuie înlocuit.
  • Filtru BioStone de 0,01 microni cu carbon activat de argint bacteriostatic, filtru din fibră, filtru ultrafiltrare. Gradul de filtrare foarte bun (ultrafiltrare) şi proprietatea bacteriostatică a argintului determină eliminarea din apă a sedimentelor, a clorului şi a microorganismelor patogene, împiedicând totodată şi dezvoltarea acestora pe suprafaţa filtrului. Avantajul major este ca aceste filtre păstrează în apă toate mineralele necesare organismului uman. Se obţine o apă microbiologic pură, bogată în minerale, gust curat.
  • Este o soluţie sustenabilă şi fiabilă, care îţi permite să economiseşti bani. Nu trebuie să mai cumperi niciodată apă îmbuteliată, fără probleme de reciclare.

Este esențial să știm cu toții că apa care se bea de obicei de oameni intră în contact cu diverși agenți poluanți nu doar pe parcursul ciclului său natural, ci și după ce este captată, până ajunge pe mesele noastre.

Consumul unei ape de calitate nu poate fi înlocuit cu nimic altceva și este o condiție esențială a vieții umane.

 Apa ajută la detoxifierea organismului, la menținerea echilibrului acido-bazic și la controlul tensiunii arteriale. Multi oameni  folosesc regulat aparatul Aquarion și beau apă alcalină. (S-a dovedit științific că majoritatea bacteriilor cauzatoare de boli supraviețuiesc într-un mediu acid. În ziua de astăzi, cei mai mulți dintre noi avem un stil de viață alert, facem foarte puțină mișcare, nu ne hrănim sănătos și suntem expuși unui nivel ridicat de stres. Toți acești factori contribuie, pe nesimțite, la acidifierea organismului.)

Testele medicale au demonstrat că aciditatea excesivă a organismului poate fi combătută consumând regulat apă alcalină care, în majoritatea cazurilor, poate ameliora afecțiunile, îmbunătățind starea de sănătate în doar câteva zile.

Unul dintre efectele consumului de apă alcalină este transportul mai rapid al vitaminelor, mineralelor și nutrienților în organism, chiar și în zonele în care apa obișnuită de la robinet nu poate ajunge; știm
deja care sunt efectele acestui proces asupra corpului și sănătății noastre. Pe baza experienței noastre, apa filtrată de aparatul Aquarion poate produce schimbări vizibile chiar și după o scurtă perioadă de timp, refăcând, printre
altele, echilibrul pH-ului, îmbunătățind digestia și, prin urmare, nepermițând acumularea excesivă a acizilor grași, ci neutralizându-i.

Evident, pe lângă consumul de apă, nu trebuie să uităm nici de un stil de viață sănătos. Nu vă faceți probleme în legătură cu alimentele excesiv de alcaline, deoarece rinichii pot reface mult mai ușor echilibrul într-un mediu alcalin decât într-unul acid. Însă cel mai important este să găsim echilibrul perfect între consumul de apă și alimentație.

Atenție  la acidificare!

Pe lângă consumul redus de apă, alimentația nesănătoasă ne poate înrăutăți starea: din cauza consumului de alimente acide, organismul nostru se luptă în permanență să mențină pH-ul sângelui, direcționându-și toată
energia spre acest proces. Astfel, organismul epuizează depozitele de minerale (calciu, magneziu, potasiu) din oase și din organele vitale pentru a menține echilibrul, ceea ce are drept rezultat scăderea rezistenței, slăbirea corpului
și creșterea riscului de afecțiuni. Pericolele acidificării sunt deja cunoscute. Dr. Theodore A. Baroody scrie în cartea sa: „Indiferent câte boli am numi, la rădăcina tuturor stă acidificarea excesivă a corpului.”

Soluția:  apă alcalină ionizată

Apa alcalină ionizată ajută la menținerea echilibrului acido-bazic din organism (are efect alcalinizant) și, în plus, are capacitatea de a lega radicalii liberi, reprezentând un excelent antioxidant. Grație proprietăților sale benefice, oferă energie organismului, iar consumul ei regulat ajută la îmbunătățirea digestiei și creșterea rezistenței.

Ce este apa alcalina?

Poate ati auzit  că apa alcalina  ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire, la reglarea nivelului de pH al corpului și la prevenirea bolilor cronice precum cancerul. Dar ce este mai exact apa alcalină?

Apa alcalină se referă la nivelul pH-ului său. Nivelul pH-ului este un număr care măsoară  substanța cât este acidă sau alcalină este pe o scară de la 0 la 14. De exemplu, o substanta un pH de 1 ar fi foarte acida și iar o substanta  cu un pH de 13 ar fi foarte alcalina.

Apa alcalină are un nivel de pH mai ridicat decât apa potabilă obișnuită. Din această cauză, unii susținători ai apei alcaline cred că poate neutraliza acidul din organism.

Apa potabilă normală are, în general, un pH neutru de 7. Apa alcalină are, de regulă, un pH de 8 sau 9. Cu toate acestea, pH-ul singur nu este suficient pentru a oferi o alcalinitate substanțială apei.

Apa alcalină trebuie să conțină, de asemenea, minerale alcaline și un potențial negativ de reducere a oxidării (ORP). ORP-ul este capacitatea apei de a acționa ca un pro-antioxidant. Cu cât valoarea ORP este mai negativă, cu atât este mai antioxidantă.

Cum actioneaza apa alcalina ionizata(cu ORP negativ) asupra organismului?

Conform  studiilor se sugerează că apa alcalină ar putea fi de ajutor în anumite afecțiuni.

– consumul de apă alcalină cu un pH de 8,8 poate ajuta la dezactivarea pepsinei, principala enzimă care provoacă refluxul acid.

-Un alt studiu a sugerat că consumul de apă ionizată alcalină poate avea beneficii pentru persoanele cu tensiune arterială ridicată , diabet și colesterol ridicat .

-Un studiu mai recent care a inclus 100 de persoane a descoperit o diferență semnificativă în vâscozitatea sângelui întreg după consumarea apei cu pH ridicat, comparativ cu apa obișnuită după un antrenament intens. Viscozitatea este măsurarea directă a cât de eficient curge sângele prin vase.

Cei care au consumat apă cu pH ridicat au redus vâscozitatea cu 6,3 la sută comparativ cu 3,36 la sută la cei care au consumat apa potabilă standard purificată. Aceasta înseamnă că sângele curge mai eficient cu apă alcalină. Aceasta poate crește eliberarea de oxigen în tot corpul.

Beneficiile apei alcaline ionizate  pentru sănătate.

Acestea includ:

proprietăți anti-îmbătrânire (prin antioxidanți lichizi care se absorb mai rapid în corpul uman)

-proprietăți de curățare a colonului

-suport pentru sistemul imunitar

-hidratare, sănătatea pielii și alte proprietăți de detoxifiere

-pierdere în greutate

-rezistenta la cancer

 

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.