Aquarion 9 P Calivita

11,449.00 lei

  • Te bucuri de apă microbiologic pură şi alcalină din confortul proprie locuinţe, prin simpla atingere a unui buton!
  • Sustenabil şi fiabil, creat din grijă pentru familie şi mediul înconjurător.
Categorie:

 

În ziua de astăzi consumăm din ce în ce mai puțină apă, de o calitate tot mai slabă, chiar dacă aceasta este vitală pentru organism: ajută la absorbția substanțelor nutritive, contribuie la reglarea temperaturii
corpului, dizolvă metaboliții în exces etc. Din cauza deshidratării constante, organismul își extrage mai întâi apa necesară din depozitele din piele, după aceea din sistemul digestiv și, în cele din urmă, din creier, ceea ce provoacă
o serie de probleme, în funcție de gradul de deficiență a apei: constipație, oboseală, deficit de atenție.

De nenumărate ori am auzit și am citit despre importanța consumului apei de calitate.

 Cu toții știm că, în ceea ce privește consumul de apă, nu putem lucra cu jumătăți de măsură fiindcă riscăm să ne periclităm sănătatea. Din acest motiv, am considerat foarte important să îmbunătățim și mai mult dispozitivul Aquarion.

De ce ar trebui să ai noul aparat Aquarion 9P :

  • Tehnologie de ultimă generaţie, cameră de electroliză cu 9 plăci din titan acoperite cu platină prin nanotehnologie.
  • Tehnologia de ultimă generaţie cu 9 plăci este mai eficientă în menţinerea stabilităţii pH-ului, ORP-ului şi hidrogenului molecular, permiţând şi un flux mai bun al apei.
  • Design modern, inteligent şi intuitiv. Ecran tactil, prevăzut cu confirmarea vocală a comenzilor, care creşte gradul de siguranţă în alegerea nivelului de pH
  • Dotat cu un sistem performant şi brevetat DARC de autocurăţare. După fiecare utilizare a aparatului este iniţiat un ciclu de curăţare automat.
  • Prevăzut cu indicator care afişează în timp real durata de viaţă a filtrului. Tehnologia performantă permite notificarea utilizatorului în momentul în care filtrul trebuie înlocuit.
  • Filtru BioStone de 0,01 microni cu carbon activat de argint bacteriostatic, filtru din fibră, filtru ultrafiltrare. Gradul de filtrare foarte bun (ultrafiltrare) şi proprietatea bacteriostatică a argintului determină eliminarea din apă a sedimentelor, a clorului şi a microorganismelor patogene, împiedicând totodată şi dezvoltarea acestora pe suprafaţa filtrului. Avantajul major este ca aceste filtre păstrează în apă toate mineralele necesare organismului uman. Se obţine o apă microbiologic pură, bogată în minerale, gust curat.
  • Este o soluţie sustenabilă şi fiabilă, care îţi permite să economiseşti bani. Nu trebuie să mai cumperi niciodată apă îmbuteliată, fără probleme de reciclare.

Este esențial să știm cu toții că apa care se bea de obicei de oameni intră în contact cu diverși agenți poluanți nu doar pe parcursul ciclului său natural, ci și după ce este captată, până ajunge pe mesele noastre.

Consumul unei ape de calitate nu poate fi înlocuit cu nimic altceva și este o condiție esențială a vieții umane.

 Apa ajută la detoxifierea organismului, la menținerea echilibrului acido-bazic și la controlul tensiunii arteriale. Multi oameni  folosesc regulat aparatul Aquarion și beau apă alcalină. (S-a dovedit științific că majoritatea bacteriilor cauzatoare de boli supraviețuiesc într-un mediu acid. În ziua de astăzi, cei mai mulți dintre noi avem un stil de viață alert, facem foarte puțină mișcare, nu ne hrănim sănătos și suntem expuși unui nivel ridicat de stres. Toți acești factori contribuie, pe nesimțite, la acidifierea organismului.)

Testele medicale au demonstrat că aciditatea excesivă a organismului poate fi combătută consumând regulat apă alcalină care, în majoritatea cazurilor, poate ameliora afecțiunile, îmbunătățind starea de sănătate în doar câteva zile.

Unul dintre efectele consumului de apă alcalină este transportul mai rapid al vitaminelor, mineralelor și nutrienților în organism, chiar și în zonele în care apa obișnuită de la robinet nu poate ajunge; știm
deja care sunt efectele acestui proces asupra corpului și sănătății noastre. Pe baza experienței noastre, apa filtrată de aparatul Aquarion poate produce schimbări vizibile chiar și după o scurtă perioadă de timp, refăcând, printre
altele, echilibrul pH-ului, îmbunătățind digestia și, prin urmare, nepermițând acumularea excesivă a acizilor grași, ci neutralizându-i.

Evident, pe lângă consumul de apă, nu trebuie să uităm nici de un stil de viață sănătos. Nu vă faceți probleme în legătură cu alimentele excesiv de alcaline, deoarece rinichii pot reface mult mai ușor echilibrul într-un mediu alcalin decât într-unul acid. Însă cel mai important este să găsim echilibrul perfect între consumul de apă și alimentație.

Atenție  la acidificare!

Pe lângă consumul redus de apă, alimentația nesănătoasă ne poate înrăutăți starea: din cauza consumului de alimente acide, organismul nostru se luptă în permanență să mențină pH-ul sângelui, direcționându-și toată
energia spre acest proces. Astfel, organismul epuizează depozitele de minerale (calciu, magneziu, potasiu) din oase și din organele vitale pentru a menține echilibrul, ceea ce are drept rezultat scăderea rezistenței, slăbirea corpului
și creșterea riscului de afecțiuni. Pericolele acidificării sunt deja cunoscute. Dr. Theodore A. Baroody scrie în cartea sa: „Indiferent câte boli am numi, la rădăcina tuturor stă acidificarea excesivă a corpului.”

Soluția:  apă alcalină ionizată

Apa alcalină ionizată ajută la menținerea echilibrului acido-bazic din organism (are efect alcalinizant) și, în plus, are capacitatea de a lega radicalii liberi, reprezentând un excelent antioxidant. Grație proprietăților sale benefice, oferă energie organismului, iar consumul ei regulat ajută la îmbunătățirea digestiei și creșterea rezistenței.

Ce este apa alcalina?

Poate ati auzit  că apa alcalina  ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire, la reglarea nivelului de pH al corpului și la prevenirea bolilor cronice precum cancerul. Dar ce este mai exact apa alcalină?

Apa alcalină se referă la nivelul pH-ului său. Nivelul pH-ului este un număr care măsoară  substanța cât este acidă sau alcalină este pe o scară de la 0 la 14. De exemplu, o substanta un pH de 1 ar fi foarte acida și iar o substanta  cu un pH de 13 ar fi foarte alcalina.

Apa alcalină are un nivel de pH mai ridicat decât apa potabilă obișnuită. Din această cauză, unii susținători ai apei alcaline cred că poate neutraliza acidul din organism.

Apa potabilă normală are, în general, un pH neutru de 7. Apa alcalină are, de regulă, un pH de 8 sau 9. Cu toate acestea, pH-ul singur nu este suficient pentru a oferi o alcalinitate substanțială apei.

Apa alcalină trebuie să conțină, de asemenea, minerale alcaline și un potențial negativ de reducere a oxidării (ORP). ORP-ul este capacitatea apei de a acționa ca un pro-antioxidant. Cu cât valoarea ORP este mai negativă, cu atât este mai antioxidantă.

Cum actioneaza apa alcalina ionizata(cu ORP negativ) asupra organismului?

Conform  studiilor se sugerează că apa alcalină ar putea fi de ajutor în anumite afecțiuni.

– consumul de apă alcalină cu un pH de 8,8 poate ajuta la dezactivarea pepsinei, principala enzimă care provoacă refluxul acid.

-Un alt studiu a sugerat că consumul de apă ionizată alcalină poate avea beneficii pentru persoanele cu tensiune arterială ridicată , diabet și colesterol ridicat .

-Un studiu mai recent care a inclus 100 de persoane a descoperit o diferență semnificativă în vâscozitatea sângelui întreg după consumarea apei cu pH ridicat, comparativ cu apa obișnuită după un antrenament intens. Viscozitatea este măsurarea directă a cât de eficient curge sângele prin vase.

Cei care au consumat apă cu pH ridicat au redus vâscozitatea cu 6,3 la sută comparativ cu 3,36 la sută la cei care au consumat apa potabilă standard purificată. Aceasta înseamnă că sângele curge mai eficient cu apă alcalină. Aceasta poate crește eliberarea de oxigen în tot corpul.

Beneficiile apei alcaline ionizate  pentru sănătate.

Acestea includ:

proprietăți anti-îmbătrânire (prin antioxidanți lichizi care se absorb mai rapid în corpul uman)

-proprietăți de curățare a colonului

-suport pentru sistemul imunitar

-hidratare, sănătatea pielii și alte proprietăți de detoxifiere

-pierdere în greutate

-rezistenta la cancer

De asemenea, cercetatorii susțin că băuturile răcoritoare, care sunt notoriu acide, au ORP-uri foarte pozitive care duc la multe probleme de sănătate, în timp ce apa ionizaa și alcalinizate corespunzător are ORP-uri extrem de negative. Ceaiul verde este bogat în antioxidanți și are un ORP ușor negativ.

Aquarion sub o nouă formă

 În curând în rețeaua CaliVita va fi disponibilă noua versiune îmbunătățită a îndrăgitului purificator de apă Aquarion. Noul dispozitiv are un aspect elegant și butoane moderne, dar și un randament crescut. Spre deosebire de cele cinci versiuni anterioare, cele nouă discuri de platină acoperite cu titan ale acestei ultime versiuni ajută la creșterea eficienței dispozitivului, ceea ce are drept rezultat o apă cu un pH mai stabil și o capacitate antioxidantă mai mare. Grație mecanismului de autocurățire și butonului de oprire automată, Aquarion poate fi acum folosit cu ușurință de toată lumea. Aparatul poate produce și apă acidă, ce poate fi utilizată extern, pentru a trata problemele dermatologice, a dezinfecta rănile sau a curăța cavitatea nazală.

 

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.