E-Protect Personal

, Familia Anti-Electrosmog, 1 Card E-Protect şi 2 Sticker E-Protect

  • Oferă protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor electromagnetice
  • Stickerul E-Protect trebuie aplicat direct pe dispozitivul electronic
  • Cardul E-Protect funcționază în mod optim când este amplasat în apropierea corpului
Golește
SKU: CE0072 Categorie:

E-Protect Personal contine 1 Card E-Protect şi 2 Stickere E-Protect

Toate dispozitivele electronice și de transmisie emit unde electromagnetice. În ultimii ani, creșterea fără precedent a utilizării aparatelor electronice mobile și a tehnologiei wireless a făcut ca persoanele obișnuite să fie ținta unui volum din ce în ce mai crescut de radiații electromagnetice.

Aceste radiații sunt invizibile, dar au efecte potențial adverse asupra sănătății umane. Familia E-Protect de la CaliVita® Electronics a fost concepută special pentru a oferi protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor electromagnetice (EMF).

Gama de produse E-Protect contribuie la diminuarea radiaţiilor electromagnetice produse de dispozitivele digitale care pot determina oboseală, dureri de cap sau scăderea capacităţii de concentrare.

Din această gamă fac parte: sticker pentru aparatele digitale, disc şi card. Toate dispozitivele electronice și de transmisie emit unde electromagnetice.

Cum functioneaza gama de produse E-Protect?

Familia E-Protect de la CaliVita® Electronics a fost concepută special pentru a oferi protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor electromagnetice (EMF).

Stickerul E-Protect trebuie aplicat direct pe dispozitivul electronic Cardul E-Protect funcționază în mod optim când este amplasat în apropierea corpului.

STICKERUL E-PROTECT
Stickerul E-Protect trebuie aplicat direct pe dispozitivul electronic: pe spatele telefonului celular, pe laptop, pe monitor, pe cuptorul cu microunde, pe bordul mașinii etc. Aplică un sticker pe fiecare dispozitiv folosit!

CARDUL E-PROTECT
Cardul E-Protect funcționază în mod optim când este amplasat în apropierea corpului. Păstrează-l în buzunar, în geantă sau în portofel. Fă cadou câte unul fiecărui membru al familiei, în special copiilor.

Stiati ca

Organismul copiilor conține o cantitate mai mare de apă decât cel al adulților și că EMF pot penetra mai profund în creierul lor? Nu utilizați telefoane celulare în apropierea copiilor!

Ingrediente

1 Card E-Protect şi 2 Stickere E-Protect

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.