Ce poate face apa împreună cu uleiul de Oregano ?

 

Conform celor mai recente statistici, experții medicali spun că pneumonia este a șasea cauză de deces în lume și cauza numărul unu de deces la copii cu vârsta sub cinci ani. Ce este pneumonia? Ei bine, pneumonia este o infecție în plămâni, care poate fi cauzată de bacterii, virusuri sau fungi. Sacii de aer din plămâni se umplu cu lichid, ceea ce face foarte dificilă respirația.

Această boală este de obicei tratată cu antibiotice. Dar, lucrul rău este că tulpinile bacteriene ale pneumoniei devin rezistente la tratamentul convențional, care include utilizarea penicilinei și a derivaților săi. Și, aceste medicamente sunt eficiente numai în cazul în care infecția este cauzată de bacterii. Dar, în cazul în care infecția este cauzată de un virus sau ciupercă, tratamentul este mai dificil și este aproape imposibil de a descoperi care este adevărata cauză.

Notă: ar trebui să fiți foarte atenți, pentru că în cazul în care infecția intră în fluxul sanguin, un suferind de pneumonie poate dezvolta sepsis ( „otrăvirea sângelui”), care este uneori letală. Acestea sunt cele mai frecvente simptome de pneumonie: febră, frisoane, iar sângele are culoarea ruginii. În cazul în care sistemul imunitar este sănătos, organismul este capabil de a combate infecția.

Aceasta este o boală comună și există mai multe metode de tratament. Deci, asta înseamnă un singur lucru – trebuie să găsim cea mai bună alternativă naturală, pentru a trata și preveni această problemă de sănătate. Mai mulți experți din întreaga lume spun că ar trebui să încercați ulei de oregano. Și acum, întrebați-vă – de ce? Ei bine, uleiul de oregano este antioxidant, antibacterian, antifungic și antiviral și conține multe vitamine și minerale esențiale, precum și fitonutrienți puternici.

Un studiu recent a descoperit că infuzia apoasă de oregano inhibă toate tipurile de tulpini bacteriene testate, inclusiv Klebsiella, una dintre tulpinile bacteriene cunoscute că provoacă pneumonie. Un alt studiu recent a descoperit că uleiul volatil din oregano, carvacrol, este puternic împotriva a opt tulpini de bacterii.

Iată ce trebuie să faceți – este foarte simplu. Trebuie doar să amestecați trei picături de ulei de oregano în apă sau suc și să consumați o dată pe zi, timp de cinci zile. Simptomele se vor disipa și pot dispărea în totalitate.

Nu uita, esențele tari se țin în stlicuțe mici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.