Combate stresul și depresia cu rhodiola rosea

Rhodiola rosea este o plantă remarcabilă. Ea creste in regiunile reci ale lumii precum Alpi, Pirinei și Munții Carpați, Scandinavia, Islanda, Marea Britanie și Irlanda. Ea creste pe mare stânci și pe munți la altitudini de până la 2280 de metri.

Rhodiola are o arie variată de utilizări. Consolidează sistemul nervos, luptă împotriva depresiei, sporește imunitatea, îmbunătățește memoria, ajută la scăderea în greutate, îmbunătățește funcțiile sexuale și crește nivelul de energie. Însă ea este renumită pentru tratarea depresiei și stresului. Ea a fost mult timp cunoscută ca un adaptogen puternic.

 

Ce sunt adaptogenii ?

Adaptogenii sunt substanțe care ajută organismului să se adapteze la factori de stres interni și externi și normalizează funcțiile metabolice.  Datorită lor, organismul nu mai ajunge în faza de epuizare fizică și psihică cauzată de stres.

 

Când este bine să utilizăm această planta ?

Rhodiola, fiind un adaptogen, nu provoacă dependență. Deci, puteți folosii produsele care conțin această plantă de fiecare dată când stresul vă provoacă probleme. De exemplu, este recomandat să folosiți această plantă în perioadele cu examene, deoarece îmbunătățește funcțiile intelectuale, dar și în perioadele aglomerate din viața noastră, deoarece previne oboseala cronică.

 

Nu știi de unde poți obține această plantă ?

Rhodiolin, produs al Calivita International, este unul dintre cele mai cunoscute și eficiente produse de pe piață, care are în componența sa această plantă.

 

De ce recomandăm acest produs ?

Cu o experiență de peste 25 de ani, Calivita oferă produse la o calitate deosebită fiind certificate de către Ministerul Sănătății din România, FDA și GMP. FDA este cel mai exigent forum din lume (Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește sănătatea consumatorilor.

Produsul Rhodiolin de la Calivita are în componența sa 100 mg Rhodiola Rosea concentrate 5:1, echivalentul a 500 mg de pulbere.

Fiind un produs adaptogen Rhodiolinul este folosit de organism în cantitatea necesară, nici mai mult, nici mai puțin.

 

Alte beneficii ale Rhodiolinului

  • În timpul stresului crește nivelul de serotonină și dopamină din creier (hormonul fericirii) și, în același timp, reduce nivelul de hormoni care cresc cantitatea de stres
  • Protejează ficatul
  • Are un efect pozitiv asupra îmbunătățirii memoriei
  • Este foarte bună sursă de vitamine și minerale
  • Reduce și elimină arsurile la stomac
  • Îmbunătățește eficiența sportivilor, susține procesele anabolice
  • Crește rezistența la boli

 

Puteți citii mai multe despre acest produs și modul de administrare aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site este detinut, operat si intretinut de Mihaescu Mihai , distribuitor independent al produselor CaliVita International. Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru orice continut de pe acest site si nici Reteaua Calivita International, nici vreuna din persoanele juridice implicate in orice activitate a sa nu au legatura directa cu acest site, prin urmare isi declina orice responsabilitate in acest sens. Operatorul de date este Mihaescu Mihai, care detine, administreaza si intretine site-ul si este distribuitor independent al produselor CaliVita International