Tratează răcelile în cel mai natural mod

Dacă nu ai răcit încă poți încerca o cură cu miere, propolis și polen, care stimulează natural imunitatea și îți dă energie.

Ai nevoie de:
20 ml de tinctură de propolis
20 ml de tinctură de echinaceea
20 ml de ulei de cătină sau 100 g de cătină proaspătă
100 g de polen
miere polifloră

Se pun într-un recipient din sticlă toate ingredientele, în afară de mierea polifloră și se amestecă bine. Se adaugă mierea și se amestecă din nou. Se închide ermetic și se pune la macerat, într-un spațiu răcoros și ferit de lumină, timp de o săptămînă. Se agită recipientul de două ori pe zi. După ce e gata, se ia cîte o linguriță din acest preparat dimineața, pe stomacul gol.

Pentru cei care strănută

Tot delicioasa miere ne pune pe picioare: se zdrobesc patru-cinci căţei de usturoi, se amestecă apoi cu 10 lingurițe de miere de albine și se ia cîte o linguriță la fiecare jumătate de oră, pînă la ameliorarea stării.

La fel de important este și tratamentul cu lămîie. Sucul de lămîie, bogat în vitamina C, crește rezistenta organismului, diminuează toxicitatea și reduce durata bolii. Se diluează sucul obținut dintr-o lămîie cu puțină apă caldă. Se adaugă o linguriță de miere şi se bea acest preparat de două ori pe zi.

Un leac gustos și sigur este supa de pui cu verdeață, care reduce secrețiile nazale, calmează tusea și calmează procesele inflamatorii.

Un tratament care nu costă nimic și nu necesită efort e somnul! În timpul unei răceli, trebuie să dormi măcar 8 ore pe noapte și dacă ai febră, să prelungești șederea în pat cel puțin cîteva zile.

Dacă la început am fost nervoasă că sunt blocată fără voia mea în casă, apoi resemnată, încet-încet am redescoperit plăcerea de a vedea filme, de a mă trezi fără program, de a face ordine în vise. Nu uita că moralul ridicat e cel mai bun medicament contra oricărei boli!

 

Sursă: joyoflife

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site este detinut, operat si intretinut de Mihaescu Mihai , distribuitor independent al produselor CaliVita International. Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru orice continut de pe acest site si nici Reteaua Calivita International, nici vreuna din persoanele juridice implicate in orice activitate a sa nu au legatura directa cu acest site, prin urmare isi declina orice responsabilitate in acest sens. Operatorul de date este Mihaescu Mihai, care detine, administreaza si intretine site-ul si este distribuitor independent al produselor CaliVita International