Tu știi să te protejezi împotriva radiațiilor emise de smartphone ?

Smartphone-ul a devenit un obiect necesar în viețile noastre.Oricât de mult ne-ar îndemna numeroase articole sau persoane să renunțăm la el este inevitabil să nu îl folosim și trebuie să ne împăcăm cu această idee pentru că trăim în secolul 21 și smartphone-ul este cea mai rapidă soluție pentru a obține informație și pentru a comunica cu cei din jur.

Cu toate acestea trebuie să cunoaștem riscurile la care ne expunem când folosim un smartphone si să facem tot ce este omenesc posibil să diminuăm aceste riscuri.Tu știi să te protejezi împotriva radiațiilor emise de smartphone ?

Cu toții cred că am aflat că smartphone-ul este într-o oarecare măsură dăunător organismului prin radiațiile pe care le emite, dar continuăm să îl folosim fără să luăm vreo măsură de precauție.

Toate publicațiile scriu despre efectele nocive pe care le aduce un smartphone și ne îndeamnă să renunțăm la el sau să îl folosim cât mai puțin, dar acest lucru deja nu mai este posibil pentru că smartphone-ul face parte din viața noastră și trebuie să ne impăcăm cu acest lucru.

Vă invit să aflăm cele mai bune soluții pentru a ne proteja împotriva efector nocive aduse de smartphone.

Fiecare dintre noi atunci când pleacă la serviciu, la o cafea sau oriunde altundeva își ține smartphone-ul in buzunarul pantalonilor.Dar oare putem să facem în așa fel încât să folosim smartphone-ul de câte ori avem nevoie și în același timp să-l ținem la o oarecare distanță de noi ? Cred că da, acest lucru este posibil într-o oarecare măsură.

Lucrezi la birou sau ești cu prieteni în oraș la cafea ? Atunci de ce smartphone-ul se află in buzunar ? Îl poți scoate pe birou, respectiv pe masă și în acest fel smartphone-ul nu va mai lua contact cu organismul tău atât de mult timp și îl poți folosii doar atunci când ai nevoie.Adu-ți aminte de acest lucru de fiecare dată când stai într-un loc o perioada mai îndelungată.O să faci din asta un obicei și totul ți se va părea mai simplu.

Ești acasă dar stai în permanență cu telefonul la tine ? De ce faci acest lucru dacă nu ai nevoie de el ? Lasă-l pe noptieră sau pe o masă și folosește-l doar atunci când ai nevoie.

De multe ori folosești telefonul înainte de culcare și îl lași în pat ? Dar ce ar fi dacă ți-ai amintii de acest articol și de fiecare dată înainte de culcare l-ai pune pe noptieră ?

Știai și tu aceste lucruri, dar crezi că îți va fi greu să le ții minte de fiecare dată când folosești smartphone-ul ?

Produsele Calivita îți pot aduce aminte de toate aceste lucruri, îți vor face viața mai ușoară și mai sănătoasă în același timp.Îți vor aduce aminte de acest articol și de ce trebuie să faci de fiecare dată după ce folosești smartphone-ul.

Sticker-ul E-Protect te va proteja împotriva radiațiilor emise de smartphone și de orice alt dispozitiv și îți va aduce aminte de fiecare dată când îl vezi lipit pe smartphone de acest articol.Te vei întreba “De ce oare am acest sticker pe smartphone ?” și îți vei răspunde “Trebuie să țin smartphone-ul cât mai departe de mine de fiecare dată când am posibilitatea”.

Știm că nu poți renunța la smartphone și de aceea am scris acest articol pentru tine și cu siguranță îți vei aduce aminte de fiecare dată când vei observa sticker-ul E-Protect că trebuie sa ții smartphone-ul departe de tine.Produsele Calivita sunt realizate pentru că ne gândim la sănătatea ta și noi încercăm să te ajutăm.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site este detinut, operat si intretinut de Mihaescu Mihai , distribuitor independent al produselor CaliVita International. Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru orice continut de pe acest site si nici Reteaua Calivita International, nici vreuna din persoanele juridice implicate in orice activitate a sa nu au legatura directa cu acest site, prin urmare isi declina orice responsabilitate in acest sens. Operatorul de date este Mihaescu Mihai, care detine, administreaza si intretine site-ul si este distribuitor independent al produselor CaliVita International