par_sanatos

Ce trebuie să faci pentru un păr sănătos ?

Ești una din persoanele care se confruntă cu problema de a avea un păr sănătos ? Haide să aflăm împreună mici secrete pentru un păr plin de vitalitate. Astfel toți prietenii tăi vor fi invidioși pe frumusețea părului tău.

Pentru început îți propunem să schimbi rutina de spălare a părului.

Îți speli părul în fiecare zi pentru ca devine unsuros și inestetic ? Aceasta este o soluție pe termen scurt pentru că până la finalul zilei părul tău va devenii exact ca înainte de spălare. Continuând în acest ritm sănătatea părului tău va avea de suferit. Află ce e de făcut pentru un păr sănătos.

Poate ți se va părea greu la început, dar în timp vei avea parte doar de beneficii. Îți recomandăm sa îți speli părul de 3, maxim de 4 ori pe săptămână. În scurt timp vei observa mari schimbări. Părul nu se va mai unge atât de repede și vei ajunge poate și la 2 spălări pe săptămână.

Trebuie să țineți cont că părul este foarte sensibil, iar metodele clasice de uscare a părului îl pot distruge. Mulți dintre noi, când ieșim din duș luăm primul prosop pe care îl vedem și începem să frecăm părul pentru a ne usca.  Facem o mare greșeală pentru că așa cum spuneam mai înainte părul nostru este sensibil și prin această metodă de uscare vom distruge firele de păr. Așa că recomandăm ca după spălare, părul să fie tamponat cu un prosop, ci nu frecat. Dacă nu este de ajuns puteți lăsa, pur și simplu, prosopul în cap până sunteți mulțumit/ă de rezultat.

Utilizați un pieptene în loc de o perie. Peria forțează firele de păr și duce la ruperea acestora. Utilizați un pieptene cu dinți mai rari pentru a permite părului să respire în timp ce îl pieptănați.

Încearcă, pe cât posibil, să îți usuci părul prin metoda menționata mai sus. Însă daca acest lucru nu este posibil tot timpul, deoarece trebuie să mergi la un eveniment, o seară romantică sau în orice alt loc care presupune o coafură mai specială avem câteva sfaturi.

Atunci când îți usuci părul cu feonul încearcă să ții feonul cât mai departe de păr și să il folosești pe opțiunea de aer rece, deoarece căldura îț poate deteriora. La fel și ondulatorul și placa de păr deteriorează părul. Folosește-le doar atunci când este necesar.

Folosește produse de calitate. De obicei produsele cunoscute, pe care le vedem zilnic în reclame la TV, conțin substanțe chimice care deteriorează părul, îl usucă și distrug rădăcina firului de păr, dar și scalpul.

Recomandăm produsul CaliVita OrganiCare Shampoo, care implică recoltarea manuală, efectuată cu mare atenție și sub control strict. Nu presupune utilizarea niciunei substanțe chi­mice. Astfel protejează pe deplin efectul benefic al substanțelor, ceea ce are drept rezultat produse de o calitate, puritate și eficacitate extrem de ridicate.

Un alt produs pe care îl recomandăm este tot din gama de produse CaliVita, Silk & Shine Shampoo.Curăţă în profunzime, întăreşte structura firului de păr şi asigură protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale folosirii uscătorului de păr. Datorită ingredientelor sale atent selecţionate, nu ustură şi nu irită ochii. Protejează sănătatea părului şi a scalpului.Datorită conținutului de aloe vera redă hidratarea naturală a părului şi îl face mai strălucitor şi mai des.

La fel cum îți protejezi pielea de soare trebuie protejat și părul. Poartă o pălărie sau o eșarfă peste păr atunci când afară este foarte cald. În acest fel eviți uscarea părului și ruperea acestuia. Expunerea la soare puternic poate face firul de păr foarte fragil, dar își poate schimba chiar și culoarea.

De fiecare dată când observi că vârfurile ți se despică trebuie să știi că este momentul să te tunzi.

Toate aceste lucruri cred că reprezintă minimul necesar pentru un păr sănătos. Pe langă acestea poți aplica și tratamente naturale cum ar fi gălbenușul de ou, masca de măsline, oțet și multe altele. Nu cred că este greu să respecți aceste lucruri. Totul îl faci pentru tine și pentru un păr sănătos și plin de vitalitate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.