Super Soya Lecithin

, Lecitină de soia, 100 capsule

(6 recenzii de la clienți)
 • Ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel normal
 • Protejează ficatul şi contribuie la funcţionarea acestuia
 • Stimulează prospețimea mentală şi procesele de învăţare
Golește
SKU: PN0104 Categorie:

Super Soya Lecithin-Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel normal şi, în acelaşi timp, protejează ficatul şi contribuie la buna funcţionarea a acestuia. Super Soya Lecithin are o importanţă extraordinară pentru stimularea prospeţimii mentale, concentrării şi proceselor de învăţare sau luptei împotriva declinului mental, dar este considerată şi o substanţă lipotropă (o substanţă care descompune grăsimile). Pentru un efect triplu, alegeţi Triple-Potency Lecithin !

Pentru cine recomandăm ?

 • Celor care doresc un ajutor pentru reducerea nivelului de colesterol.
 • Persoanelor care suferă de artrită.
 • Vârstnicilor, pentru a-şi păstra prospeţimea mentală.
 • Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice grele, pentru a susţine sănătatea circulaţiei şi articulaţiilor.

Beneficii aduse de Super Soya Lechithin Calivita

Scade colesterolul

Cel mai cunoscut beneficiu al lecitinei este capacitatea sa de a reduce colesterolul. Cercetătorii au descoperit că lecitina din soia poate contribui la creșterea colesterolului HDL (bun) și la scăderea colesterolului LDL (rău).

Lecitina din soia oferă un plus din cauza si altor proprietati benefice pe care le oferă soia.

Îmbunătățește sănătatea inimii

Lecitina care provine din soia poate îmbunătăți sănătatea cardiovasculară, mai ales dacă deja exista tensiune arterială crescută sau boli de inimă.

Din moment ce soia este mai greu de digerat, ia mai mult timp pentru a se  descompune in stomac. Pentru unii oameni, acest lucru funcționează pentru a-i face să se simtă mai satui după ce au consumat-o.

Ajută la îmbunătățirea digestiei

Lecitina a fost testată la persoanele cu colită ulcerativă pentru a le îmbunătăți digestia. Calitățile emulsionante ale lecitinei contribuie la o reacție în lanț care îmbunătățește mucusul din intestin, facilitând procesul digestiv și protejând mucoasa delicată a sistemului digestiv.

Chiar dacă nu aveți colită ulcerativă , vă recomandăm să luați în considerare utilizarea lecitinei dacă aveți sindrom de colon iritabil sau o altă afecțiune care vă afectează procesul digestiv.

Poate combate simptomele demenței

Lecitina conține colină, care este o substanță pe care creierul o folosește pentru a comunica. Cercetare sugerează că o dietă bogată în colină poate duce la o memorie mai buna și poate ajuta persoanele cu Alzheimer.

Substanțele lipidice care conțin colină, cum ar fi lecitina, pot îmbunătăți căile funcționale ale creierului.

Ajută mamele care alăptează

Unii doctori recomandă lecitina ca soluție pentru prevenirea conductelor înfundate recurente. Fundația canadiană pentru alăptare recomandă o doză de 1.200 de miligrame, de patru ori pe zi, pentru a experimenta acest beneficiu.

Lecitina poate scădea vâscozitatea laptelui matern, făcând mai puțin probabilă înfundarea conductelor de lapte în sân.

Ce avantaje ofera lecitina pentru sanatate?

Super Soya Lecithin in recomandările medicale Calivita

Stiati ca

Lecitina este un component important al membranei celulare ?

Mod administrare

1-2 capsule gelatinoase pe zi după servirea meselor sau conform recomandărilor

Ingrediente

1200 mg Lecitină de soia care conţine:
 • 180 mg Fosfatidilcolină
 • 156 mg Fosfatidiletanolamină
 • 120 mg Fosfatidilinoziltol

Alte Ingrediente :Capsulă de gelatină; agent de umezire – glicerină; apă……………q.s.

6 recenzii pentru Super Soya Lecithin

 1. Ana Dobrescu

  De când iau Super Soya Lecithin, simt că am o energie mai mare pe tot parcursul zilei si sunt mai concentrata. Este incredibil cum un supliment poate face omodificari atât de mari. Îl recomand cu căldură!

 2. Laura Barbu

  Super Soya Lecithin a fost o alegere excelentă pentru mine, mai ales că îmi doream să îmbunătățesc metabolismul. Am observat o reglare a greutății corporale și o senzație de energie constantă.

 3. Vlad Georgescu

  Ca student, am nevoie de o memorie și o concentrare excelente. Super Soya Lecithin a devenit produs esențial pentru mine. Am observat o îmbunătățire semnificativă a capacității mele de a reține informații și de a mă concentra.Recomand tuturor care au activitati intelectuale intense!

 4. Radu Simion

  Ca sportiv, Super Soya Lecithin a devenit parte integrantă a rutinei mele. Susține performanța cognitivă și ajută la menținerea energiei pe parcursul antrenamentelor intense. Îl recomand tuturor sportivilor!

 5. George Radulescu

  Super Soya Lecithin a făcut lucruri f. bune pentru digestia mea. Am observat o reducere a disconfortului abdominal. Un produs excelent pentru oricine se confruntă cu probleme digestive.

 6. Andreea Mitroi

  Am început să iau Super Soya Lecithin pentru a susține sănătatea nervilor, iar rezultatele au aparut dupa 2 saptamani. Simt o îmbunătățire a concentrării și a stării de bine generală. Recomand cu încredere!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…