Rhodiolin

, Preparat Antistres, 120 capsule

(12 recenzii de la clienți)
 • Elimină stresul şi simptomele cauzate de un stil de viaţă agitat
 • Crește rezistența fizică și reduce riscul apariției bolilor autoimune
 • Elimină disfuncțiile sexuale, atât la bărbați cât și la femei
 • Rhodiolin reglează tensiunea arterială
 • Previne oboseala cronică și îmbunătățește funcțiile intelectuale
Golește

 

Rhodiola rosea, principala componenta a Rhodiolinului  este o plantă care crește în regiunile reci și muntoase din  Asia si Europa(apropare de cercul polar) de aici si denumirea de  rădăcină arctică sau rădăcină aurie.

Partea folosita din aceasta planta este radacina care conține mai mult de 140 de ingrediente active, dintre care cele mai puternice două sunt rozavinul și salidrosida.

Rhodiolin este un adaptogen excepțional în cazul stresului și ameliorează sau restabilește apărarea organismului împotriva bolilor.

Rhodiolinul  stimuleaza activitatea serotoninei, norepinefrinei și dopaminei.  Se consideră că echilibrul adecvat al acestor neurotransmițători(serotoninei, norepinefrinei și dopaminei) este implicat într-o funcționare emoțională și neuropsihica sănătoasă.

Ingredientul principal este rhodiola rosea, o plantă adaptogenă. Această plantă are efecte benefice asupra sistemului nervos central, ceea ce poate duce la creşterea concentrării mentale şi performanţelor fizice.

Oamenii din Rusia și țările scandinave folosesc rhodiola pentru a trata anxietatea, oboseala și depresia.

Pentru sectiunea intrebari si raspunsuri referitor la administrarea produsului Rhodiolin puteti accesa urmatorul link: [Recomandari medicale]

7 beneficii ale Rhodiola rosea pentru sănătate, bazate pe știință.

1. Scade stresul

Rhodiola este cunoscută de mult timp ca un adaptogen, o substanță naturală care crește rezistența organismului la stres în moduri nespecifice.

Consumul de adaptogeni în perioadele stresante ajută pentru a iesi din situațiile stresante.

Un studiu asupra impactului viații cotidiene a investigat efectele extractului de rhodiola la 101 persoane stresate. Participanților li s-au administrat 400 mg pe zi timp de patru săptămâni.

S-a constatat îmbunătățiri semnificative ale simptomelor de stres, cum ar fi oboseala, epuizarea și anxietatea, după doar trei zile. Aceste îmbunătățiri au continuat pe tot parcursul studiului.

S-a dovedit că Rhodiola îmbunătățește simptomele epuizării, care pot apărea in timpul stresului cronic.

Mai mult, într-un studiu realizat pe 118 persoane cu epuizare cauzată de stres, s-a îmbunătățit si starile asociate cum ar fi  anxietatea  și depresia.

>>REZUMAT     

Adaptogenii precum rhodiola rosea cresc rezistența corpului la stres, astfel ne vom putea desfasura activitatea si viata cotidiana mai bine în perioadele de stres.

2. Poate lupta impotriva oboselii

Stresul, anxietatea și somnul inadecvat sunt doar câțiva factori care pot contribui la oboseală, care poate provoca  depresie.

Datorită proprietăților sale adaptogene, rhodiola ajută la ameliorarea oboselii.

Un studiu de patru săptămâni pe 60 de persoane cu oboseală cauzata de stres, a analizat efectele sale asupra calității vieții și simptomele oboselii, depresiei și atenției. Participanții au primit zilnic fie 576 mg de rhodiola, fie o pastilă placebo.

S-a constatat că rhodiola a avut un efect pozitiv asupra nivelului de oboseală și a atenției, comparativ cu placebo.

Într-un studiu similar, 100 de persoane cu simptome de oboseală cronică au primit 400 mg de rhodiola în fiecare zi timp de opt săptămâni. Au experimentat îmbunătățiri semnificative ale simptomelor stresului, oboselii, calității vieții, dispoziției și concentrării.

Aceste îmbunătățiri au fost observate după doar o săptămână de tratament și au continuat să se îmbunătățească până în ultima săptămână a studiului.

>>REZUMAT     

Natura adaptogenă a rhodiolei îl face un supliment popular pentru combaterea oboselii și a altor simptome asociate stresului.

3. Ar putea ajuta la reducerea simptomelor depresiei

Depresia este o boală frecventă, dar gravă, care afectează negativ modul în care ne simțițim și acționam.

Depresia apare atunci când substanțele chimice din creier numite neurotransmițători se dezechilibrează. Doctorii  prescriu de obicei antidepresive pentru a ajuta la corectarea acestor dezechilibre chimice, dar aceste pot avea efecte secundare nedorite.

De asemenea, s-a constat ca Rhodiola rosea are proprietăți antidepresive prin echilibrarea neurotransmițătorilor din creier.

Într-un studiu de șase săptămâni cu privire la eficacitatea rhodiolei asupra simptomelor depresiei, 89 de persoane cu depresie ușoară sau moderată au fost repartizate aleatoriu să primească zilnic fie 340 mg sau 680 mg de rhodiola sau o pastilă placebo.

Ambele grupuri cu rhodiola au cunoscut îmbunătățiri semnificative în depresia generalizata, insomnie și stabilitate emoțională, în timp ce grupul placebo nu a prezentat nicio îmbunătățire.

Interesant este faptul că doar grupul care a primit doza mai mare a prezentat îmbunătățiri ale stimei de sine.

Un alt studiu a comparat efectele rhodiolei cu sertralina antidepresivă prescrisă în mod obișnuit, care este vândută sub numele de Zoloft. Li s-a administrat rhodiola aleatoriu la 57 de persoane diagnosticate cu depresie, sertralină sau o pastilă placebo timp de 12 săptămâni .

Rhodiola și sertralina au redus simptomele depresiei dar rhodiola a produs mai puține efecte secundare și a fost mai bine tolerată.

>>REZUMAT     

S-a demonstrat că Rhodiola îmbunătățește multe simptome ale depresiei. Similar cu antidepresivele, poate influența pozitiv neurotransmițătorii care afectează starea de spirit și emoția.

4. Imbunatateste functiile creierului

Exercițiile fizice, alimentația adecvată și somnul de calitate sunt modalități sigure de a vă menține creierul puternic.

Unele suplimente pot ajuta, de asemenea, inclusiv rhodiola.

Intr-un studiu a fost testat efectele asupra oboselii mintale la 56 de medici care lucrează în timpul nopții.

Medicii au fost repartizați aleatoriu să primească fie 170 mg de rhodiola, fie o pastilă placebo pe zi timp de două săptămâni.

Rhodiola a redus oboseala mentală și a îmbunătățit performanța în sarcinile legate de muncă cu 20%, comparativ cu placebo.

Un alt studiu a analizat efectele rhodiolei asupra cadetilor militari care îndeplinesc sarcini de noapte. Cadeții au consumat 370 mg sau 555 mg de rhodiola sau unul din cei doi placebo zilnic timp de cinci zile.

Ambele doze au fost bune pentru a îmbunătăți capacitatea mentală  a cadetilor în comparație cu placebo.

Într-un alt studiu, studenții au experimentat o oboseală mentală redusă semnificativ, au îmbunătățit somnul și a crescut motivația de a studia după ce au luat suplimente de rhodiola timp de 20 de zile. Rezultatele la examen au fost, de asemenea, cu 18% mai mari decât cele din grupul placebo.

>>REZUMAT     

S-a demonstrat că Rhodiola crește performanța mentală în perioadele de stres mental și de extenuare fizică.

5. Poate imbunatatii performantele exercitiilor

Rhodiola, de asemenea, este utilizata pentru îmbunătățirea performanței exercițiului fizic.

Într-un studiu, participanților li s-au administrat 200 mg de rhodiola sau un placebo cu două ore înainte de a efectua o cursa de ciclism.

Cei cărora li s-a administrat rhodiola au fost capabili să termine cursa cu 24 de secunde mai repede decât cei cărora li s-a administrat un placebo. În timp ce 24 de secunde pot părea mici, diferența dintre primul și al doilea loc  într-o cursă poate fi de milisecunde.

Un alt studiu a analizat efectele sale asupra performanței exercițiilor de anduranță.

Participanții au mers cu bicicleta pentru o cursă de 6 mile. Cu o oră înainte de cursă, participanților li s-a administrat rhodiola la o doză de 1,4 mg pe kilogram de greutate corporală sau o pastilă placebo.

Cei care au primit rhodiola au terminat cursa mult mai repede decât grupul placebo.

În aceste studii și altele, s-a demonstrat că rhodiola îmbunătățește performanța exercițiilor fizice prin scăderea efortului perceput sau cât de greu au simțit participanții efortul corpului lor.

Cu toate acestea, este puțin probabil să aibă vreun efect asupra puterii musculare.

>>REZUMAT     

Rhodiola are potențialul de a reduce efortul perceput, ceea ce   permite sportivilor să se antreneze mai mult și mai greu.

6. Poate ajuta la controlul diabetului

Diabetul este o boală care apare atunci când corpul dezvoltă o capacitate redusă de a produce sau de a răspunde la hormonul insulină, rezultând niveluri ridicate de zahăr din sânge.

Persoanele cu diabet utilizează în mod obișnuit injecții cu insulină sau medicamente care cresc sensibilitatea la insulină pentru a-și normaliza nivelul zahărului din sânge.

Interesant este faptul că cercetările sugerează că rhodiola poate contribui la îmbunătățirea controlului diabetului.

De fapt, s-a demonstrat că scade glicemia prin creșterea numărului de transportori de glucoză din sânge. Acești transportatori scad glicemia transportând glucoza în celule.

>>REZUMAT     

S-a demonstrat că Rhodiola scade nivelul zahărului din sânge.

7. Poate avea proprietati anticancerigene

Salidrosida, o componentă puternică a rhodiolei, a fost investigată pentru proprietățile sale anticancerigene.

Studiile efectuate pe eprubete au arătat că inhibă creșterea celulelor cancerului de vezică, colon, sân și ficat.

Ca rezultat, cercetătorii au sugerat că rhodiola poate fi utilă în tratamentul multor tipuri de cancer.

>>REZUMAT     

Experimentele cu eprubete au arătat că un ingredient activ din rhodiola numit salidrosid inhibă creșterea celulelor canceroase.

Calitatea Rhodiolei Rosea conteaza

Din păcate, suplimentele de rhodiola sunt expuse riscului de falsificare. Asa ca aveti grija daca firma este de incredere sau nu. Va recomandam Rhodiolin de la firma Calivita.

Cat si cand trebuie administrat?

Cel mai bine este să luați rhodiola pe stomacul gol, dar nu înainte de culcare, deoarece are un ușor efect stimulator.

Doza optimă de rhodiola pentru ameliorarea simptomelor de stres, oboseală sau depresie este de 400-600 mg pe zi.

Dacă urmăriți efectele de îmbunătățire a performanței fizice, luați 200-300 mg cu o  oră /două  înainte de exercițiu.

Siguranța pentru utilizarea Rhodiolin

Rhodiola este sigură și bine tolerata.

De fapt, doza sugerată de rhodiola este mai mică de 2% din cantitatea care sa dovedit a fi periculoasă în studii.

Astfel, există o marjă mare de siguranță.

>>REZUMAT     

O doză de 200-600 mg pe zi este considerată eficientă și sigură.

Concluzie:

Rhodiola a fost folosită în medicina tradițională în Rusia și țările scandinave de secole.

Studiile au descoperit că rhodiola poate contribui la întărirea răspunsului organismului la factorii de stres fizic, cum ar fi exercițiile fizice și factorii de stres psihologic, cum ar fi oboseala și depresia.

De asemenea, studiile au investigat rolul său în tratamentul cancerului și controlul diabetului.

Dacă doriți să utilizați rhodiola rosea de calitate noi va recomandam Rhodiolin de la Calivita care a fost supuse testelor atat de bune practici cat si a substantei active din componenta sa.

În general, rhodiola are multe beneficii pentru sănătate și este considerată sigură, cu un risc scăzut de efecte secundare atunci când este luată în dozele recomandate.

Conținutul de Zinc din Rhodiolin îmbunătăţeşte rezistenţa organismului la îmbolnăviri şi, în acelaşi timp, reduce stresul şi simptomele cauzate de un stil de viaţă agitat.


Ce înseamnă adaptogen ?

stres rhodiolinPlantele adaptogene, cum este și Rhodiola rosea, au capacitatea de a armoniza funcțiile organismului, indiferent de direcția modificărilor, și de a-i crește rezistența la stresul fizic și mental, prin intermediul unor căi nespecifice.

Din fericire, adaptogenii cresc puterea de muncă, după care NU urmează o scădere, ca în cazul stimulanților.

Definițiile mai noi ale adaptogenilor au subliniat capacitatea acestora de a crește puterea de adaptare a unui organism la mediul său și de a evita factorii nocivi din acesta.


Cum ajută Zincul ?

stres2 rhodiolinCercetările au demonstrat că zincul poate contribui la ameliorarea depresiei. Deficiența de zinc poate cauza deteriorarea funcțiilor cognitive. Astfel, suplimentarea sa poate îmbunătăți performața mentală afectată de depresie.

Printre alimentele care conțin cele mai mari cantități mari de zinc se numără măruntaiele de animale. Prin urmare, vegetarienii și persoanele care nu consumă astfel de alimente prezintă un risc crescut de apariție a carenței de zinc și a consecințelor negative care decurg de aici.

Zincul este indispensabil pentru metabolismul carbohidraților și pentru menținerea sănătății sistemului imunitar.


Beneficiile 

 • Rhodiolin are efect anti-stres (reduce simptomele de depresie)
 • Previne oboseala cronică și îmbunătățește funcțiile intelectuale
 • Are un efect pozitiv asupra îmbunătățirii memoriei
 • Rhodiolin previne scăderea testosteronului și a DHEA-dehidroepiandrosteron
 • Rhodiolin reglează ciclul menstrual și îmbunătățește fertilitatea
 • Reduce efectele nocive ale stresului asupra mușchiului inimii
 • Crește rezistența la boli și protejează ficatul
 • Rhodiolin reduce riscul apariției bolilor autoimune
 • Reglează tensiunea arterială 
 • La diabetici stimulează producția de insulină(regland nivelul de zahăr în sange)
 • Are un efect antioxidant (ajută la prevenirea dezvoltării cancerului).
 • Poate avea proprietăți anticanceroase datorita componentei puternice a rhodiolei: Salidrosida, in special in  inhibarea creșterii celulelor canceroase ale vezicii urinare, colonului, sânului și ficatului.
 • Rhodiola este o sursă foarte bună de vitamine și minerale
 • Reduce și elimină arsurile la stomac
 • Îmbunătățește eficiența sportivilor, susține procesele anabolice

Pentru cine /ce se recomandă Rhodiolin CaliVita?

 • Persoanelor cu vârsta peste 14 ani dacă prezintă simptome de stres, anxietate sau nervozitate.
 • Celor ce nu reusesc să se concentreze, să memoreze sau să facă față solicitărilor de la școală, serviciu sau problemelor familiale.
 • Celor ce suferă de insomnii sau palpitații ale inimii.
 • Persoanelor cu disfuncții sexuale.
 • Persoanelor cu un apetit scăzut din cauza stresului.
 • Persoanelor care fac atacuri de panică.
 • Celor hipersensibili (se „consumă” din orice).

Rhodiola este benefică în toate afecțiunile apărute pe bază de stres și poate fi administrat chiar și de copii în perioadele stresante din timpul școlii.

De multe ori aceștia nu simt stresul și de aceea se manifestă prin alte simptome (lipsa poftei de mâncare, căderea părului, nu se pot concentra, etc.).


Ce contraindicații ?

Nu există interacțiuni adverse cunoscute cu alte substanțe, ba mai mult, Rhodiola rosea poate reduce unele efecte adverse ale antidepresivelor.

S-a fost demonstrat că Rhodiolinul nu interacționează cu alte produse care au efect farmacologic, spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu alte plante, cum ar fi Hypericum. Acesta poate fi un lucru pozitiv în cazul pacienților care iau mai multe medicamente.

Asocierea Rhodiolinului cu antidepresive a fost demonstrată ca fiind pozitivă cu o imbunătățire semnificativă a starii de spirit și reduce efectele adverse asociate antidepresivelor.

RHODIOLIN NU PROVOACĂ DEPENDENȚĂ !

Cele mai intalnite efecte dupa utilizarea produsului

 • Susţine capacitatea naturală a organismului de a se adapta schimbărilor fizice sau psihice[Adaptogen]
 • Contribuie la gestionarea mai uşoară a situaţiile stresante şi oferă claritate mentală
 • Sprijină performanţa mentală, stimulează atenţia şi îmbunătăţeşte abilităţile de învăţare

 

Stiati ca

Ştiaţi că plantele adaptogene sunt folosite de organism numai în cantitatea de care este nevoie ?

Datorită acestei caracteristici excepționale, spre deosebire de medicamente, Rhodiola Rosea NU PROVOACĂ DEPENDENȚĂ și nu are efecte adverse.

Efectele acestui supliment rămân la fel de puternice, chiar dacă le luaţi perioade mai îndelungate de timp, aşa că nu puteţi deveni dependenţi.

Mod administrare

Consum preventiv

O capsulă dimineța după masă, până la terminarea flaconului asigură o stare generală mai bună.

Studenții

Cu o luna/doua înainte de examen o capsulă dimineța și una seara, după masă.

Cei supuși unui stres intens

Câte o tabletă după fiecare masă principală până când se atenuează sau dispare senzația de stres.

Persoanele care acuză depresii sau atacuri de panică

Câte 3 tablete pe zi după fiecare masă timp de 6 luni.

Persoanele cu aritmie cardiacă

Câte o tabletă dimineța și una seara după masă pentru o perioada de 3 luni.


Pentru mai multe informații despre modul de administrare vă rugăm selecați tabul Administrare de mai sus !

Ingrediente

Ingrediente active per capsulă :

 • 100 mg Extract concentrat de Rhodiola rosea (echivalent cu 500 mg pulbere)
 • 5 mg Zinc
 • < 1 kJ Calorii
 • < 1 mg Proteine
 • 0 mg Lipide
 • Alte ingrediente : gelatină

Atentie !

A se păstra în loc uscat și răcoros în flaconul original, cu capacul închis.

 

Afecțiune
(Recomandare)
Administrare
Dimineața - Prânz - Seara
Info
Aciditate la stomac1-0-1
Înainte de masă
2 luni continuu
Împiedică dezechilibrele de aciditate gastrică pe fond nervos (hiperexcitabilitate de nerv vag)
Activitate fizica (stimulare)1-0-1
După masă
ADHD1-1-0
După masă
2-3 luni continuu
Relaxează celula neuronală și sistemul nervos neuro-vegetativ
Combate agitația sistemului nervos.
Alcoolism 1-1-1
După masă
3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central si periferic (combate depresia la alcoolici) - crește nivelul de serotonina
Alzheimer (boala)1-1-0
După masă
2-3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central și periferic - crește nivelul de serotonină (hormonul fericirii)
Andropauza (tulburari)1-0-1
După masă
Combate simptomatologia pe sistem neurovegetativ manifestată prin palpitații, neliniște, insomnie.
Angina pectorala1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Produce relaxare musculară prin destinderea sistemului nervos neuro-vegetativ
Contribuie la scăderea presarcinei inimii prin liniștire si predispozitia la somn odihnitor
Anorexie la adulti data de probleme de cauza nervoasa (pe fond emotional)1-1-1
Înainte de masă
Crește/modifica nivelul endorfinelor și serotonieni (hormoni care aduc în organism o stare bună de dispoziție)
Antispastic1-1-0
Înainte de masă
Relaxează centrii nervoși superiori
Apetit sexual scazutLa femei
1-0-1
Dupa masă
2-3 luni continuu

La bărbați
1-1-1
După masă
2-3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central și periferic.
Reduce stresul cronic asupra funcției sexuale.
Arderea grasimilor la cura1-0-1
După masă
2 luni continuu
Are efect antistres.
Reglează sistemul nervos și hormonal.
Arteriopatie obliteranta (însoțită de hipertensiune)1-0-1
După masă
3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central și periferic, stopând astfel oscilațiile de tensiune arterială cauzate de variate stresuri psihice și fizice.
Astenie 1-0-1
După masă
2 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central și periferic prin creșterea nivelului de serotonina (hormonul fericirii).
Normalizează ritmul somn-veghe.
Atacuri de panica 1-1-1
După masă
Ultima capsulă nu mai tarziu de 7 seara
3 luni continuu
Crește sinteza de serotonină și alte endorfine (hormoni care generează starea bună de dispoziție generală).
Bioritm (reglare)Pentru persoane cu vârsta între 25-50 ani
1-0-1
Înainte de masă
2-3 luni continuu

Pentru persoane cu vârsta peste 50 ani
1-1-1
Înainte de masă
2-3 luni continuu
Previne insomniile nocturne și somnolența diurnă din timpul zilei.
Bufeuri la menopauza1-0-1
După masă
2 luni continuu
Reglează sistemul hormonal, nervos și imunitar.
Cancer - prevenire si antirecidiva1-0-1 la tineri
1-1-1 la persoane peste 50 ani
Înainte de masă
Are efect de relaxare la nivelul sistemului nervos central, protejând organismul de ancorarea stresului în boală.
Cancer la san sau mamar1-0-1
După masă
3 luni continuu.
Are efecte complexe de echilibrare a sistemului nervos, hormonal și imunitar.
Carcei si crampe musculare1-0-1
După masă
3 luni continuu
Produce relaxare musculară.
Cardiopatie ischemica1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos neurovegetativ și scade presarcina inimii.
Chisturi ovariene1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Diminuează impactul stresului asupra echilibrului ovarian.
Colon iritabil 1-1-0
După masă
Întretine generală, contribuind în mod vital la funcționarea normală a sistemului cardiovascular.
Convulsii (febrile sau epileptice)Copii
1-0-1
După masă
3 luni continuu

Adulți
1-1-1
După masă
3 luni continuu
Elimină stările de agitație și neliniște.
Relaxant muscular și tonic nervos.
Dementa senila 1-1-1
După masă
Ultima capsulă nu mai târziu de 7 seara
3 luni continuu
Ridică tonusul psihic și destresează creierul.
Dependenta de droguri1-1-1
După masă
3 luni continuu
Are efect de relaxare asupra sistemului nervos central și periferic.
Combate stările depresive și de agitatie ce apar la eliminarea drogului.
Depresie 1-1-0
Dupa masă
Întreține starea de bine.
Contribuie în mod vital la funcționarea normală a sistemului cardiovascular.
Dereglare hormonala1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Stimuleaza secretia de serotonina si endorfine, hormoni capabili sa induca in corp starea de buna dispozitie generala, capabila la randul ei sa declanseze in organism reactii biochimice deosebit de importante cu rol in autoreglare, raspuns imun, vitalitate si in final homostazie.
Dereglari de la anticonceptionale 1-0-1
După masă
3 luni continuu
Actioneaza asupra echilibrarii celor 2 sisteme vitale - nervos si hormonal, prin cresterea nivelului de serotonina supranumita “hormonul starilor de buna dispozitie si echilibru interior”, astfel incat se combat simptomele de ameteala, dureri de cap, usoara depresie.
Dereglari la decalajul de fus orar1-0-1
Înainte de masă
Are efect antistres si de relaxare a sistemului nervos combatand insomniile si starile neplacute.
Diabet 1-1-0
După masă
Sprijina functionarea normala a muschiului inimii prin destresarea sistemului nervos neurovegetativ.
Dureri de cap tip cefalee 1-1-1
Dupa masă
Este un bun relaxant al intregului organism si al creierului in acelasi timp, blocand actiunea stresului in declansarea crizelor migrenoase.
Dureri de cap tip migrena1-1-1
Dupa masă
Diminueaza impactul stresului in declansarea crizelor migrenoase.
Ejaculare precoce 1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei reproductive si ejacularii.
Enterita, enterocolita1-1-1
După masă
Are efect de relaxare a sistemului nervos combatand "diareea de stres".
Enurezis (incontinenta urinara)1-1-0
După masă
Sprijina functionarea normala a muschiului inimii prin destresarea sistemului nervos neurovegetativ.
Epilepsie1-1-0
După masă
Creste secretia hormonului serotonina si odata cu aceasta starea de relaxare si buna dispozitie.
Epistaxis0-1-1
Înainte de masă
3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos si vasele sanguine prevenind hipertensiunea.
Fibrom uterin 1-0-1
După masă
Intervine favorabil prin ameliorarea cauzelor emotionale ale fibroamelor care destabilizeaza mai departe axul hormonal.
Frigiditate1-1-1
După masă
3 luni continuu
Are efect antistres diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere.
Gastrita1-0-1
După masă
2 luni continuu
Efect antistres impiedicand dezechilibrele de aciditate gastrica.
Greata2 caspuleRegleaza stresul psihic si anumite perturbatii la nivelul sistemului nervos.
Gusa nodulara1-0-1
După masă
Regleaza sistemul nevos neuro-vegetativ ce sufera modificari in aceasta afectiune.
Hematemeza 1-1-1
Dupa masă
Regleaza contractiile musculaturii netede, combatand astfel refluxul acid gastro-esofagian.
Hernie hiatala1-1-1
După masă
Relaxeaza musculatura neteda a tubului digestiv; combate stresul si amelioreaza starile de tensiune nervoasa pe fondul carora se pot dezvolta dezechilibre alimentare cu consecinte negative asupra sistemului digestiv cu hernie hiatala deja instalata.
Hipertensiune arteriala 1-1-1
După masă
Antihipertensiv si relaxant al sitemului nervos central.
Hipoglicemie 1-0-1
După masă
2 luni continuu
Are efect de relaxare asupra sistemului nervos si astfel scade cantitatea de glucoza utilizata de creier in conditii de suprasolicitare, mentinand normala valoarea glucozei din sange.
Hipotiroidie1-0-1
După masă
3 luni continuu
Are efect antistres, regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare.
Impotenta 1-0-1
După masă
Creste nivelul de serotonina - supranumit hormonul fericirii si al starilor de buna dispozitie generala - si combate efectele nocive ale stresului asupra organismului, actionand inclusiv la nivelul productiei de sperma si calitatii ejacularii.
Asigura prospetime psihica, o stare de buna dispozitie generala, relaxare psiho-somatica si o cascada de efecte benefice in corp pe starea de seninatate si de-stresare a sistemului nervos central.<
Incaruntirea prematura a parului1-0-1
După masă
Prin cresterea nivelului de endorfine mentine o stare generala de bine si astfel combate scaderea oxigenarii cerebrale in momentele in care apar suprasolicitarile si stresul si in acest mod indirect previne si stopeaza fenomenul de incaruntirea care are loc pe suporasolicitari psihice.
Infarct miocardic1-1-0
După masă
Sprijina functionarea normala a muschiului inimii prin destresarea sistemului nervos neurovegetativ.
Infertilitate1-0-1
După masă
3 luni continuu
Are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere.
Insomnie1-1-0
După masă
Creste nivelul de serotonina - hormon esential pentru starea generala de bine si relaxare activa sau pasiva a organismului, intervenind si in buna relaxare musculara si psihica necesara organismului pentru un somn bun.
Insuficienta cardiaca1-1-0
După masă
Intretine starea pozitiva de bine general, contribuind in mod vital la functionarea normala a sistemului cardiovascular.
Insuficienta suprarenala1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Are efect antistres si atenueaza impactul negativ al stresului deja instalat asupra glandelor suprarenale.
Leucemie sanguina1-1-1
După masă
Se va administra in cazul in care leucemia a aparut pe un fond nervos dezechilibrat (anxitetate, fobie, frici, depresii), contribuind prin stimularea secretiei de serotonina la relaxarea nervoasa si eliminarea efectelor cumulate ale stresului deja instalat.
Matreata 1-0-1 După masăActioneaza prin reducerea impactului negativ al stresului asupra pielii capului si bazei firului de par.
Menopauza problematica1-1-1
După masă
3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita "hormonul bunei dispozitii generale" combatand astfel insomniile, starile depresive si anxietatea.
Menstruatii neregulate1-0-1
După masă
3 luni continuu
Are efect antistres prevenind dezechilibrele sistemului hormonal cauzate de perioadele de suprasolicitare nervoasa.
Miros neplacut al corpului 1-1-1
După masă
NervozitateCopii (peste 7 ani)
1-1-0

Adulți (peste 18 ani)
1-1-1

După masă
Ultima capsulă nu mai târziu de ora 7 seara
2 luni continuu
Are efect antistres si de calmare a sistemului nervos central, datorita cresterii productiei de serotonina - supranumita "hormonul fericirii sau al starilor de buna dispozitie".
Nevralgii1-1-1
După masă
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic, inlaturand astfel durerile exacerbate de stress, starile intens emotionale sau suprasolicitante.
Nevroza1-1-0
După masă
3 luni continuu
Actiune relaxanta asupra sistemului nervos central si neurovegetativ.
Obezitate1-0-1
După masă
2 luni continuu
Are efect antistres regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare si determina adesea, prin afectarea sistemului hormonal, acumulare de tesut gras.
Oboseala cronica0-0-2
După masă
2-3 luni continuu
Reprezinta un important antistres natural ce combate aparitia sindromului de oboseala cronica pe fond de stres si surmenaj si poate asigura deasemenea un somn de noapte fiziologic care poate furniza organismului energia necesara unei zile complete de munca.
Palpitatii (aritmie cardiaca) 1-1-0
După masă
Intervine in reglarea batailor inimii prin asigurarea unei stari generale de calm.
Parkinson (boala) 1-1-0
După masă
3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic.
Pelada 1-1-1
După masă
3 luni continuu
Regleaza nivelul de serotonina din organism, relaxeaza sistemul nervos si induce in corp starea de buna dispozitie, diminuand pierderile de par pe acumulare de stres.
Pirozis1-1-1
Înainte de masă
3 luni continuu
Are efect antistres stopand dezechilibrele secretorii ale pepsinei si acidului clorhidric, aparute de cele mai multe ori in conditii de suprasolicitare.
Pre si postoperator 1-1-1
După masă
Combate stresul pre si post operator prin mentinerea uni stari generale de bine, atat la nivel fizic cat si psihic.
Profilaxia batranetii 1-0-1 sau 1-0-2 în caz de insomniiImbunatateste functiile sistemului nervos prin cresterea nivelului de serotonina - supranumit " hormonul fericirii sau al bunei dispozitii ", regleaza bioritmul la varstnici combatand insomniile nocturne si somnolenta diurna.
Psoriazis 1-0-1
După masă
3 luni continuu
Asigura echilibrul normal al sistemului nervos prevenind recaderile in psoriazis.
Rau de mare, avion, masina2 capsule în starea respectivăRelaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita si "hormonul bunei dispozitii".
Reflux gastro-esofagian 1-1-0
După masă
Este extrem de benefic la majoritatea persoanelor cu reflux cauzat de suprasolcitare, stres cotidian, mese neregulate.
Schizofrenie1-1-0
După masă
3 luni continuu
Creste nivelul de serotonina din creier si relaxeaza sistemul nervos central impiedicand astfel aparitia crizelor) alternand la cate 1 flacon consumat cu Q Protect (1-1-0 dupa masa, stimuleaza circulatia cerebrala si oxigeneaza celula nevoasa).
Scrasnit din dinti (bruxism) 1-1-1
După masă
Prin aducerea starii de bine in minte si corp, atat fizica cat si pihica, relaxeaza sistemul nervos central si stopeaza asa zisele manifestari ticoide chiar si din timpul noptii, in cazul de fatza scransnitul din dinti.
Sindrom premenstrual 1-0-1
După masă
Aduce o stare de buna dispozitie si relaxare in corp, ce permite derularea unei menstruatii normale.
Sterilitate1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei reproductive.
Stres1-1-0
După masă
2-3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea serotoninei - hormonul fericirii si al bunei dispozitii.
Tabagism1-0-1
După masă
2 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos si atenueaza dorinta de a fuma, stiut fiind faptul ca multi oameni fumeaza din cauza stresului.
Ticuri nervoaseCopii (peste 7 ani)
1-1-0
După masă
2 luni continuu

Adulți (peste 18 ani)
1-1-1
Înainte de masă
3 luni continuu
Efect antistres si de calmare a sistemului nervos central.
Tiroidita autoimuna 1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic ce sufera modificari in aceasta afectiune.
Tonus fizic (stimulare) 1-0-1
Transpiratie abundenta 1-1-1
După masă
2 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita "hormonul fericirii si al starii de buna dispozitie".
Ulcer gastroduodenal 1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Are efect antistres si de relaxare a sistemului nervos neurovegetativ, prevenind dezechilibrele de aciditate gastrica si crampele stomacale - avand in vedere ca o mare parte din ulcere se dezvolta din cauza stresului.
Vasodilatator 1-0-1
După masă
Prin stimularea optima a secretiei de serotonina mentine o relaxare vasculara ce poate produce vasodilatatie atunci cand este nevoie in corp.
Vitiligo 1-0-1
După masă
3 luni continuu
Are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale factorilor stresori in ceea ce priveste productia de melanina.

12 recenzii pentru Rhodiolin

 1. Mara

  Pentru bipolaritate, se poate administra? Ce doza? Multumesc!

  • Admin (proprietar verificat)

   Buna ziua!

   Pentru bipolaritate va recomand atat timp cât persista simptomatologia următoarele produse:
   CheerUP 1 cps dimineața
   Rhodiolin 1 cps x3 pe zi
   Magnezi B6. 1 cps x2 pe zi.

   Sanatate!

 2. Irina

  Buna ziua , Rhodiolin se poate administra impreuna cu Zoloft ? Va multumesc.

  • Admin (proprietar verificat)

   Buna ziua,desigur se poate administra, Rhodiolin fiind un produs naturist care nu interactioneaza cu alte medicamente.
   Daca mai aveti intrebari, va rugam sa ne intrebati si va vom raspunde cat mai repede posibil. Multumim pentru interesul dvs pentru produsele Calivita. Sanatate!

 3. Mihaela Alexe (proprietar verificat)

  Buna ziua,tare as vrea sa știu pentru depresie cât timp se administrează acest produs ?

  • Admin (proprietar verificat)

   Buna ziua, acest produs nu da dependenta; se poate administra a-la-long. Nu are efecte negative; mai mult: este energizant si in acelasi timp este si linistitor.

 4. Vali

  Sunt adeptul produselor naturale din plante si am ales Rhodiolin pentru ca nu da dependenta. Ma simt mult mai calm si mai cu energie in timpl zilei. SUNT MULTUMIT DE ACEST PRODUS(parerea mea).

 5. Onea Dan (proprietar verificat)

  Ma ajuta foarte bine. Il iau de 16 zile si ma face linistit si relaxat. mă face să ma simt mai în formă.
  Recomand!

 6. Laura Stoian (proprietar verificat)

  Am comandat produsul după ce un prieten mi-a recomandat Rodiolin pentru stres. Nu am mai încercat niciodată adaptogeni sau alte suplimente pe bază de plante, așa că efectul m-a uimit foarte mult. Efectul se instalează numai după ce a fost luat un timp. După doar două săptămâni am putut simți primele efecte. În timpul zilei am simțit că mă pot concentra mai mult și seara eram mai puțin epuizata. În general, produsul m-a ajutat să-mi gestionez simptomele de stres. De aceea il recomandat! Sanatate!

 7. Marian Preda (proprietar verificat)

  Efectul produselor naturiste este întotdeauna individual. Am comandat Rhodiolin pentru că am căzut din nou în depresie.
  Medicina convențională ne ofera numai preparatele care duc la dependență de aceea nu le mai folosesc.
  Trebuie să ai răbdare, durează cel puțin două săptămâni pana apare efectul;asa a fost la mine!. Dar trebuie să testați și doza,eu iau 2 sau 3 capsule/zi;depinde de dispozitia in care ma aflu.

 8. Flori Celea (proprietar verificat)

  Acest produs mi-a calmat nervii, oboseala și pot spune ca sunt mult mai concentrata pe ceea ce fac , sunt o persoana foarte activa zilnic și a fost singurul produs care mi-a dat pofta de viata și m-a ajutat enorm sa nu mai am amețeli, totul s-a linistit in viata mea, văd altfel lucrurile cu o mare rabdare și interes pentru ceea ce fac, eram agitata, nervoasa și nu mă puteam odihni deloc noaptea, iau 2 capsule pe zi Rhodiolin , împreuna cu Evening Primose Oil. Am citit comentariile la fiecare in parte , sănătate multă !
  Mă bucur enorm pentru acest produs!

 9. Niki Radulescu

  Bună! de cand iau rhodiolin, sunt mai liniștit, dimineța mă trezesc mai odihnit și mă odihnesc mai bine. Este adevarat ca nu mai mananc seara târziu, dar cred ca o influență o are si Rhodiolin pentru ca am simțit aceasta dupa o saptămână. Am scris aici pentru ca sa afle si cei care caută soluții naturale , care se chinuie cum m-am chinuit cu depresia înainte de a lua rhodiolin. va doresc SANATATE!

 10. Madalin

  Un produs excelent , il recomand cu mare placere , celor care au un job stresant, au examene importante de trecut , sau care pur si simplu trec prin perioada mai stresanta din diverse cauze

 11. Silviu Andrei

  Recomand Rhodiolin cu incredere ! Acum sunt student, insa am avut o perioada foarte stresanta in viata mea si anume : am avut bacul, inainte de acesta m-am apucat de scoala de soferi, iar mai apoi, dupa bac, a urmat un examen la facultate. Toate acestea m-au facut sa ma simt foarte stresat. La inceput nu mi-am dat seama desi organismul dadea semne ca este stresat. Dupa o anumita perioada deja ma simteam foarte stresat, mai exact cu 2-3 saptamani inainte de bacalaureat. Am comandat Rhodiolin si am inceput administrarea acestuia.
  La inceput nu prea am simtit efectele sale, insa dupa 2-3 saptamani efectele s-au simtit semnificativ.

  Am uitat sa precizez ca in urma stresului mi-a aparut pelada sau alopecie (caderea parului). Cand am inceput sa consum Rhodiolin deja aveam aceasta problema cu parul. Insa dupa o luna de la administrarea acestuia efectele s-au observat chiar si la aceasta afectiune. Parul incepuse sa creasca. Acum 2 zile am terminat flaconul de Rhodiolin si sunt foarte multumit de efectele sale.

  Totusi, sper sa nu mai am nevoie de acest produs 🙂 . Daca totusi o sa fie cazul, o sa stiu ce e de facut.

 12. Haralambie

  Un produs excelent ! Il folosesc de 2 luni de zile si ma simt mult mai relaxat.
  Il recomand oricui indiferent de varsta.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…