Rhodiolin

, Preparat Antistres, 120 capsule

(23 de recenzii de la clienți)
 • Elimină stresul şi simptomele cauzate de un stil de viaţă agitat
 • Crește rezistența fizică și reduce riscul apariției bolilor autoimune
 • Elimină disfuncțiile sexuale, atât la bărbați cât și la femei
 • Rhodiolin reglează tensiunea arterială
 • Previne oboseala cronică și îmbunătățește funcțiile intelectuale
Golește

Rhodiolin – Energie și Rezistență pentru Viața Modernă

Rhodiolin este un supliment care conține extracte din Rhodiola rosea, o plantă adaptogenă cunoscută pentru efectele sale benefice asupra sistemului nervos și nu numai. Acesta acționează

rhodiolin Calivita sub forma de capsule
Rhodiolin Calivita contine 120 capsule

ca un tonic excelent atât fizic, cât și psihic, ajutând la reducerea oboselii și stimulând puterea de concentrare. De asemenea, contribuie la restabilirea echilibrului emoțional și poate fi util în gestionarea stărilor de anxietate și depresie. Rhodiolin conține, de asemenea, zinc, un mineral cu proprietăți benefice pentru sănătatea mentală și emoțională.

Ingrediente active per capsulă :

 • 100 mg Extract concentrat de Rhodiola rosea (echivalent cu 500 mg pulbere)
 • 5 mg Zinc
 • < 1 kJ Calorii
 • < 1 mg Proteine
 • 0 mg Lipide
 • Alte ingrediente : gelatină

Beneficiile Rhodiolin

Efect Revigorant
Rhodiola rosea (echivalent cu 500 mg pulbere): O plantă adaptogenă cu tradiție în medicina tradițională, cunoscută pentru capacitatea sa de a sprijini starea de bine și rezistența la stres.
Sprijin pentru Sistemul Imunitar
Zinc (5 mg): Un mineral esențial pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar, contribuind la protejarea organismului împotriva infecțiilor.
Fără Adăugare de Calorii sau Lipide
< 1 kJ Calorii, < 1 mg Proteine, 0 mg Lipide: Rhodiolin este o sursă de energie fără a adăuga calorii sau grăsimi suplimentare în dieta ta.

Mod de Utilizare

 3 capsule de Rhodiolin zilnic, preferabil cu un pahar de apă. Este recomandat să nu depășiți doza recomandată.

De ce Rhodiolin?

⭐️Formula Naturală: Rhodiolin este formulat cu ingrediente naturale, garantând o soluție sigură și eficientă.
⭐️Energie Fără Stimulente Artificiale: Fără adăugare de stimulente artificiale, Rhodiolin oferă energie naturală, susținând starea de bine și vitalitatea ta.
Iată cum aceste ingrediente pot să contribuie la susținerea sănătății și la gestionarea anumitor condiții:
⭐️Stres și Oboseală Cronică:
Rhodiola rosea: Cunoscută pentru proprietățile sale adaptogene, Rhodiola rosea poate contribui la gestionarea stresului și a oboselii cronice, ajutând organismul să facă față la solicitările cotidiene.
⭐️Sistem Imunitar Slăbit:
Zinc: Este un mineral esențial pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar, sprijinind organismul în lupta împotriva infecțiilor și menținându-l sănătos.
⭐️Scăderea Energiei și Vitalității:
Rhodiola rosea: Poate contribui la creșterea nivelului de energie și vitalitate, sprijinind funcționarea normală a organismului.
⭐️Depresie și Anxietate:
Rhodiola rosea: S-a constatat că Rhodiola rosea poate avea un impact pozitiv asupra stării de spirit, ajutând la reducerea simptomelor de depresie și anxietate.
⭐️Memorie și Funcție Cognitivă:
Rhodiola rosea: Unele studii sugerează că Rhodiola rosea poate avea beneficii asupra funcției cognitive, inclusiv a memoriei.
⭐️Reglarea Nivelului de Cortizol (Hormonul Stresului):
Rhodiola rosea: Are potențialul de a ajuta la reglarea nivelurilor de cortizol, hormonul stresului, ceea ce poate avea beneficii asupra stresului cronic.
⭐️Protejarea Sistemului Cardiovascular:
 Poate contribui la menținerea unui sistem cardiovascular sănătos.
⭐️Sprijin în Prevenirea Răcelilor și a Infecțiilor Respiratorii:
 Este implicat în funcționarea normală a sistemului imunitar și poate contribui la prevenirea răcelilor și infecțiilor respiratorii.
⭐️Îmbunătățirea Performanței Fizice:
Rhodiola rosea: S-a observat că poate sprijini performanța fizică și rezistența în timpul activităților intense.
⭐️Adaptogen pentru Stres:
Rhodiola rosea: Este cunoscută ca un adaptogen, ceea ce înseamnă că poate ajuta organismul să facă față mai bine la stresul fizic și emoțional.
⭐️Gestionarea Simptomelor de Oboseală Cronică:
Rhodiola rosea: Poate contribui la reducerea simptomelor asociate cu oboseala cronică, inclusiv starea de epuizare și lipsa de energie.
⭐️Sindromul de oboseală adrenală:
Rhodiola rosea: Este adesea menționată în contextul sindromului de oboseală adrenală, susținând sistemul glandelor suprarenale în momente de stres cronic.
⭐️Concentrare și Focus Îmbunătățite:
Rhodiola rosea: Poate avea beneficii asupra funcției cognitive, sprijinind concentrarea și focusul.
⭐️Depresie și Anxietate:
Rhodiola rosea: Unele cercetări sugerează că poate avea un impact pozitiv asupra stării de spirit, contribuind la reducerea simptomelor de depresie și anxietate.
⭐️Sprijin în Tratamentul Tulburărilor de Somn:
Rhodiola rosea: Prin capacitatea sa de a reduce stresul, poate contribui la îmbunătățirea calității somnului în cazul persoanelor cu tulburări de somn.
⭐️Menopauză și Simptomele Hormonale:
Rhodiola rosea: Unele femei raportează ameliorarea simptomelor asociate cu menopauza, cum ar fi bufeurile și schimbările de dispoziție.
⭐️Sprijin în Tratamentul ADHD:
Rhodiola rosea: Pentru copiii sau adulții cu ADHD, poate avea un rol în gestionarea simptomelor și în îmbunătățirea stării generale de bine.
⭐️Sprijin în Controlul Greutății:
Rhodiola rosea: Prin gestionarea stresului și a nivelurilor de energie, poate contribui indirect la controlul greutății în anumite situații.
Este important să rețineți că efectele pot varia în funcție de fiecare individ, iar suplimentele ar trebui luate în contextul unui stil de viață sănătos.

Efectele Rhodiolei rosea asupra stresului

Rhodiola rosea este recunoscută pentru capacitatea sa de a sprijini sistemul nervos și de a ajuta la adaptarea organismului la stresul fizic, mental și emoțional. Iată câteva dintre rolurile sale în menținerea sănătății:

 • Reducerea stresului: Rhodiola rosea este cunoscută pentru proprietățile sale adaptogene, care ajută la reducerea impactului negativ al stresului asupra organismului. Poate contribui la reglarea nivelului de cortizol (hormonul stresului) și la creșterea rezistenței organismului la stres.
 • Stimularea energiei și vitalității: Rhodiola rosea poate spori nivelul de energie și combate oboseala și epuizarea. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea performanței fizice și mentale și la creșterea rezistenței la oboseală.
 • Îmbunătățirea stării de spirit și a funcției cognitive: Rhodiola rosea poate susține sănătatea mentală și bunăstarea emoțională. Se crede că are efecte pozitive asupra stării de spirit, contribuind la reducerea simptomelor de depresie și anxietate. De asemenea, poate îmbunătăți concentrarea, atenția și memoria.
 • Reglarea sistemului imunitar: Rhodiola rosea poate avea un efect benefic asupra sistemului imunitar, ajutând la întărirea sistemului de apărare al organismului și la protejarea împotriva bolilor și infecțiilor.
 • Promovarea echilibrului hormonal: Rhodiola rosea poate ajuta la menținerea echilibrului hormonal în organism. Aceasta poate fi utilă în gestionarea simptomelor asociate dezechilibrului hormonal, cum ar fi tulburările menstruale sau simptomele legate de menopauză

Alte efecte

În afară de rolul său în menținerea sănătății și adaptarea la stres, Rhodiola rosea are și alte beneficii pentru organism. Iată câteva dintre acestea:

 • Susținerea performanței fizice: Rhodiola rosea poate îmbunătăți rezistența fizică și capacitatea de efort, fiind adesea utilizată de sportivi pentru a-și îmbunătăți performanța și a reduce oboseala.
 • Promovarea sănătății inimii: Rhodiola rosea poate avea un efect protector asupra inimii și sistemului cardiovascular. Se crede că aceasta poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, contribuind la menținerea sănătății inimii.
 • Reglarea nivelului de zahăr din sânge: Rhodiola rosea poate avea efecte benefice asupra nivelului de zahăr din sânge. Studiile au arătat că poate ajuta la reglarea glicemiei, fiind utilă în gestionarea diabetului și a rezistenței la insulină.
 • Protejarea împotriva efectelor oxidării și stresului oxidativ: Rhodiola rosea este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, care pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative. Astfel, poate contribui la prevenirea îmbătrânirii premature și a bolilor asociate stresului oxidativ.
 • Sprijinirea sănătății sexuală și hormonală: Rhodiola rosea poate avea un impact benefic asupra sănătății sexuale și a echilibrului hormonal. Unele studii sugerează că poate ajuta la stimularea libidoului și la ameliorarea disfuncțiilor sexuale, precum și la menținerea echilibrului hormonal la femei.

Este important să menționăm că beneficiile Rhodiola rosea pot varia în funcție de fiecare individ și că utilizarea acestui supliment trebuie făcută pe o perioada de timp.

Alte beneficii aduse de catre Rhodiolin:

 • Îmbunătățirea stării de spirit și reducerea simptomelor de depresie: Rhodiola rosea poate fi utilă în gestionarea simptomelor de depresie și anxietate, ajutând la îmbunătățirea stării de spirit și a echilibrului emoțional. Se crede că aceasta poate influența neurotransmițătorii din creier, cum ar fi serotonina și dopamina, care sunt implicați în reglarea stării de spirit.
 • Susținerea funcției cognitive și îmbunătățirea memoriei: Rhodiola rosea poate avea efecte pozitive asupra funcției cognitive, inclusiv a memoriei, concentrării și performanței cognitive generale. Consumul de Rhodiola rosea ar putea ajuta la îmbunătățirea abilităților cognitive și la stimularea funcțiilor creierului.
 • Reducerea oboselii și a epuizării: Rhodiola rosea este cunoscută pentru capacitatea sa de a spori rezistența la oboseală și de a combate epuizarea fizică și mentală. Consumul de Rhodiola rosea poate ajuta la creșterea nivelului de energie, la îmbunătățirea performanței fizice și la reducerea senzației de oboseală.
 • Susținerea sistemului imunitar: Rhodiola rosea are potențialul de a sprijini sistemul imunitar și de a crește rezistența organismului la infecții și boli. Aceasta poate stimula producția de celule imunitare și poate avea efecte antiinflamatorii, contribuind astfel la menținerea sănătății sistemului imunitar.
 • Reducerea inflamației: Rhodiola rosea conține compuși cu proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației cronice din organism. Inflamația cronică este asociată cu numeroase afecțiuni de sănătate, cum ar fi bolile cardiovasculare, diabetul și afecțiunile autoimune.

Cum Comandați Rhodiolin:

Adăugați în Coș: Faceți clic pe butonul „Adaugă în Coș” pentru a începe procesul de comandă.
Alege optiunea: Cu card/Solicitare card pentru a beneficia de reducere.
Completați Detalii: Furnizați informațiile necesare pentru livrare.
Plătiți în Siguranță: Alegeți metoda de plată preferată și finalizați comanda.
Nu vă lăsați stresul la voia întâmplării! Investiți în Rhodiolin de la Calivita pentru o viață plină de vitalitate fara stres.

Este important să menționăm că, deși Rhodiola rosea poate aduce multiple beneficii pentru sănătate, fiecare persoană poate reacționa diferit.

Beneficiile Rhodiola Rosea pentru stres si sistemul nervos

Rhodiolin Calivita [Recomandari medicale]

Prospectul Oficial al produsului Rhodiolin Calivita
Prospectul oficial al produsului Rhodiolin Calivita

Informațiile furnizate de  pe această pagină  sunt preluate de la producător și se depun eforturi constante pentru a le menține actualizate. Singura situație în care informațiile referitoare la produsul Rhodiolin 120 capsule de la Calivita pot să difere față de cele prezentate pe site-ul acesta în cazul în care producătorul sau importatorul aduce modificări la specificații, fără a ne notifica în prealabil.

Bucură-te de O Viață Plină de Energie și Vitalitate
Descoperă Rhodiolin, suplimentul natural formulat de Calivita pentru a-ți susține organismul în fața provocărilor cotidiene. Combinația inovatoare de extract concentrat de Rhodiola rosea și zinc transformă Rhodiolin în alegerea ideală pentru cei care caută să-și maximizeze energia și să obțină rezistență în fața stresului cotidian.

Daca doriti mai multe informații despre acest supliment alimentar consultati un consultant Calivita(0745.986.148).

Rhodiola Rosea planta benefică în multe afecțiuni

Stiati ca

Ştiaţi că plantele adaptogene sunt folosite de organism numai în cantitatea de care este nevoie ?

Datorită acestei caracteristici excepționale, spre deosebire de medicamente, Rhodiola Rosea NU PROVOACĂ DEPENDENȚĂ și nu are efecte adverse.

Efectele acestui supliment rămân la fel de puternice, chiar dacă le luaţi perioade mai îndelungate de timp, aşa că nu puteţi deveni dependenţi.

Mod administrare

Consum preventiv

O capsulă dimineța după masă, până la terminarea flaconului asigură o stare generală mai bună.

Studenții

Cu o luna/doua înainte de examen o capsulă dimineța și una seara, după masă.

Cei supuși unui stres intens

Câte o tabletă după fiecare masă principală până când se atenuează sau dispare senzația de stres.

Persoanele care acuză depresii sau atacuri de panică

Câte 3 tablete pe zi după fiecare masă timp de 6 luni.

Persoanele cu aritmie cardiacă

Câte o tabletă dimineța și una seara după masă pentru o perioada de 3 luni.


Pentru mai multe informații despre modul de administrare vă rugăm selecați tabul Administrare de mai sus !

Atentie !

A se păstra în loc uscat și răcoros în flaconul original, cu capacul închis.

 

Afecțiune
(Recomandare)
Administrare
Dimineața - Prânz - Seara
Info
Aciditate la stomac1-0-1
Înainte de masă
2 luni continuu
Împiedică dezechilibrele de aciditate gastrică pe fond nervos (hiperexcitabilitate de nerv vag)
Activitate fizica (stimulare)1-0-1
După masă
ADHD1-1-0
După masă
2-3 luni continuu
Relaxează celula neuronală și sistemul nervos neuro-vegetativ
Combate agitația sistemului nervos.
Alcoolism 1-1-1
După masă
3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central si periferic (combate depresia la alcoolici) - crește nivelul de serotonina
Alzheimer (boala)1-1-0
După masă
2-3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central și periferic - crește nivelul de serotonină (hormonul fericirii)
Andropauza (tulburari)1-0-1
După masă
Combate simptomatologia pe sistem neurovegetativ manifestată prin palpitații, neliniște, insomnie.
Angina pectorala1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Produce relaxare musculară prin destinderea sistemului nervos neuro-vegetativ
Contribuie la scăderea presarcinei inimii prin liniștire si predispozitia la somn odihnitor
Anorexie la adulti data de probleme de cauza nervoasa (pe fond emotional)1-1-1
Înainte de masă
Crește/modifica nivelul endorfinelor și serotonieni (hormoni care aduc în organism o stare bună de dispoziție)
Antispastic1-1-0
Înainte de masă
Relaxează centrii nervoși superiori
Apetit sexual scazutLa femei
1-0-1
Dupa masă
2-3 luni continuu

La bărbați
1-1-1
După masă
2-3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central și periferic.
Reduce stresul cronic asupra funcției sexuale.
Arderea grasimilor la cura1-0-1
După masă
2 luni continuu
Are efect antistres.
Reglează sistemul nervos și hormonal.
Arteriopatie obliteranta (însoțită de hipertensiune)1-0-1
După masă
3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central și periferic, stopând astfel oscilațiile de tensiune arterială cauzate de variate stresuri psihice și fizice.
Astenie 1-0-1
După masă
2 luni continuu
Relaxează sistemul nervos central și periferic prin creșterea nivelului de serotonina (hormonul fericirii).
Normalizează ritmul somn-veghe.
Atacuri de panica 1-1-1
După masă
Ultima capsulă nu mai tarziu de 7 seara
3 luni continuu
Crește sinteza de serotonină și alte endorfine (hormoni care generează starea bună de dispoziție generală).
Bioritm (reglare)Pentru persoane cu vârsta între 25-50 ani
1-0-1
Înainte de masă
2-3 luni continuu

Pentru persoane cu vârsta peste 50 ani
1-1-1
Înainte de masă
2-3 luni continuu
Previne insomniile nocturne și somnolența diurnă din timpul zilei.
Bufeuri la menopauza1-0-1
După masă
2 luni continuu
Reglează sistemul hormonal, nervos și imunitar.
Cancer - prevenire si antirecidiva1-0-1 la tineri
1-1-1 la persoane peste 50 ani
Înainte de masă
Are efect de relaxare la nivelul sistemului nervos central, protejând organismul de ancorarea stresului în boală.
Cancer la san sau mamar1-0-1
După masă
3 luni continuu.
Are efecte complexe de echilibrare a sistemului nervos, hormonal și imunitar.
Carcei si crampe musculare1-0-1
După masă
3 luni continuu
Produce relaxare musculară.
Cardiopatie ischemica1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Relaxează sistemul nervos neurovegetativ și scade presarcina inimii.
Chisturi ovariene1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Diminuează impactul stresului asupra echilibrului ovarian.
Colon iritabil 1-1-0
După masă
Întretine generală, contribuind în mod vital la funcționarea normală a sistemului cardiovascular.
Convulsii (febrile sau epileptice)Copii
1-0-1
După masă
3 luni continuu

Adulți
1-1-1
După masă
3 luni continuu
Elimină stările de agitație și neliniște.
Relaxant muscular și tonic nervos.
Dementa senila 1-1-1
După masă
Ultima capsulă nu mai târziu de 7 seara
3 luni continuu
Ridică tonusul psihic și destresează creierul.
Dependenta de droguri1-1-1
După masă
3 luni continuu
Are efect de relaxare asupra sistemului nervos central și periferic.
Combate stările depresive și de agitatie ce apar la eliminarea drogului.
Depresie 1-1-0
Dupa masă
Întreține starea de bine.
Contribuie în mod vital la funcționarea normală a sistemului cardiovascular.
Dereglare hormonala1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Stimuleaza secretia de serotonina si endorfine, hormoni capabili sa induca in corp starea de buna dispozitie generala, capabila la randul ei sa declanseze in organism reactii biochimice deosebit de importante cu rol in autoreglare, raspuns imun, vitalitate si in final homostazie.
Dereglari de la anticonceptionale 1-0-1
După masă
3 luni continuu
Actioneaza asupra echilibrarii celor 2 sisteme vitale - nervos si hormonal, prin cresterea nivelului de serotonina supranumita “hormonul starilor de buna dispozitie si echilibru interior”, astfel incat se combat simptomele de ameteala, dureri de cap, usoara depresie.
Dereglari la decalajul de fus orar1-0-1
Înainte de masă
Are efect antistres si de relaxare a sistemului nervos combatand insomniile si starile neplacute.
Diabet 1-1-0
După masă
Sprijina functionarea normala a muschiului inimii prin destresarea sistemului nervos neurovegetativ.
Dureri de cap tip cefalee 1-1-1
Dupa masă
Este un bun relaxant al intregului organism si al creierului in acelasi timp, blocand actiunea stresului in declansarea crizelor migrenoase.
Dureri de cap tip migrena1-1-1
Dupa masă
Diminueaza impactul stresului in declansarea crizelor migrenoase.
Ejaculare precoce 1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei reproductive si ejacularii.
Enterita, enterocolita1-1-1
După masă
Are efect de relaxare a sistemului nervos combatand "diareea de stres".
Enurezis (incontinenta urinara)1-1-0
După masă
Sprijina functionarea normala a muschiului inimii prin destresarea sistemului nervos neurovegetativ.
Epilepsie1-1-0
După masă
Creste secretia hormonului serotonina si odata cu aceasta starea de relaxare si buna dispozitie.
Epistaxis0-1-1
Înainte de masă
3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos si vasele sanguine prevenind hipertensiunea.
Fibrom uterin 1-0-1
După masă
Intervine favorabil prin ameliorarea cauzelor emotionale ale fibroamelor care destabilizeaza mai departe axul hormonal.
Frigiditate1-1-1
După masă
3 luni continuu
Are efect antistres diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere.
Gastrita1-0-1
După masă
2 luni continuu
Efect antistres impiedicand dezechilibrele de aciditate gastrica.
Greata2 caspuleRegleaza stresul psihic si anumite perturbatii la nivelul sistemului nervos.
Gusa nodulara1-0-1
După masă
Regleaza sistemul nevos neuro-vegetativ ce sufera modificari in aceasta afectiune.
Hematemeza 1-1-1
Dupa masă
Regleaza contractiile musculaturii netede, combatand astfel refluxul acid gastro-esofagian.
Hernie hiatala1-1-1
După masă
Relaxeaza musculatura neteda a tubului digestiv; combate stresul si amelioreaza starile de tensiune nervoasa pe fondul carora se pot dezvolta dezechilibre alimentare cu consecinte negative asupra sistemului digestiv cu hernie hiatala deja instalata.
Hipertensiune arteriala 1-1-1
După masă
Antihipertensiv si relaxant al sitemului nervos central.
Hipoglicemie 1-0-1
După masă
2 luni continuu
Are efect de relaxare asupra sistemului nervos si astfel scade cantitatea de glucoza utilizata de creier in conditii de suprasolicitare, mentinand normala valoarea glucozei din sange.
Hipotiroidie1-0-1
După masă
3 luni continuu
Are efect antistres, regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare.
Impotenta 1-0-1
După masă
Creste nivelul de serotonina - supranumit hormonul fericirii si al starilor de buna dispozitie generala - si combate efectele nocive ale stresului asupra organismului, actionand inclusiv la nivelul productiei de sperma si calitatii ejacularii.
Asigura prospetime psihica, o stare de buna dispozitie generala, relaxare psiho-somatica si o cascada de efecte benefice in corp pe starea de seninatate si de-stresare a sistemului nervos central.<
Incaruntirea prematura a parului1-0-1
După masă
Prin cresterea nivelului de endorfine mentine o stare generala de bine si astfel combate scaderea oxigenarii cerebrale in momentele in care apar suprasolicitarile si stresul si in acest mod indirect previne si stopeaza fenomenul de incaruntirea care are loc pe suporasolicitari psihice.
Infarct miocardic1-1-0
După masă
Sprijina functionarea normala a muschiului inimii prin destresarea sistemului nervos neurovegetativ.
Infertilitate1-0-1
După masă
3 luni continuu
Are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere.
Insomnie1-1-0
După masă
Creste nivelul de serotonina - hormon esential pentru starea generala de bine si relaxare activa sau pasiva a organismului, intervenind si in buna relaxare musculara si psihica necesara organismului pentru un somn bun.
Insuficienta cardiaca1-1-0
După masă
Intretine starea pozitiva de bine general, contribuind in mod vital la functionarea normala a sistemului cardiovascular.
Insuficienta suprarenala1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Are efect antistres si atenueaza impactul negativ al stresului deja instalat asupra glandelor suprarenale.
Leucemie sanguina1-1-1
După masă
Se va administra in cazul in care leucemia a aparut pe un fond nervos dezechilibrat (anxitetate, fobie, frici, depresii), contribuind prin stimularea secretiei de serotonina la relaxarea nervoasa si eliminarea efectelor cumulate ale stresului deja instalat.
Matreata 1-0-1 După masăActioneaza prin reducerea impactului negativ al stresului asupra pielii capului si bazei firului de par.
Menopauza problematica1-1-1
După masă
3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita "hormonul bunei dispozitii generale" combatand astfel insomniile, starile depresive si anxietatea.
Menstruatii neregulate1-0-1
După masă
3 luni continuu
Are efect antistres prevenind dezechilibrele sistemului hormonal cauzate de perioadele de suprasolicitare nervoasa.
Miros neplacut al corpului 1-1-1
După masă
NervozitateCopii (peste 7 ani)
1-1-0

Adulți (peste 18 ani)
1-1-1

După masă
Ultima capsulă nu mai târziu de ora 7 seara
2 luni continuu
Are efect antistres si de calmare a sistemului nervos central, datorita cresterii productiei de serotonina - supranumita "hormonul fericirii sau al starilor de buna dispozitie".
Nevralgii1-1-1
După masă
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic, inlaturand astfel durerile exacerbate de stress, starile intens emotionale sau suprasolicitante.
Nevroza1-1-0
După masă
3 luni continuu
Actiune relaxanta asupra sistemului nervos central si neurovegetativ.
Obezitate1-0-1
După masă
2 luni continuu
Are efect antistres regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare si determina adesea, prin afectarea sistemului hormonal, acumulare de tesut gras.
Oboseala cronica0-0-2
După masă
2-3 luni continuu
Reprezinta un important antistres natural ce combate aparitia sindromului de oboseala cronica pe fond de stres si surmenaj si poate asigura deasemenea un somn de noapte fiziologic care poate furniza organismului energia necesara unei zile complete de munca.
Palpitatii (aritmie cardiaca) 1-1-0
După masă
Intervine in reglarea batailor inimii prin asigurarea unei stari generale de calm.
Parkinson (boala) 1-1-0
După masă
3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic.
Pelada 1-1-1
După masă
3 luni continuu
Regleaza nivelul de serotonina din organism, relaxeaza sistemul nervos si induce in corp starea de buna dispozitie, diminuand pierderile de par pe acumulare de stres.
Pirozis1-1-1
Înainte de masă
3 luni continuu
Are efect antistres stopand dezechilibrele secretorii ale pepsinei si acidului clorhidric, aparute de cele mai multe ori in conditii de suprasolicitare.
Pre si postoperator 1-1-1
După masă
Combate stresul pre si post operator prin mentinerea uni stari generale de bine, atat la nivel fizic cat si psihic.
Profilaxia batranetii 1-0-1 sau 1-0-2 în caz de insomniiImbunatateste functiile sistemului nervos prin cresterea nivelului de serotonina - supranumit " hormonul fericirii sau al bunei dispozitii ", regleaza bioritmul la varstnici combatand insomniile nocturne si somnolenta diurna.
Psoriazis 1-0-1
După masă
3 luni continuu
Asigura echilibrul normal al sistemului nervos prevenind recaderile in psoriazis.
Rau de mare, avion, masina2 capsule în starea respectivăRelaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita si "hormonul bunei dispozitii".
Reflux gastro-esofagian 1-1-0
După masă
Este extrem de benefic la majoritatea persoanelor cu reflux cauzat de suprasolcitare, stres cotidian, mese neregulate.
Schizofrenie1-1-0
După masă
3 luni continuu
Creste nivelul de serotonina din creier si relaxeaza sistemul nervos central impiedicand astfel aparitia crizelor) alternand la cate 1 flacon consumat cu Q Protect (1-1-0 dupa masa, stimuleaza circulatia cerebrala si oxigeneaza celula nevoasa).
Scrasnit din dinti (bruxism) 1-1-1
După masă
Prin aducerea starii de bine in minte si corp, atat fizica cat si pihica, relaxeaza sistemul nervos central si stopeaza asa zisele manifestari ticoide chiar si din timpul noptii, in cazul de fatza scransnitul din dinti.
Sindrom premenstrual 1-0-1
După masă
Aduce o stare de buna dispozitie si relaxare in corp, ce permite derularea unei menstruatii normale.
Sterilitate1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei reproductive.
Stres1-1-0
După masă
2-3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea serotoninei - hormonul fericirii si al bunei dispozitii.
Tabagism1-0-1
După masă
2 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos si atenueaza dorinta de a fuma, stiut fiind faptul ca multi oameni fumeaza din cauza stresului.
Ticuri nervoaseCopii (peste 7 ani)
1-1-0
După masă
2 luni continuu

Adulți (peste 18 ani)
1-1-1
Înainte de masă
3 luni continuu
Efect antistres si de calmare a sistemului nervos central.
Tiroidita autoimuna 1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic ce sufera modificari in aceasta afectiune.
Tonus fizic (stimulare) 1-0-1
Transpiratie abundenta 1-1-1
După masă
2 luni continuu
Relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita "hormonul fericirii si al starii de buna dispozitie".
Ulcer gastroduodenal 1-0-1
După masă
2-3 luni continuu
Are efect antistres si de relaxare a sistemului nervos neurovegetativ, prevenind dezechilibrele de aciditate gastrica si crampele stomacale - avand in vedere ca o mare parte din ulcere se dezvolta din cauza stresului.
Vasodilatator 1-0-1
După masă
Prin stimularea optima a secretiei de serotonina mentine o relaxare vasculara ce poate produce vasodilatatie atunci cand este nevoie in corp.
Vitiligo 1-0-1
După masă
3 luni continuu
Are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale factorilor stresori in ceea ce priveste productia de melanina.

23 de recenzii pentru Rhodiolin

 1. Xena

  Acest produs ajuta si in derealizare si anxietate? Daca da, cate capsule pe zi trebuiesc luate? Multumesc

  • Mihaescu Mihai (proprietar verificat)

   Buna!Da ; 3 capsule/zi

 2. Mari

  Cautând o alternativă naturală la stimulente, am descoperit Rhodiolin. A avut un impact semnificativ în nivelul meu de energie, fără efecte secundare nedorite. Recomand pentru toți cei care doresc un impuls natural.

 3. Radu

  Gestionarea simptomelor depresive poate fi dificilă si eu am trecut pe acolo, dar Rhodiolin a avut un impact pozitiv în starea mea de bine. Este un supliment pe care îl recomand celor în căutarea unui sprijin natural

 4. Elena

  Rhodiolin s-a dovedit a fi un sprijin valoros în menținerea sănătății mintale și emoționale. Recomand cu încredere pentru cei care trec prin perioade dificile

 5. Viorel

  Rhodiolin a devenit esențial pentru mine în perioadele de stres. Acest supliment adaptogen m-a ajutat să rămân energizat și echilibrat. Recomand cu căldură

 6. Florentina

  Buna! Pentru ca mie mia facut bine recomand si eu mai departe celor cu oboseala cronică, Rhodiolin poate fi un ajutor eficient. A adus o îmbunătățire semnificativă în nivelul meu de energie. Recomand cu încredere

 7. Cristina

  Foarte bun pentru persoanele care nu pot ține stresul sub control, atacuri de panică, în perioadele de suprasolicitare psihică. Am folosit doar o capsulă pe zi și am fost mulțumită de rezultat.Sănătatea tuturor!

 8. Sorin

  Am avut un real sprijin în gestionarea anxietății cu Rhodiolin. Este o opțiune naturală pe care o recomand celor care caută o abordare naturală !

 9. Irina

  Rhodiolin a fost o adevărată descoperire în combaterea oboselii mentale. M-a ajutat să rămân concentrată și cu claritate în momentele solicitante. Recomand pentru focus mental

 10. Mara

  Pentru bipolaritate, se poate administra? Ce doza? Multumesc!

  • Admin (proprietar verificat)

   Buna ziua!

   Pentru bipolaritate va recomand atat timp cât persista simptomatologia următoarele produse:
   CheerUP 1 cps dimineața
   Rhodiolin 1 cps x3 pe zi
   Magnezi B6. 1 cps x2 pe zi.

   Sanatate!

 11. Irina

  Buna ziua , Rhodiolin se poate administra impreuna cu Zoloft ? Va multumesc.

  • Admin (proprietar verificat)

   Buna ziua,desigur se poate administra, Rhodiolin fiind un produs naturist care nu interactioneaza cu alte medicamente.
   Daca mai aveti intrebari, va rugam sa ne intrebati si va vom raspunde cat mai repede posibil. Multumim pentru interesul dvs pentru produsele Calivita. Sanatate!

 12. Mihaela Alexe (proprietar verificat)

  Buna ziua,tare as vrea sa știu pentru depresie cât timp se administrează acest produs ?

  • Admin (proprietar verificat)

   Buna ziua, acest produs nu da dependenta; se poate administra a-la-long. Nu are efecte negative; mai mult: este energizant si in acelasi timp este si linistitor.

 13. Vali

  Sunt adeptul produselor naturale din plante si am ales Rhodiolin pentru ca nu da dependenta. Ma simt mult mai calm si mai cu energie in timpl zilei. SUNT MULTUMIT DE ACEST PRODUS(parerea mea).

 14. Onea Dan (proprietar verificat)

  Ma ajuta foarte bine. Il iau de 16 zile si ma face linistit si relaxat. mă face să ma simt mai în formă.
  Recomand!

 15. Nicolae Mihai (proprietar verificat)

  Am căutat de ceva timp produse din plante pentru linistire, stres . Rhodiolinul îmi îndeplinește exact așteptările, capsulele le pot inghiti cu usurinta. Totul este pe bază naturală. Ingredientele au avut un efect relativ rapid și pozitiv asupra capacității mele si mă pot concentra în timpul învățarii(sunt student). Sunt extrem de mulțumit șirecomand acest produs excelent pentru ca ma simt mai bine cu mai multa putere.

 16. Laura Stoian (proprietar verificat)

  Am comandat produsul după ce un prieten mi-a recomandat Rodiolin pentru stres. Nu am mai încercat niciodată adaptogeni sau alte suplimente pe bază de plante, așa că efectul m-a uimit foarte mult. Efectul se instalează numai după ce a fost luat un timp. După doar două săptămâni am putut simți primele efecte. În timpul zilei am simțit că mă pot concentra mai mult și seara eram mai puțin epuizata. În general, produsul m-a ajutat să-mi gestionez simptomele de stres. De aceea il recomandat! Sanatate!

 17. Marian Preda (proprietar verificat)

  Efectul produselor naturiste este întotdeauna individual. Am comandat Rhodiolin pentru că am căzut din nou în depresie.
  Medicina convențională ne ofera numai preparatele care duc la dependență de aceea nu le mai folosesc.
  Trebuie să ai răbdare, durează cel puțin două săptămâni pana apare efectul;asa a fost la mine!. Dar trebuie să testați și doza,eu iau 2 sau 3 capsule/zi;depinde de dispozitia in care ma aflu.

 18. Flori Celea (proprietar verificat)

  Acest produs mi-a calmat nervii, oboseala și pot spune ca sunt mult mai concentrata pe ceea ce fac , sunt o persoana foarte activa zilnic și a fost singurul produs care mi-a dat pofta de viata și m-a ajutat enorm sa nu mai am amețeli, totul s-a linistit in viata mea, văd altfel lucrurile cu o mare rabdare și interes pentru ceea ce fac, eram agitata, nervoasa și nu mă puteam odihni deloc noaptea, iau 2 capsule pe zi Rhodiolin , împreuna cu Evening Primose Oil. Am citit comentariile la fiecare in parte , sănătate multă !
  Mă bucur enorm pentru acest produs!

 19. Niki Radulescu

  Bună! de cand iau rhodiolin, sunt mai liniștit, dimineța mă trezesc mai odihnit și mă odihnesc mai bine. Este adevarat ca nu mai mananc seara târziu, dar cred ca o influență o are si Rhodiolin pentru ca am simțit aceasta dupa o saptămână. Am scris aici pentru ca sa afle si cei care caută soluții naturale , care se chinuie cum m-am chinuit cu depresia înainte de a lua rhodiolin. va doresc SANATATE!

 20. Claudiu

  Rhodiolin m-a surprins în mod plăcut, ajutându-mă în reglarea ciclului meu de somn. Recomand cu căldură celor cu probleme de insomnie sau somn agitat.

 21. Madalin

  Un produs excelent , il recomand cu mare placere , celor care au un job stresant, au examene importante de trecut , sau care pur si simplu trec prin perioada mai stresanta din diverse cauze

 22. Silviu Andrei

  Recomand Rhodiolin cu incredere ! Acum sunt student, insa am avut o perioada foarte stresanta in viata mea si anume : am avut bacul, inainte de acesta m-am apucat de scoala de soferi, iar mai apoi, dupa bac, a urmat un examen la facultate. Toate acestea m-au facut sa ma simt foarte stresat. La inceput nu mi-am dat seama desi organismul dadea semne ca este stresat. Dupa o anumita perioada deja ma simteam foarte stresat, mai exact cu 2-3 saptamani inainte de bacalaureat. Am comandat Rhodiolin si am inceput administrarea acestuia.
  La inceput nu prea am simtit efectele sale, insa dupa 2-3 saptamani efectele s-au simtit semnificativ.

  Am uitat sa precizez ca in urma stresului mi-a aparut pelada sau alopecie (caderea parului). Cand am inceput sa consum Rhodiolin deja aveam aceasta problema cu parul. Insa dupa o luna de la administrarea acestuia efectele s-au observat chiar si la aceasta afectiune. Parul incepuse sa creasca. Acum 2 zile am terminat flaconul de Rhodiolin si sunt foarte multumit de efectele sale.

  Totusi, sper sa nu mai am nevoie de acest produs 🙂 . Daca totusi o sa fie cazul, o sa stiu ce e de facut.

 23. Haralambie

  Un produs excelent ! Il folosesc de 2 luni de zile si ma simt mult mai relaxat.
  Il recomand oricui indiferent de varsta.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…