Super Mega 50

, Megadoză de multivitamine, 90 tablete

 • Întărește sistemul imunitar
 • Produs cu o concentraţie ridicată de multivitamine cu eliberare treptată
 • Conține minerale, oligoelemente, antioxidanţi şi un plus de bioflavonoide
Golește
SKU: FL0077 Categorie: Etichete: , ,

Super Mega 50 – Formula Avansată pentru Nutriție și Energie

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată Super Mega 50, un supliment alimentar premium de la Calivita, creat pentru a vă oferi o  nutriție completă și echilibrată cu eliberare treptata(care se mentine pe intreaga zi). De ce Super Mega 50 este esențial pentru menținerea sănătății dumneavoastră și cum fiecare ingredient contribuie la bunăstarea generală a organismului?

De ce Super Mega 50?

Super Mega 50 a fost formulat pentru a răspunde nevoilor complexe ale organismului dumneavoastră. Această combinație puternică de vitamine și minerale oferă un sprijin optim pentru funcțiile esențiale, ajutându-vă să vă mențineți sănătatea și vitalitatea.

Ce Este Super Mega 50 și Ce Conține?

Super Mega 50 reprezintă o sinergie între vitamine, minerale și antioxidanți esențiali. Iată o privire mai detaliată asupra componentelor sale cheie și a beneficiilor asociate:
Vitamina C (250mg): Sprijină sistemul imunitar, promovează sinteza de colagen pentru sănătatea pielii și a țesuturilor conjunctive, acționează ca antioxidant pentru neutralizarea radicalilor liberi.
Calciu (174mg): Esențial pentru sănătatea oaselor și a dinților, contribuie la coagularea sângelui, menține funcțiile nervoase și musculare normale.
Vitamina E (100mg): Antioxidant puternic, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, susține sănătatea pielii și a ochilor.
Vitamina B1 (50mg): Participă la conversia carbohidraților în energie, sprijină funcțiile nervoase.
Vitamina B2 (50mg): Ajută la transformarea alimentelor în energie, contribuie la sănătatea ochilor și a pielii.
Niacină (50mg): Sprijină metabolismul energetic, menține sănătatea sistemului nervos.
Acid Pantotenic (50mg): Contribuie la producția de energie, susține sănătatea pielii.
Vitamina B6 (50mg): Participă la sinteza proteinelor, ajută la producția de neurotransmițători.
Colină (50mg): Esențială pentru funcțiile hepatice și metabolice.
Inozitol (50mg): Susține sănătatea sistemului nervos, ajută la gestionarea stresului.
Acid Para Aminobenzoic (50mg): Contribuie la producția de proteine, menține sănătatea pielii.
Magneziu (25mg): Esențial pentru contracția musculară, menține funcțiile nervoase normale.
Rutină (25mg): Sprijină sănătatea vasculară, reduce riscul de inflamații.
Complex de Bioflavonoide (25mg): Acționează ca antioxidanți, susțin sănătatea inimii.
L-Cisteină (25mg): Aminoacid important pentru formarea proteinei, sprijină sănătatea pielii și a părului.
Zinc (15mg): Esențial pentru sistemul imunitar, contribuie la sănătatea pielii și vindecarea rănilor.
Fier (9mg): Component crucial al hemoglobinei, transportă oxigenul în organism.
Complex Hesperidinic (5mg): Antioxidant, susține sănătatea vasculară.
L-Glutation (5mg): Antioxidant puternic, sprijină detoxifierea celulară.
Măceșe (5mg): Bogate în vitamina C și antioxidanți, susțin sănătatea sistemului imunitar.
Beta-Caroten (4500mcg): Precursor al vitaminei A, esențial pentru sănătatea ochilor, pielii și sistemului imunitar.
Mangan (3mg): Participă la metabolismul energetic, susține sănătatea oaselor.
Bor (1mg): Esențial pentru sănătatea oaselor și articulațiilor.
Cupru (0.5mg): Contribuie la formarea hemoglobinei, ajută la absorbția fierului.
Molibden (250mcg): Esențial pentru metabolismul aminoacizilor.
Acid Folic (200mcg): Important în formarea ADN-ului, susține sănătatea sistemului nervos.
Iod (150mcg): Esențial pentru funcționarea normală a glandei tiroide.
Crom (100mcg): Ajută la reglarea nivelurilor de zahăr din sânge.
Biotină (50mcg): Contribuie la sănătatea pielii, părului și unghiilor.
Vitamina B12 (50mcg): Esențială pentru formarea celulelor sanguine, susține funcțiile nervoase.
Seleniu (25mcg): Antioxidant, esențial pentru sănătatea sistemului imunitar.
Vitamina D (10mcg): Contribuie la absorbția calciului și fosforului, esențiale pentru sănătatea oaselor.

Beneficii cheie ale Super Mega 50:

Sprijin Imunitar și Antioxidant: Complexul de vitamine și minerale ajută la întărirea sistemului imunitar și protejează organismul împotriva radicalilor liberi.
Energie și Vitalitate: Vitaminele B și magneziul sunt esențiale pentru metabolismul energetic, oferindu-vă o sursă naturală de energie.
Sănătatea Oaselor și a Pielii: Calciul, magneziul și vitaminele contribuie la menținerea sănătății oaselor, pielii și a altor țesuturi.
Sprijin pentru Funcțiile Nervilor și a Muschilor: Complexul de vitamine B și magneziul sunt esențiale pentru funcționarea sistemului nervos și a musculaturii.

Proprietăți ale Super Mega 50:

Rutină, Bioflavonoide și L-cisteină: Susțin sănătatea vasculară, îmbunătățesc circulația sângelui și oferă protecție antioxidantă.
L-glutation: Este un antioxidant cheie, sprijinind detoxifierea și funcțiile hepatice.

Pentru cine se recomandă Super Mega 50?

Pentru toți adulții activi, care doresc să-și asigure un aport nutrițional complet.
Persoanelor care resimt oboseală, stres sau au nevoi nutriționale sporite.
Pentru cei care doresc să își întărească sistemul imunitar și să își îmbunătățească starea generală de sănătate.

Opinii și Păreri

Citiți experiențele altor utilizatori și descoperiți cum Super Mega 50 a adus beneficii în viața lor.

Se poate administra Super Mega 50 în siguranță?

Da, Super Mega 50 a fost creat având în vedere siguranța adulților. In cazul gravidelor sau mamelor calre alpteaza  consultați medicul înainte de a începe administrarea.

Cum Comandați?

Plasați comanda pentru Super Mega 50 pe site-ul nostru securizat și beneficiați de transport rapid la ușa dumneavoastră.

Politica de Returnare

Suntem dedicați satisfacției clienților. Dacă nu sunteți mulțumit,puteti returna produsul în termen de 14 de zile de la primirea produsului indiferent de motivul invocat si vi se vor trimite banii înapoi.

In ce situatii se recoamnda super mega 50 calivita?

 Iată câteva situații în care Super Mega 50 ar putea fi recomandat:
Stil de Viață Activ: Pentru cei care au un stil de viață activ și solicitant fizic, aportul suplimentar de vitamine și minerale poate susține necesitățile nutriționale crescute.
Perioade de Stres: În perioadele de stres fizic sau mental, aportul de nutrienți esențiali poate ajuta la menținerea echilibrului și la susținerea sistemului imunitar.
Dieta Nediversificată: Pentru cei care au o dietă care poate să nu acopere toate necesitățile nutriționale, Super Mega 50 poate furniza o gamă largă de vitamine și minerale esențiale.
Menținerea Sănătății Oaselor: Datorită conținutului de calciu, magneziu, zinc și vitamina D, Super Mega 50 poate fi benefic pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților.
Suport Imunitar: Vitaminele C, E, zincul și seleniul din compoziție pot ajuta la întărirea sistemului imunitar, mai ales în sezoanele în care infecțiile sunt mai frecvente.
Necesități Nutriționale Crescute: Pentru persoanele care au necesități nutriționale sporite, cum ar fi femeile însărcinate sau care alăptează, Super Mega 50 poate oferi un sprijin suplimentar.
Persoanele În Vârstă: Pentru vârstnici, care pot avea adesea o absorbție redusă a nutrienților, un supliment alimentar bogat în vitamine și minerale poate fi benefic.
Recuperare După Boli sau Intervenții Chirurgicale: În perioadele de recuperare după boli sau intervenții chirurgicale, organismul poate avea nevoie de un sprijin suplimentar pentru a se reface.

*Alte situatii

Suplimentare în Dietele Vegetariene sau Vegane: Pentru cei care adoptă diete vegetariene sau vegane, este posibil să existe anumite deficiențe de vitamine și minerale din alimente de origine animală, iar Super Mega 50 poate oferi un sprijin suplimentar.
Îmbunătățirea Performanței Sportive: Atleții și persoanele active din punct de vedere fizic pot beneficia de aportul suplimentar de vitamine și minerale pentru a susține performanța și recuperarea musculară.
Prevenirea Deficiențelor Nutriționale: Pentru persoanele care au un risc crescut de deficiențe nutriționale, cum ar fi cele cu probleme de absorbție a nutrienților sau anumite afecțiuni medicale, Super Mega 50 poate ajuta la prevenirea acestora.
Susținerea Sănătății Părului, Pielii și Unghiilor: Vitaminele și mineralele din Super Mega 50, precum biotina, vitaminele E și C, zincul și colina, pot contribui la sănătatea părului, pielii și unghiilor.
Sănătatea Cardiovasculară: Componentele precum rutina, bioflavonoidele, complexul hesperidinic și vitamina E pot contribui la sănătatea cardiovasculară, ajutând la menținerea elasticității vaselor de sânge și la reducerea riscului de probleme cardiace.
Prevenirea Anemiei: Datorită conținutului de fier, Super Mega 50 poate fi benefic pentru prevenirea anemiei și menținerea unui nivel adecvat de hemoglobină în sânge.
Sprijinirea Funcțiilor Hepatice: L-cisteina și L-glutationul, ambele prezente în formulă, pot susține funcțiile hepatice și detoxifierea organismului.
Sănătatea Oculară: Beta-carotenul și vitamina A contribuie la menținerea sănătății ochilor, protejându-i împotriva degenerării maculare și a altor probleme oculare.
Menținerea Greutății Sănătoase: Pentru cei care își doresc să mențină o greutate sănătoasă, un aport adecvat de vitamine și minerale poate ajuta la susținerea metabolismului și la satisfacția necesităților nutriționale.

**Alte situații

Menopauză: Femeile aflate în perioada menopauzei pot beneficia de aportul suplimentar de vitamine și minerale pentru a gestiona schimbările hormonale și pentru a susține sănătatea oaselor și a sistemului cardiovascular.
Rezistența la Insulină și Glicemie: Persoanele cu rezistență la insulină sau probleme de reglare a glicemiei pot găsi beneficii în vitaminele B și minerale precum cromul pentru a sprijini metabolismul glucozei.
Probleme ale Pielii: Pentru cei cu probleme ale pielii, cum ar fi acnee sau eczeme, aportul adecvat de vitamine și minerale din Super Mega 50 poate contribui la menținerea unei pielii sănătoase.
Sarcină și Alăptare: Femeile însărcinate sau care alăptează pot avea nevoi nutriționale specifice, iar Super Mega 50 poate fi o opțiune pentru a asigura aportul adecvat de substanțe nutritive pentru mamă și copil.
Atingerea Vârstei de Aur: Persoanele în vârstă pot întâmpina dificultăți în a obține suficiente nutrienții din alimentație, iar Super Mega 50 poate fi o soluție pentru a acoperi aceste deficiențe și a sprijini sănătatea generală.
Alergii Alimentare sau Diete Restricționate: Pentru cei cu alergii alimentare sau diete restricționate, accesul la anumite vitamine și minerale poate fi limitat, iar Super Mega 50 poate fi o modalitate de a compensa aceste deficiențe.
Rezistență la Infecții: Suplimentarea cu vitaminele și mineralele din Super Mega 50 poate contribui la întărirea sistemului imunitar și la reducerea riscului de infecții.
Suplimentare în Perioadele de Detoxifiere: Pentru cei care urmează programe de detoxifiere, aportul de vitamine și minerale poate ajuta la compensarea pierderilor și la menținerea echilibrului nutrițional.
Prevenirea Răcelilor și Gripelor: Sprijinul sistemului imunitar oferit de Super Mega 50 poate contribui la reducerea riscului de răceli și gripe, mai ales în sezoanele cu fluctuații ale temperaturilor.
Probleme de Digestie sau Absorbție Nutrițională: Persoanele cu probleme de digestie sau absorbție a nutrienților pot beneficia de un supliment care furnizează nutrienții într-o formă ușor asimilabilă.

Pentru cine recomandăm ?

 • Persoanelor careşi doresc un sistem imunitar mai puternic.
 • Personoanelor care doresc să crească rezistenţa organismului în perioadele reci ale anului.
 • Sportivilor şi persoanelor care execută munci fizice grele.
 • Persoanelor supuse unui efort fizic sau mental intens.
 • Persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat (consum redus de legume şi fructe, regimuri de slăbit sau or vegetarianism).
 • Fumătorilor activi şi pasivi şi persoanelor care trăiesc în oraşe cu aer poluat.
 • Persoanelor care consumă alcool în mod frecvent.
 • Persoanelor care se află în perioada de recuperare în urma unor boli.
 • Persoanelor suferind de probleme de absorbţie.

Efectele utilizarii Super Mega 50 Calivita

 • Intareste apararea imuna
 • intareste  rezistenţa organismului în perioada rece.
 • sporeste rezistenta(anduranta) la efort fizic prelungit.
 •  sporeste rezistenta mentala persoanelor supuse unui efort intelectual intens.
 • aport de vitamine si minerale in  regim alimentar dezechilibrat (consum redus de legume şi fructe, regimuri de slăbit sau vegetarianism).
 • contracareaza efectele stresului oxidativ la fumătorilor activi şi pasivi şi celor care trăiesc în oraşe poluate.
 • contracareaza efectele consumului de  alcool.
 •  aduce un aport de vitamine în perioada de recuperare în urma unor boli.
 • modalitate de reechilibrare a vitaminelor organismului  in cazul celor cu probleme de absorbţie.

Deficiențe

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitate, oboseală, depresie, stări de disconfort, lipsa poftei de mâncare, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale şi îmbolnăviri mai dese datorate rezistenţei scăzute a organismului.

Stiati ca

Ştiaţi că iodul contribuie la funcţionarea mentală normală precum şi la menţinerea sănătăţii sistemului nervos ?

Mod administrare

3 x 1 tabletă zilnic

Ingrediente

o tableta contine:

 • 250mg Vitamina C
 • 174mg Calciu
 • 100mg Vitamina E
 • 50mg Vitamina B1
 • 50mg Vitamina B2
 • 50mg Niacină
 • 50mg Acid pantotenic
 • 50mg Vitamina B6
 • 50mg Colină
 • 50mg Inozitol
 • 50mg Acid para aminobenzoic
 • 25mg Magneziu
 • 25mg Rutină
 • 25mg Complex de bioflavonoide
 • 25mg L-cisteină
 • 15mg Zinc
 • 9mg Fier
 • 5mg Complex hesperidinic
 • 5mg L-glutation
 • 5mg Măceşe
 • 4500mcg Beta-caroten
 • 3mg Mangan
 • 1mg Bor
 • 0.5mg Cupru
 • 250mcg Molibden
 • 200mcg Acid folic
 • 150mcg Iod
 • 100mcg Crom
 • 50mcg Biotină
 • 50mcg Vitamina B12
 • 25mcg Seleniu
 • 10mcg Vitamina D

Atentie !

 • Consumul de cantităţi mari de vitamine B poate conduce la apariţia unei culori şi unui miros caracteristice ale urinei.
 • Dat fiind conţinutul mare de ingrediente active din compoziţia acestui produs, în cazul în care sunteţi alergic la oricare dintre aceste ingrediente, nu folosiţi produsul! Dacă aveţi nelămuriri sau întrebări, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.