Lion Kids + Vitamina D

, Multivitamine pentru copii, 90 tablete masticabile

  • Nu atacă dinţii, are cu un gust plăcut şi este uşor de mestecat
  • Nu conţine zahăr, iar xilitul, îndulcitorul natural din compoziţia sa, reduce riscul de apariţie a cariilor dentare
  • Asigura copiilor vitaminele, mineralele şi oligoelementele de care au nevoie pentru o dezvoltare echilibrată şi rezistenţă la îmbolnăviri
Golește
SKU: CV0129 Categorie:

Lion Kids + D este un complex de minerale şi multivitamine cu un conţinut suplimentar de vitamina D, care nu atacă dinţii, are cu un gust plăcut şi este uşor de mestecat, este prezentat sub formă de animale şi a fost special creat pentru copii.  Nu conţine zahăr, iar xilitul, îndulcitorul natural din compoziţia sa, reduce riscul de apariţie a cariilor dentare.

Pentru cine recomandăm ?

  • Consumului zilnic al copiilor pentru a le asigura vitaminele, mineralele şi oligoelementele de care au nevoie pentru o dezvoltare echilibrată şi rezistenţă la îmbolnăviri.
  • Tuturor celor pentru care este important să reducă riscul de apariţie a cariilor dentare şi astfel să asigure dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor.
  • Persoanelor care preferă tabletele masticabile.
  • Persoanelor care au nevoie de un produs complex cu un conţinut de vitamina D.

 

Deficiențe

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitatea, oboseala, depresia, disconfortul, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale, îmbolnăvirile mai dese datorate unei rezistenţe scăzute la boli.

Stiati ca

Ştiaţi că acidul folic poate să-şi îndeplinească rolul pe care îl are în metabolism şi în hematopoieză doar în prezenţa vitaminelor B6 şi B12 ?

Mod administrare

1-3 tablete masticabile pe zi în timpul meselor

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.