Shake One Pure Chocolate

, Pudră de proteine pentru scăderea în greutate, 500 g

Sprijină metabolismul și procesele producătoare de energie

 • Suplimentează cura de slăbit
 • Eficient înainte de antrenamente pentru mai multă energie
 • Include alimente bogate în nutrienți
Golește
SKU: CV0247 Categorie: Etichete: , , , ,

Shake One este un supliment alimentar cu o compoziţie complexă destinat celor care urmăresc menţinerea respectiv reducerea greutăţii corporale. Printre ingredientele sale se numără proteine, glucide, fibre, extracte din plante, enzime, vitamine şi minerale. Acestea ajută la crearea senzaţiei de saţietate, arderea grăsimilor dar şi la recuperare în urma exerciţiilor fizice.

Ingrediente Shake One Chocolate

Fibrele sunt prezente în compoziţia produsului sub formă de fibre din ovăz, din portocale, tărâţe de grâu respectiv inulină. Fibrele sunt substanţe de natură glucidică, însă datorită modului în care sunt prelucrate de sistemul digestiv sunt discutate separat în literatura de specialitate. Deoarece fibrele nu sunt descompuse de enzimele digestive nu ajung în sânge, ci traversează tractul digestiv, absorbind apă; astfel ajută la menţinerea unui peristaltism normal. De asemenea, dacă fibrele sunt prezente în alimentele consumate în cadrul unei mese, absorbţia glucidelor digestibile va fi încetinită.

Chitosanul este constituit din derivaţi ai glucidelor, aceştia fiind legaţi unii de alţii în lanţuri lungi. Sursa naturală a chitosanului este chitina prezentă în organismele diverselor crustacee marine, care este prelucrată în vederea obţinerii chitosanului. Acesta contribuie la menţinerea nivelului normal de colesterol.

L-carnitina este o substanţă implicată în transportul acizilor graşi; prin legarea sa de moleculele acizilor graşi devine posibil transportul acestora în mitocondrii, organite celulare în care are loc descompunerea acestora.

Cafeaua verde (Coffea robusta) a devenit populară datorită efectelor sale legate de menţinerea greutăţii, respectiv arderea grăsimilor. Boabele de cafea verde conţin numeroşi compuşi care au fost asociaţi cu menţinerea sănătăţii, unul dintre cei mai des amintiţi fiind acidul clorogenic.

Fructele palmierului Acai (Euterpe oleracea) se remarcă prin conţinutul de antioxidanţi, substanţe care au rolul de a neutraliza radicalii liberi produşi în urma diverselor procese ce au loc în organism. În absenţa mecanismelor de neutralizare a radicalilor liberi, în care intervin şi antioxidanţii proveniţi din alimente, alături de antioxidanţi endogeni, aceştia ar afecta moleculele, celulele, ţesuturile, organele şi în final întreg organismul, perturbând funcţionarea normală a acestuia.

Vitaminele hidrosolubile (vitamina C, vitaminele complexului B) respectiv liposolubile (vitaminele D şi E) îndeplinesc numeroase funcţii în organism, contribuind la funcţionarea optimă a acestuia. Dintre contribuţiile lor amintim: funcţionarea normală a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina B6, vitamina D); metabolismul energetic normal (vitamina C, niacina, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina); reducerea oboselii (vitamina C, niacina, vitamina B6, vitamina B2); metabolismul normal al proteinelor şi glicogenului (vitamina B6) respectiv protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ (vitaminele C şi E).

Mineralele din compoziţia produsului sunt calciul, magneziul şi cromul. Calciul şi magneziul au un rol important în metabolismul energetic normal, menţinerea sănătăţii oaselor şi funcţionarea normală a muşchilor, contribuţii care sunt de interes în special pentru cei care doresc să adopte un stil de viaţă activ. Cromul este un mineral implicat în metabolismul normal al macronutrienţilor, în produsele destinate menţinerii masei corporale câştingându-şi locul datorită contribuţie sale la menţinerea unui nivel normal al glucozei.

Stiati ca

Ştiaţi că, potrivit unei anchete efectuate în rândul consumatorilor noştri, mai mult de jumătate dintre persoanele aflate la cură de slăbire consideră că cel mai mare obstacol este renunţarea la dulciuri ?

Mod administrare

Amestecă un plic de pulbere (30 g) în 300 ml de apă, lapte degresat sau lapte vegetal în shaker sau blender şi consumă o porţie pe zi.

Ingrediente

 • 21 g Amestec vegan de proteine,
  din care: 10.5 g Izolat proteic din mazăre (Pisum sativum, seminţe)
  10.5 g Izolat proteic din orez (Oryza sativa, seminţe)
  6.5 g Matrice de glucide,
  din care: 4.2 g Izomaltuloză Palatinose™*
  2.3 g Maltodextrină
  200 mg Calciu (carbonat de calciu)
  200 mg Inulină (Cichorium intybus, rădăcină)
  100 mg Extract din fruct de Acai (Euterpe oleracea, 4:1)
  52 mg Complex de vitamine,
  din care :30 mg Vitamina C (acid L-ascorbic)
  10 mg Vitamina E (D-alfa-tocoferol)
  10 mg Vitamina B3 (nicotinamidă)
  1mg Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)
  0.8mg Vitamina B2 (riboflavină)
  0.6mg Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină)
  150 mcg Biotină (D-biotină)
  150 mcg Acid folic (acid pteroilmonoglutamic)
  5mcg Vitamina D3 (colecalciferol)
  2 mcg Vitamina B12 (ciancobalamină)
  10 mg Zinc (oxid de zinc)
  200 mcg Crom [picolinat de crom(III)]
  120 mcg Complex de enzime digestive,
  din care: 60 mcg Bromelaină (Ananas comosus, fruct, 1200 GDU/g)
  60 mcg Papaină (Carica papaya, fruct, 1,5 FIP U/mg)
  40 mcg Seleniu (selenit de sodiu)
  Alte Ingrediente:
  arome; emulgator – carboximetil celuloză sodică; îndulcitori – sucraloză, acesulfam de potasiu; sare; vanilla crystal q.s.
  *Izomaltuloza Palatinose™ este o sursă de glucoză şi fructoză.
  Variaţia ingredientelor +/-10%

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.