ImmunAid

, Imunostimulator cu gheara mâţei, 180 capsule

 • Complex de plante și minerale (conține planta „gheara mâței”)
 • Crește producția de celule cu rol imunitar
 • Conține zinc organic care la rândul lui stimulează funcționarea normală a sistemului imunitar
 • Are efect antioxidant
Golește
SKU: CV0125 Categorie:

ImmunAid este un complex eficient de plante şi minerale, în care am amestecat puterea plantei gheara mâţei, folosită de secole, cu zincul. Gheara mâţei creşte producţia de celule cu rol imunitar, pregătind astfel corpul pentru a rezista împotriva agenţilor patogeni. Efectul plantei gheara mâţei este susţinut de prezenţa zincului organic, care la rându-i stimulează funcţionarea normală a sistemului imunitar. Ambele ingrediente active au şi efecte antioxidante, astfel că pot asigura protecţia nu doar împotriva atacurilor externe, ci şi împotriva celor ce vin din interiorul corpului.

Gheara mâţei ajută la combaterea mai multor afecțiuni, inclusiv infecții, cancer, artrită și boala Alzheimer.

Gheara pisicii poate sprijini sistemul imunitar, ajutând la combaterea infecțiilor mai eficient.

Un studiu efectuat la 27 de bărbați a constatat că consumul a 700 mg de extract de gheară  matei timp de 2 luni a crescut numărul de celule albe din sânge, care sunt implicate în combaterea infecțiilor.

Un alt studiu in care s-a administrat extract de gheară mâţei timp de șase săptămâni a remarcat aceleași rezultate.

Gheara mâţei funcționeza atât prin creșterea răspunsului imunitar, cât și prin calmarea unui sistem imunitar hiperactiv.

Proprietățile sale antiinflamatorii sunt responsabile pentru beneficiile sale imune.

Cercetările sugerează că extractul de gheara mâţei poate ajuta sistemul imunitar și sa reduca si simptomele de osteoartrita și artrita reumatoidă.

Pentru cine recomandăm ImmunAid?

 • Persoanelor care doresc o protecţie eficientă şi permanentă în perioadele în care sunt frecvente îmbolnăvirile.
 • Persoanelor care urmează tratamente pentru inflamaţii artritice, ca adjuvant.*

Efectele utilizarii ImmunAid

 • Susţine şi protejează bariera imunitară a organismului
 • Susţine producerea limfocitelor
 • Reduce incidenţa şi ameliorează severitatea infecţiilor respiratorii
 • Ameliorarează simptomele de răceală sau gripă: dureri de cap, dureri musculare, pierderea gustului şi a mirosului şi reduce perioada de convalescenţă
 • Poate fi folosit ca adjuvant în tratamentul inflamaţiilor artritice

 

Gheara pisicii-de la origini la efecte

Cum ghera matei (Uncaria tomentosa sau Cat’s claw )este benefica in intarirea sistemului imunitar?

Immunaid în recomandările medicale Calivita

Stiati ca

Gheara mâţei este folosită de secole în Amazonia pentru tratarea tumorilor, bolilor autoimune şi bolilor digestive?

Ingrediente

Pulbere de gheara mâţei (Uncaria tomentosa) 400 mg
Zinc (gluconat) 6 mg
Alte Ingrediente: Gelifiant-gelatină; emulsificator-celuloză microcristalină; agent de întărire- stearat de magneziu…q.s.

Atentie !

Nu se recomandă în perioadele de sarcină şi alăptare. În cazul unei boli a sistemului digestiv şi în alte situaţii incerte, cereţi sfatul medicului. Nu este recomandată administrarea produselor conţinând gheara mâţei în paralel cu o medicaţie imunosupresoare.

AfecțiuneAdministrare
Dimineața - Prânz - Seara
Info
Aberatii cromozomiale in sarcina1-1-1, dupa masa, in primele 3 luni de sarcina, pauza 2 luni, repetata apoi adminstrarea in aceeasi formula 1-1-1 timp de alte 3 luni continuu. Ridica imunitatea generala a mamei si fatului, previne inclusiv instalarea anomaliilor la mama sau la fat.
Alergie (combaterea puseelor)1-1-1 la adult, 1-0-1 la copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 la copiii pana in 10 ani; adminstrat dupa masa; 2-3 luni continuuNormalizeaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia fenomenelor alergenice.
Antiseptic pulmonar1-0-1, inainte de masa; 2-3 luni.Mentine nivelul normal fiziologic de imuno-globuline (indicatori de baza in calitatea raspunsului imun la infectii.
Ariboflavinoze (leziuni mucoase)1-1-1 administrate inainte de masa; 3 luni continuu.Are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline, prevenind astfel multiplele dezechilibre ce pot aparea.
Artrita reumatoida1-1-1 innainte de masa; 3 luni continuu.Sustine imuitatea si sinteza de anticorpi, afectiunea fiind o boala imunologica.
Astm bronsic1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu.Regleaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia astmului alergic la copii.
Cistita1-1-1 inainte de masa.Intareste sistemul imunitar prevenind astfel recidivarea cistitei.
Conjunctivita alergenica1-1-1 pentru copii si 1-2-1 pentru adulti inainte de masa, 3 cure (sau flacoane) pe an.Regleaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia alergiilor si ofera imunitate pasiva.
Crohn (boala)1-1-1 inainte de masa; 4 luni continuu.Intareste sistemul imunitar regland sinteza haotica de imunoglobuline ce declanseaza si intretin boala.
Imunitate scazuta1-0-1 la copii si 1-1-1 la adulti, administrate inainte de masa.Are rolul de a mentine o imunitate crescuta printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline.
Infectii (prevenire)1-1-1 inainte de masa.Stimuleaza benefic echilibrul sintezei de imunoglobuline raspunzator de o rezistenta buna a organismului la nivel infectios general.
Leucopenie1-1-1 dupa masa 2 luni continuu.Sustine sistemul imunitar in ceea ce priveste nivelul optim al tuturor tipurilor de imunoglobuline ce mentin sangele in parametrii fiziologici.
Lupus eritematos1-2-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu.Intareste sistemul imunitar prin reglarea sintezei de imunoglobuline combatand astfel dezordinile imunologice existente.
Mononucleoza infectioasa1-1-1 inainte de masa, 1 flacon.Este un "bodyguard" al sistemului imunitar prin echilibrarea nivelului de imunoglobuline raspunzatoare de o sanatate optima.
Oreion1-1-1 inainte de masa.Are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii.
Osteomalacie1-1-1 inainte de masa.Osteomalacia fiind o boala pe sistem imunitar, se recomanda acest imunostimulator.
Pojar, rujeola1-0-1 inainte de masa la copii cu varste intre 2 si 7 ani, respectiv 1-1-1 inainte de masa la copiii mai mari de 7 ani.Are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii.
Prostatita1-1-1 dupa masa.Manifesta actiune antiinflamatoare, antivirala si este un bun imunostimulator.
Rinita alergica1-1-1 la adult, 1-0-1 la copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 la copiii pana in 10 ani; adminstrat dupa masa; 2-3 luni continuu.Intareste sistemul imunitar prin normalizarea secretiei de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia fenomenelor alergenice.
Scarlatina1-1-1 inainte de masa.Are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii.
SIDA (infectia cu HIV si boala)1-2-1 inainte de masa.Intareste si fortifica intreg sistemul imunitar alternand la cate 1 flacon consumat cu SambuRex. Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Immunaid > SambuRex > Immunaid > SambuRex).
Sifilis1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu.Are rolul de a mentine sistemul imunitar la un nivel crescut de activitate printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline.
Spondilita anchilopoietica1-1-1 inainte de masa; 3-4 luni continuu.Intareste sistemul imunitar prin echilibrarea secretiilor de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia si evolutia bolii.
Tiroidita autoimuna1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu.Intareste sistemul imunitar si regleaza sinteza de imunoglobuline-anticorpi.
Vaginita infectioasa1-1-0 la copiii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, dupa masa; 2-3 luni continuu.Regleaza sinteza de imunoglobuline - inclusiv a celor raspunzatoare de manifestarile alergenice.
Varicela1-0-1 inainte de masa pentru copiii mai mici de 7 ani, respectiv 1-1-1 inainte de masa pentru copiii mai mari de 7 ani, adolescenti si adulti.Are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.