VirAgo

, Virago Complex pentru stimularea sistemului imunitar, 90 tablete

 • Stimulează funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar
 • Are efecte antimicrobiene, anti-inflamatorii și antioxidante
 • Inhibă multiplicarea virusurilor
 • Luptă împotriva agenților patogeni
Golește
SKU: CV0117 Categorie:

VirAgo Calivita este un preparat complex, toate ingredientele sale stimulând funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar. Oleuropeina, care se găseşte în preţiosul extract de frunze de măslin, este o substanţă cu efecte antimicrobiene, anti-inflamatorii şi antioxidante şi este excelent completată de lizină, un aminoacid care inhibă multiplicarea virusurilor.

Echinacea este o plantă binecunoscută, pe care oamenii o folosesc de multă vreme pentru a lupta împotriva agenţilor patogeni. Gheara mâţei, în combinaţie cu zinc, s-a dovedit a avea efect de stimulare a funcţionării sistemului imunitar.

Institutul American de Cercetare a Cancerului a numit frunzele de măslin cea mai importantă plantă antimicrobiană naturală, antivirală din secolul XXI.

Un studiu realizat în Australia în 2005 a relevat faptul că proprietățile antioxidante conținute în frunzele de măslin sunt de cinci ori mai mari decât cele găsite în vitamina C și de două ori mai mari decât în ​​ceaiul verde și semințele de struguri.

Studiul a mai descoperit că antioxidanții conținuți în extractul de frunze de măsline sunt mai puternici decât cei găsiți în semințele de struguri și vitamina E.

Frunza de măsline este bogată în compuși anti-fungici, anti-virali și anti-bacterieni. De asemenea, conține aceleași substanțe chimice care se găsesc în uleiul de măsline fără nici o calorie.

Reduce posibilitatea dezvoltării calculilor biliari și stimulează secreția pancreatică. Ajută la dezvoltarea oaselor la copii. De asemenea, ajută la protejarea împotriva osteoporozei și a edemelor.

Frunza de măsline ajută, de asemenea, să se elimine astmul, cancerul de colon, prostata, menopauză și cancerul de sân. De asemenea, este eficient în tratarea Hepatitei A, B și C împreună cu infecțiile urechii, printre multe alte beneficii pentru sănătate.

Pentru cine / ce se recomandă  acest extract de maslin?

 • Persoanelor care sunt expuse frecvent situaţiilor în care sistemul imunitar are nevoie de ajutor.
 • Celor care caută o protecţie imunitară mai complexă.
 • Persoanelor care doresc să-şi pregătească sistemul imunitar sub forma unei cure urmate în lunile de toamnă.

Efectele utilizarii Virago Calivita

 • Inhibă dezvoltarea virusurilor şi bacteriilor și întărește sistemul imunitar.
 • Ajută la prevenirea răcelilor, le reduce semnificativ durata și ameliorează severitatea simptomelor.
 • Reduce durata și severitatea afecțiunilor tractului respirator superior.
 • Are efect analgezic și antiinflamator.

virago in recomandarile medicale Calivita

Stiati ca

#Măslinii sunt unii dintre cei mai durabili copaci din lume, deoarece trăiesc până la 2.500 de ani și își datorează longevitatea unei substanțe numite „oleuropeină”, care le conferă rezistență împotriva bolilor și dăunătorilor.

#Pau d’Arco, o plantă foarte populară în America de Sud, este folosită în medicina populară de secole ca adjuvant în tratamentul anumitor infecţii, astmului, diabetului şi unor tipuri de cancer?

Ingrediente

 • 80 mg Extract din frunze de măslin
  (15% oleuropeină std.)
 • 80 mg Lizină
 • 60 mg Extract de gheara mâţei (Cat’s claw)
  (4% alcaloizi oxindolici std.)
 • 30 mg Pau D’Arco 4:1
  (3% alcalozici std.)
 • 25 mg Extract de rădăcină de Echinacea
  (3,5% echinacozide std.)
 • 10 mg Zinc
  Alte Ingrediente:
  Stabilizatori – carbonat de calciu, celuloză microcristalină; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; antiaglomerant – stearat de magneziu; agenţi de glazurare – talc, glazură farmaceutică… q.s.

Atentie !

Nu se recomandă în timpul sarcinii sau alăptării. În cazul unei boli digestive sau incertitudini legate de anumite boli, cereţi sfatul medicului. Nu se recomandă folosirea plantei gheara mâţei împreună cu o medicaţie imunosupresoare.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.