Curcuma Pro

, 60 tablete

Puternic antiinflamator, suport articulatii, mentine articulatiile elastice şi flexibile recomandat celor  celor activi fizic, reduce durerea. Absorbtie optima.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Curcuma Pro contribuie la menținerea flexibilității și funcționării normale ale articulațiilor, datorită principalului său ingredient, curcuma (turmeric).

Cu un puternic efect antiinflamator, tabletele produsului Curcuma Pro este rcomandat pentru  sanatatea sistemului articular. Produsul mai conține şi extract de piper BioPerine® și formula unică MicroActive® cu curcumină, pentru o biodisponibilitate maximă(absorbtie maxima).

Pentru ce recomandam Curcuma Pro

 • Oferă suport şi protecţie articulaţiilor, mai ales în cazul unui stil de viaţă activ
 • Contribuie la diminuarea durerilor articulare şi creşte mobilitatea articulaţiilor
 • Calmează durerea şi reduce inflamația de la nivelul sistemului osos şi articular
 • Ajută la menţinerea sănătăţii, elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiilor
 • Contribuie la reducerea disconfortului articular
 • Adjuvant în tratarea traumatismelor articulare

Stiati ca

1. curcuma este absorbită foarte greu de organism? Prin micronizarea acesteia (transformarea în particule de dimensiunea micronilor), o cantitate mai mare poate fi absorbită în capilare, prin urmare o cantitate ridicată de ingrediente active pătrund în organism și rămân active.

2. Înainte ca turmericul să fie condimentul vieții, era un colorant. Nuanța sa de galben vibrant a fost folosită pentru a colora țesăturile. Chiar și astăzi, este un element de bază în ceremoniile religioase indiene, simbolizând puritatea, fertilitatea și prosperitatea. Și vorbind despre India, este producatorul nr 1 de turmeric al lumii, aprovizionând 80% din aceasta.

 

 

Mod administrare

1 tableta /zi sau conform recomandarilor

Ingrediente

 • 200 mg Extract de turmeric (Curcuma longa) (95% curcuminoide, 20:1)
 • 200 mg Extract de turmeric (Curcuma longa) (4:1)
 • 25 mg Curcumină MicroActive® (25% curcuminoide, 1:4)
 • 5 mg Extract de piper negru BioPerine® (Piper nigrum)(50:1)
 • 1,5 mg Trigliceride cu catenă medie

Atentie !

Nu se recomandă consumul produsului de către femeile gravide şi care alăptează! Persoanele cu afecţiuni ale vezicii biliare, obstrucţia canalului biliar sau calculi biliari trebuie să evite suplimentele alimentare cu turmeric, deoarece efectul său colekinetic şi capacitatea de a stimula secreţia de acid biliar sunt bine cunoscute.

Curcumina poate interacţiona cu ciprofloxacinul, un antibiotic cu spectru larg, prin urmare se recomandă încetarea administrării suplimentelor cu curcumină pe durata tratamentului cu ciprofloxacin. Întrerupeţi consumul produsului cu cel puţin 2 săptămâni înainte de operaţie şi cereţi sfatul medicului dacă luaţi anticoagulante (de ex. warfarină-Coumadină, clopidogrel-Plavix, aspirină etc.).

Turmericul poate accentua efectul medicaţiei pentru diabetici, crescând riscul de hipoglicemie.

Turmericul poate interacţiona cu medicamentele împotriva acidităţii gastrice (de ex. cimetidină, famotidină, ranitidină, esomeprazol, omeprazol, lansoprazol), stimulând producţia de acid gastric.

Se recomandă evitarea produselor cu turmeric dacă suferiţi de ulcer peptic. Bolnavii de cancer la sân trataţi cu ciclofosfamidă trebuie să evite consumul produselor cu turmeric.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.