BioHarmonex 4.0

, Aparat de biorezonanţă

3,750.00 lei 3,450.00 lei

 • Pentru un bioritm armonios
 • Stare generală de bine în orice circumstanţă
 • Un sprijin pentru funcţionarea optimă a circulaţiei
 • Stimulează respiraţia corectă
 • Pentru o piele frumoasă şi sănătoasă

Stoc epuizat

BioHarmonex CaliVitaBioHarmonex ® este un aparat care funcţionează conform principiilor biofizicii sau, mai exact, ale biorezonanţei, şi a fost creat special pentru uz casnic. Adepţii principiilor biorezonanţei susţin că fiecare celulă a corpului uman generează un câmp eletromagnetic. Acest câmp energetic reprezintă una din căile prin care celulele pot comunica între ele şi pot iniţia sau controla diferitele procese fiziologice din corpul nostru.

BioHarmonex ® generează un câmp electromagnetic extern, care poate sprijini realizarea proceselor naturale din organism „adresându-se” câmpurilor electromagnetice naturale generate de anumite ţesuturi ale corpului.

Cum funcționează ?

Fiecare celulă vie din organismul uman generează un câmp electromagnetic. Acest câmp electromagnetic reprezintă una dintre modalitățile prin care celulele comunică între ele pentru a demara și a regla diferite procese fiziologice. Sănătatea poate fi menținută doar daca acest flux de informații funcționează perfect.

Funcția câmpului electromagnetic extern generat de dispozitivul de biorezonanță este să stimuleze și să influențeze câmpul electromagnetic natural generat de anumite țesuturi din organism și astfel să sprijine metabolismul.

Afla caracteristicile si ghidul de utilizare accesand linkul de mai jos: 

>>CARACTERISTICI SI GHID DE UTILIZARE BIOHARMONEX.4.0

Pentru cine recomandăm ?

METEOROPATIA – Pentru o stare bună de sănătate indiferent de condiţiile atmosferice.
BIORITM
– Pentru un bioritm armonios.
PIELE
– Pentru o piele frumoasă şi sănătoasă.
OASE/COLOANĂ – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu procesele care au loc în oase şi ţesuturi.
POST-ANTRENAMENT
– Pentru regenerarea musculară în urma unor activităţi fizice intense.
DIGESTIE
– Vibraţiile sunt setate astfel încât să optimizeze funcţiile digestive.
DURERE
– Este un program pentru o stare generală de bine în orice circumstanţă.
COPII – Pentru nevoile speciale ale copiilor.
HORMONI – Este un program care sprijină în mod special sistemul hormonal.
NERVI
– Este un program conceput pentru persoanele care îsi doresc o activitate intelectuală excelentă în fiecare zi.
IMUNITAR – Vibraţiile acestui program sprijină sistemul imunitar.
CIRCULAŢIE
– Este un program ce se adresează în principal persoanelor care își suprasolicită sistemul circulator (sportivii) sau celor care au nevoie de un sprijin pentru funcţionarea optimă a circulaţiei.
RELAXARE – Este un program cu vibraţii pentru relaxare şi destinder .
RESPIRAŢIE – Este un program care stimulează respiraţia corectă. Este recomandat în special sportivilor, fumătorilor şi persoanelor din mediul urban.
FICAT/PANCREAS – Este versiunea îmbunătăţită a programului „DIGESTIE” şi este creat special pentru a stimula aceste două organe.
MENSTRUAŢIE – Pentru o feminitate naturală.
REÎNCĂRCARE MENTALĂ – Este conceput pentru o relaxare optimă şi în caz de epuizare extremă.
DETOXIFIERE – Acest program poate stimula procesele de detoxifiere.
MERIDIAN – Scopul acestui program este să armonizeze meridianele de acupunctură.
LIMFATIC – Se adresează funcţionării sănătoase a sistemului limfatic.
ÎNTINERIRE – Este un program care spijină procesele antioxidante şi ajută la menţinerea tinereţii.
PROSTATĂ – Este un program destinat bărbaţilor maturi, de vârstă mijlocie şi de vârsta a treia.
SLĂBIRE – Este un program creat pentru a veni în sprijinul curelor de slăbire corect aplicate şi tratamentelor anticelulită.
VEDERE – Este un program ale cărui vibraţii sunt create special pentru persoanele ce efectuează munci sau activităţi care suprasolicită ochii.
URINAR – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu funcţiile renale, optimizându-le.

CARACTERISTICI SI GHID DE UTILIZARE BIOHARMONEX.4.0

Ce aduce nou BioHarmonex 4?

A patra generatie de dispozitive BioHarmonex a fost lansata dupa 10 ani de perfectionare si prezinta urmatoarele avantaje:
 1. Design mai modern cu efecte luminoase si interfata intuitiva
 2. Procesor mai puternic
 3. Baterie reincarcabila Li-Ion
 4. Alarma de trezire
 5. Difuzoare mai performante si posibilitatea de a conecta casti
 6. Touch screen cu rezolutie mare
 7. Mai multe functii pentru o experienta de neuitat
 8. Capacitate mai mare de stocare
 9. Posibilitatea de a adauga in lista de “Favorite” programele preferate
 10. Sectiunea “MyBio” care ofera sugestii in functie de stilul fiecaruia de viata
BioHarmonex 4 pune la dispozitia utilizatorului functia “Ceasul Organelor”,  care inglobeaza orele si perioadele in care organele noastre functioneaza mai intens, astfel incat alegerea programelor sa se faca in functie de acesti parametri, in scopul dobandirii unei eficiente maxime a dispozitivului.
Capacitatea de stocare mai mare permite rularea automata a pana la 30 de programe, iar prin functia “Favorite”, utilizatorul poate sa isi adauge intr-o lista programele preferate, pentru o accesare mai rapida.
Functia “MyBio Info” ofera informatii, sfaturi si ponturi personalizate, in functie de stilul de viata al fiecaruia.  Cu ajutorul acestei sectiuni, putem sa ne ajustam programele mai usor si sa le potrivim nevoilor noastre.
BioHarmonex 4 este un produs in continua dezvoltare si imbunatatire, insa aceasta noua versiune promite o experienta de neuitat!

Care sunt programele dispozitivului BioHarmonex 4 ?

BioHarmonex 4 intruneste in interfata sa 6 programe usor de utilizat si potrivite oricui:
 1. Prevenire (program creat pentru a imbunatati calitatea vietii si a reduce riscul aparitiilor tulburarilor de sanatate)
 2. Aspect plin de energie (Tonusul nostru si starea de spirit sunt date si se reflecta asupra pielii. Programul „Aspect plin de energie” ne mentine aspectul sanatos as pielii si ne reda increderea in noi)
 3. Putere mentala ( Programul „Putere mentala” este destinat tuturor categoriilor de varsta, indiferent ca este folosit de varstnici, pentru intarzierea procesului de imbatranire, cat si de copii, studenti sau adulti, pentru cresterea puterii de concentrare)
 4. Stil de viata (Fiecare dintre noi are un stil de viata marcat de obiceiuri care ne definesc activitatile zilnice. Pentru a lua o pauza de la stresul cotidian, este esential sa ne gasim echilibrul si sa corelam perioadele de relaxare cu cele foarte ocupate)
 5. Barbati/Femei (Organismul uman are cerinte diferite, iar unul din criteriile in functie de care apar aceste diferente il reprezinta defalcarea pe sexe. Programul BioHarmonex isi adapteaza functiile tinand cont de profilul utilizatorului)
 6. Regenerare (Programul „Regenerare” este conceput pentru a sprijini procesele fiziologice ale corpului in perioadele de convalescenta, dar poate functiona la fel de bine in scop preventiv)
Durata medie a fiecarui program este de 25 minute, in decursul unei zile putandu-se efectua pana la 9 programe diferite de biorezonanta. Rezultatele aferente programelor se stocheaza pe un card SD, astfel incat ele pot fi usor transferate pe un alt dispozitiv, fara teama de a le pierde.
BioHarmonex 4 are o raza de actiune de un metru, se poate incarca cu un cablu USB, iar bateria poate tine pana la 3 zile.

Stiati ca

Potrivit medicinei tradiţionale chineze, organele noastre funcţionează şi se relaxează după un program strict? Pornind de la acest concept, a fost creat ceasul organelor, care ne arată exact în ce interval orar se activează şi se relaxează fiecare parte a corpului. Dacă vă doriţi o viaţă mai echilibrată şi mai armonioasă, încercaţi noua funcţie a #BioHarmonex 4.0: ceasul organelor!

Atentie !

Utilizarea aparatului BioHarmonex nu este recomandata in preajma altor dispozitive care emana unde electromagnetice precum calculator, telefon sau alte aparate asemanatoare.

Video

MBNqIAzYnOs

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.