alimente_periculoase

Știați care sunt cele mai periculoase alimente ?

În zilele noastre fiecare dintre noi căutăm să mâncăm cât mai sănătos și acest lucru devine din ce în ce mai greu deoarece marii producători de alimente caută să producă în cantități mari la prețuri mici pentru a obține un profit cât mai mare.Acesta este unul dintre lucrurile care ne împiedică să mâncăm sănătos.Produsele sănătoase, 100% naturale se gasesc tot mai greu.

Un alt lucru care ne împiedică să ducem un stil de viață sănătos este acela că mulți dintre noi mâncăm pe fugă și ne îndreptăm către mâncărurile de fast-food.

Totuși încercăm să mâncăm cât mai sănătos, dar oare știm care sunt cele mai periculoase alimente ?

Că tot am amintit mai înainte de mâncărurile fast-food, știați că maioneza, carnea grasă, băuturile carbogazoase, alimentele dulci și ketchup-ul sunt unele dintre cele mai periculoase alimente ?

Dacă aruncăm o privire pe lista de ingrediente a maionezei observăm că aceasta conține trei sferturi ulei vegetal, iar restul ingredientelor sunt apă, zahăr, oțet, sare, ouă și aditivi alimentari.Astfel 100 de grame de maioneză conțin 670 de calorii.

Ketchup-ul din comert conține zahăr, sare, aditivi și să nu uităm de îndulcitori, iar carnea grasă accelereaza procesul de imbătrânire, dar poate duce și la apariția bolilor cardiovasculare.

Mulți dintre noi, din lipsă de timp, optăm pentru mezeluri, care sunt unele dintre cele mai periculoase alimente.Dar știați că acei cremwursti din comert sunt produși din resturile rămase de la alte alimente ?

Cremwurstii, cârnații, dar și salamul conțin soia transgenică, adică modificată genetic.

Acestea sunt unele dintre cele mai periculoase alimente din lume, pe lângă mâncărurile KFC si McDonnalds.

Concluzia acestui subiect este că trebuie să optăm pentru mâncărurile gătite în casa, pentru verdețurile cumpărate din piață sau de ce nu, din propria grădină și cât mai puține mâncăruri “rapide”.

Sănătatea ta conteaza.Trăim într-o lume cu o diversitate foarte mare de alimente și trebuie să știm să alegem ce este bun.Trăiește sănătos !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.