Papaya Plus-90 tablete masticabile

, complex de enzime digestive, 90 tablete masticabile

  • Contine substanțe nutritive
  • Are efecte antioxidante puternice
  • Are proprietăți anticancerigene
  • Poate combate inflamația
  • Ajuta in protectia pielei
  • Poate îmbunătăți sănătatea inimii
  • Poate îmbunătăți digestia
Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Papaya Plus este un complex de enzime derivate din plante pentru ameliorarea si îmbunatatirea digestiei. Aceste comprimate masticabile delicioase  contin o combinatie de enzime naturale protonate de papaya si amilaza, lipaza si lactoza.

Produsul nu contine zahar si îndulcitori.

Fructul Papaya din care se extrage continutul pentru produsul Papaya Plus este un fruct tropical si are beneficii mari pentru  sănătate.  Este originar din America Centrală și din Mexicul de Sud, dar acum este cultivat în multe alte părți ale lumii.

Contine antioxidanți care pot reduce inflamația, pot combate bolile și  ajută să ne mentinem tineretea si vigoarea.

Papaya PLUS, sub formă de tablete masticabile, conține toate enzimele importante care sprijină digestia . Ajută la descompunerea proteinelor, carbohidraților, grăsimilor și chiar a lactozei, care cauzează probleme unui număr foarte mare de persoane. Toate acestea cu ajutorul enzimelor foarte eficiente din compoziție. Astfel, putem să asigurăm o digestie echilibrată şi ne putem bucura de fiecare masă.

Cum actioneaza enzimele in digestie?

Enzimele sunt substante care ajuta procesele chimice din organism si de aceea se numesc biocatalizatori. Proteinele, grasimile si carbohidrati sunt afectate de enzime digestive si se descompun in aminoacizi, acizi grasi si zaharuri simple, facand  dimensiuni potrivite pentru absorbtia si utilizarea în corpul uman.

Digestia începe  în cavitatea bucala prin actiunea alfa-amilazei  asupra moleculei de amidon. Hrana este înmuiata in acidul clorhidric din stomac (HCl) si  este activat mediul acid si enzima pepsina, care promoveaza descompunerea proteinelor macromoleculare in aminoacizi. Pancreasul preia amestecul celor mai importante enzime pentru digestia proteinelor, grasimilor si carbohidratilor.  glucidelor complexe  (amidon si glicogen) si sub actiunea amilazei, zaharazei si lactaza descompune  toate acestea in zaharuri simple. Descompunerea lor ulterioara in dioxid de carbon si apa elibereaza energia necesara proceselor de viata.  Acizii biliari sunt esentiali pentru digestie si resorbtia grasimilor, precum si pentru enzimele de lipaza. Astfel, moleculele dizolvate pot fi usor absorbite în intestin impreuna cu apa, vitamine si electroliti. Sanatatea gastrointestinala este esentiala pentru realizarea sanatatii generale a organismului. Cât de buna este digestia noastra, atât de mult vom avea energie, iar aceasta determina starea de spirit , sanatatea corporala, precum si de longevitatea noastra. Tulburarile digestive apar la toate grupele de vârsta.

Cele mai frecvente probleme legate de starea de sanatate a sistemului digestiv sunt indigestiile, infectiile intestinale, inflamatiile (sindromul de colon iritabil, colita ulcerativa, gastrita, boala Crohn), miscari intestinale neregulate (constipatie, diaree), etc.

Beneficii pentru sanatate ale produluli Papaya Plus

1. Contine substanțe nutritive

Papaya conține o enzimă numită papaină, care poate descompune lanțurile de proteine ​​dure care se găsesc în carne.

Un fruct de papaya de 152 grame conține :

Calorii: 59
Carbohidrati: 15 grame
Fibră: 3 grame
Proteine: 1 gram
Vitamina C: 157% din DZI(doza zilnica recomandata)
Vitamina A: 33% din DZI
Folat (vitamina B9): 14% din DZI
Potasiu: 11% din DZI
Contine cantități de calciu, magneziu și vitamine B1, B3, B5, E și K.
Papaya conține, de asemenea, antioxidanți sănătoși cunoscuți ca carotenoizi – în special un tip numit licopen.

2.Are efecte antioxidante puternice

Radicalii liberi sunt molecule reactive create în timpul metabolismului corpului. Radicalii liberi pot promova stresul oxidativ, ceea ce poate conduce la boli.

Antioxidanții , inclusiv carotenoizii găsiți în papaya, pot neutraliza radicalii liberi.

Studiile notează că papaya  poate reduce stresul oxidativ la adulții mai în vârstă și la persoanele cu prediabet, hipotiroidism ușor și boli ale ficatului.

De asemenea, mulți cercetători consideră că radicalii liberi excesivi din creier sunt un factor important în boala Alzheimer.

Într-un studiu, persoanele cu Alzheimer carora li s-a administrat  un extract de papaya  timp de șase luni au înregistrat o scădere de 40% a unui biomarker care indică o deteriorare oxidativă a ADN-ului și acesta este, de asemenea, legat de îmbătrânire și cancer.

Reducerea stresului oxidativ este atribuită conținutului excesiv de licopen din papaia și capacității de a elimina excesul de fier , despre care se știe că produce radicali liberi.

3. Are proprietăți anticancerigene

Cercetările sugerează că licopenul din papaia poate reduce riscul de cancer.

Poate fi de asemenea benefic persoanelor care sunt tratate de cancer.

Papaya reducere radicalilor liberi care contribuie la cancer.

În plus, papaia poate avea unele efecte unice care nu sunt împărtășite de alte fructe .

Printre 14 fructe și legume cu proprietăți antioxidante cunoscute, numai papaya a demonstrat activitate anticancer în celulele canceroase ale sânului .

Într-un studiu  la adulți mai în vârstă cu inflamație și afecțiuni precanceroase ale stomacului,  extractul de papaya a redus deteriorarea oxidativă.

4. Poate îmbunătăți sănătatea inimii

Studiile arată că papaya bogat în licopen și vitamina C pot ajuta la prevenirea bolilor de inimă .

Antioxidanții din papaya poate proteja inima și poate îmbunătăți efectele de protecție ale colesterolului „bun” HDL.

Într-un studiu, persoanele care au luat un supliment de papaya  timp de 14 săptămâni au avut mai puțină inflamație și un raport mai bun între LDL -colesterolul„rău” și HDL-colesterolul„bun” decât oamenii care au primit un placebo.

Un raport îmbunătățit este legat de un risc redus de boli de inimă.

5. Poate combate inflamația

Inflamatiile cronice stau la baza multor boli, iar alimentele nesanatoase si alegerile unui stilul de viata pot conduce la un proces inflamator.

Studiile arată că papaya ajută la reducerea markerilor inflamatori datorita bogatiei de antioxidanți .

Un studiu a menționat că bărbații care și-au crescut aportul de de carotenoizi (papaya) au avut o scădere semnificativă a CRP, un marker inflamator.

6. Poate îmbunătăți digestia

Enzima papaină din papaya poate face proteina mai ușor de digerat.

Oamenii de la tropice consideră că papaya este un remediu pentru constipație și alte simptome ale sindromului de colon iritabil (SII).

Într-un studiu, persoanele care au luat extras de papaya timp de 40 de zile au avut o îmbunătățire semnificativă in combaterea  constipației și a balonării.

7. Ajuta in protectia pielei

Papaya, pe lângă faptul că menține corpul sănătos, poate ajuta și pielea  să pară mai tonifiată și mai tinerească.

O activitate excesivă a radicalilor liberi este responsabilă pentru o mare parte din încrețirea, apariția și alte leziuni ale pielii care apar odată cu inaintarea in vârsta.

Vitamina C și licopenul din papaya  protejează pielea și pot ajuta la reducerea acestor semne de îmbătrânire.

Într-un studiu, suplimentarea cu papaya timp de 10-12 săptămâni a scăzut roșeața pielii după expunerea excesiva la soare, ceea ce este un semnal al leziunii pielii.

Femeile mai în vârstă care au consumat un extract de papaya timp de 14 săptămâni au avut o reducere vizibilă și măsurabilă în profunzimea ridurilor faciale, datorita  continutului de licopen, vitamina C și antioxidanți din papaya.

Papaya Plus este recomandat :

  • persoanelor care doresc să își sprijine în mod adecvat digestia,
  • celor care consumă regulat alimente ce provoacă balonare,
  • în caz de probleme digestive.

Efectele utilizarii Papaya Plus Calivita

  • Conţine o formulă complexă pentru susţinerea enzimatică a digestiei
  • Reduce disconfortul abdominal, balonarea şi senzaţia de prea-plin după masă
  • Previne refluxul gastric
  • Reface necesarul de enzime digestive
  • Sprijină descompunerea proteinelor, carbohidraţilor, grăsimilor şi lactozei

Stiati ca

1.Știați că 65% din populație se confruntă cu intoleranța la lactoză, într-o măsură mai mare sau mai mică?*

2. De mii de ani oamenii au folosit papaya pentru a digera carnea.

3.Mai mult, corpul  absoarbe mai bine antioxidanți benefici din papaya decât din alte fructe și legume.

Ingrediente

  • 200 mg Pulbere de papaya (Carica papaya)
  • 30 mg Amilază fungică (5000 DU)
  • 25 mg Lipază fungică (5000 FIP)
  • 5 mg Lactază fungică (1000 ALU)
  • 1 mg Clorofilă
    Alte Ingrediente:
    sucroză; îndulcitor – sorbitol; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu; aromă artificială de căpşuni………q.s.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.