BoostUp (30 capsule) Calivita

, BoostUp 30 capsule, 30

BoostUp(sau Boost UP) Calivita intareste memoria, concentrarea, învăţarea, atenţia, ajuta in luarea deciziilor sub stres şi mareste inteligenţa. Deasemena amelioreaza anxietatea si stresul. Destinat celor care lucreaza sub stres, cei care au un job stresant, elvilor si studentilor pentru rezultate bune.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

BoostUp Calivita este un produs natural care energizeaza organismul. Trăim într-un ritm alert, în care prelucrăm zilnic un flux enorm de informaţii. Pentru a fi cei mai buni în ceea ce facem, trebuie să fim productivi, atenţi la detalii, concentraţi pe activităţi. Pentru majoritatea acest lucru vine la pachet cu stres, oboseală, epuizare. În timp ce unii recurg la cofeină sau produse energizante, noi le propunem o soluţie naturală, #boostUp.

Cui recomandam?

-Persoanelor peste 25 de ani, care au un job activ, care vor să atingă performanţa la locul de muncă şi să facă faţă ritmului alert de viaţă.

-Studenţilor pentru concentrare şi învăţare,

-Vârstnicilor pentru îmbunătăţirea memoriei. 

 Ce conţine #boostUp?

Bacopa monnieri sau isopul de apă. Este o plantă adaptogenă, care îmbunătăţeşte procesele cognitive, adică tot ce ţine de memorie, concentrare, învăţare, atenţie, motivaţie şi inteligenţă. Aceste caracteristici o transformă într-un nootrop extrem de eficient, un adevărat potenţiator de inteligenţă şi productivitate. (Un Nootrop este o substanţă „inteligentă” care îmbunătăţeşte funcţiile creierului. ) Bacopa monnieri este recomandată şi pentru ameliorarea anxietăţii.

Magneziu. Este un mineral extrem de important pentru ameliorarea stărilor de nervozitate, dureri de cap, depresie, reglarea ritmului cardiac, reducerea oboselii şi a extenuării.

Fosfatidilserină. Implicată în îmbunătăţirea memoriei şi a procesului de învăţare, cât şi a timpului necesar pentru rezolvarea sarcinilor, implicit creşterea productivităţii.

Ginkgo Biloba. Eficient în îmbunătăţirea memoriei şi gândirii, cu implicaţii pozitive în ameliorarea stărilor de anxietate.

Acid pantotenic. Se găseşte în concentraţii mari în creier, fiind implicat în sinteza diferiților neurotransmițători, contribuind la creşterea performanţei mentale.

 De ce să alegi acest produs?

1. Este eficient. Știința modernă a demonstrat efectul ingredientelor active în îmbunătățirea performanței intelectuale.

2. Este natural. Stimulează activitatea creierului în mod natural, fără cofeină sau alţi energizanţi. Extractele din plante sunt principalele ingrediente active. Capsulele sunt 100% vegetale şi nu conţin aditivi artificiali.

3. Este benefic pentru sănătate. Nu provoacă dependență.

4. Este accesibil. Doza zilnică recomandată costă 4 lei. Prin urmare, pentru preţul unei băuturi energizante sau un espresso poţi opta pentru o soluţie eficientă şi mult mai sănătoasă, cu efect complex şi acţiune multiplă.

Mod administrare

Mod de administrare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandărilor.

Ingrediente

Flaconul boostUp contine 30 capsule

O capsula contine:

  • 100 mg Extract din frunze de isop de apă (20:1; Bacopa monnieri)
  • 30 mg Magneziu (malat de magneziu)
  • 25 mg Fosfatidilserină
  • 20 mg Extract din frunze de Ginkgo biloba (50:1; std. 24% flavonoglicozide, 6% terpene)
  • 2mg Acid pantotenic

Alte Ingrediente:

gelifiant – hidroxipropil metilceluloză; antiaglomerant – coji de orez; agent de îngroşare – tărâţe de orez……….q.s.

Variaţia ingredientelor……. +/- 5%

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.