De ce recomandăm produsele CaliVita ?

  • Sunt 100% Naturale
  • Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
  • Nu au efecte secundare
  • Sunt obținute pe cale naturală prin presare le rece
  • Nu conțin: zahăr, sare, conservanți, coloranți sintetici
  • Nu creează dependență

 

Ce instituții certifică produsele CaliVita ?

 

1. Ministerul Sanatatii din Romania

ministerul_sanatatiiProdusele CaliVita îndeplinesc, de asemenea standardele de sanatate publica din Romania. Institutul National de Sanatate Publica – Institutul National de Igiena certifică siguranța suplimentelor CaliVita.

De la materia prima  utilizata pentru producție, si pana la fabricare, produsele CaliVita, sunt în conformitate cu cele mai stricte si exigente standarde din lume. Cu un control permanent asupra calității și siguranței suplimentelor Calivita, vom da în mâinile clienților produse care sunt eficiente, sănătoase și sigure și, astfel, aceste produse se încadreaza în filozofia companiei CaliVita, care pune pe primul loc sănătatea si siguranata oamenilor.


2. Food and Drug Administration (FDA) din SUA – Cel mai dur forum mondial in domeniu

fdaFDA este responsabil pentru protejarea sănătății publice prin asigurarea sigurantei, eficacitatiii  medicamentelor, produselor biologice, dispozitivelor medicale, cosmeticelor și produselor care emit radiații.
FDA este de asemenea responsabil pentru avansarea sanatatii publice, ajutand la inovații  care fac medicamentele si suplimentele alimentare farmaceutice mai eficiente, mai sigure, precum și mai accesibile și ajuta publicul in a obține informații exacte, bazate pe știință  pentru a menține și a îmbunătăți  sănătatea.


3. Good Manufacturing Practice (GMP) reprezentând bunele practici la fabricarea produselor

gmpPrin certificatul Good Manufacturing Practice (GMP) se dovedește o atentie sporita la fabricarea produselor (Bune Practici de Fabricare).

Certificatul GMP confirma respectarea de către Calivita ® a celor mai înalte standarde de producție.

Standardele asigură certificarea tuturor proceselor de producție, de la calitatea și originea materiilor prime la producția reala de suplimente la ambalare si transport.

Preparatele CaliVita ® sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii, caracteristice preparatelor farmaceutice.  Procesul de fabricație este efectuat în conformitate cu standardele de bună practică de fabricație (GMP) si oferă cel mai înalt nivel de puritate, calitatea și eficacitate a produsului.