Cell XC Calivita

, Cell XC, 180 capsule

Cell XC susține funcționarea optima a sistemului de apărare al organismului, reducând astfel riscul apariției diferitelor boli, inclusiv dezvoltarea cancerului.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , , ,

Cell XC  Calivita este de fapt vechiul Culevit reinnoit.

Celulele noastre se divizează, se multiplică și mor pe parcursul întregii noastre vieți. Însă din când în când apar erori în funcționarea lor, ceea ce are drept rezultat celule defecte.
Organismul unei persoane sănătoase „corectează” singur aceste celule, însă în cazul unui organism slăbit, pot apărea erori chiar și în cadrul acestui proces.

În aceste cazuri este extrem de important ca organismul să primească toţi nutrienţii de care are nevoie. Până acum, aceasta a fost misiunea îndrăgitului nostru produs Culevit, care de acum înainte va fi disponibil în reţea sub denumirea  de CellXC.

Cell XC contine o cantitate mai mare de excipienţi naturali

Nu am modificat ingredientele active foarte eficiente din compoziţia vechiului produs Culevit, ci am folosit pe cât posibil excipienţi naturali.
Îmbunătăţirile nu s-au oprit însă aici: am înlocuit tabletele cu capsule, pentru a fi mai ușor de înghiţit. În plus, produsul conţine gelatină vegetală în locul substanţei de origine animală folosită înainte, pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor vegetarieni.

Ingredientele din Cell XC  pentru regenerarea celulară

Cell XC este o combinație de vitamine, aminoacizi și alte materiale de construcție pentru celulele care joacă un rol important în procesele de regenerare și întărire a corpului în cazurile de sănătate precarăpierderea în greutateboli grave și starea generală deteriorată.

Produsul poate fi util pentru prevenire și ca adjuvant la tratament, în cazurile de diviziune celulară anormală, precum și pentru a ajuta organismul de la tumorile maligne.

Corpul nostru suferă adesea de efecte adverse care pot dăuna sănătății, așa că trebuie să punem prevenția pe primul loc. Prin completarea dietei noastre cu suplimente adecvate, cum ar fi comprimatele Cell XC, putem susține funcționarea optima a sistemului de apărare al organismului, reducând astfel riscul apariției diferitelor boli, inclusiv dezvoltarea cancerului.

Aportul regulat de Cell XC este recomandat pentru toată lumea și mai ales pentru cei la care, din cauza bătrâneții, a intervențiilor chirurgicale, a alcoolismului, a fumatului, a stresului, a dietelor pentru scăderea în greutatesistemul imunitar nu funcționează normal.

Celulele „anormale” (atipice) se pot dezvolta în organism, din care se pot dezvolta tumori.

Celulele normale și cele patologice(anormale) au proprietăți metabolice diferite. În timp ce celulele sănătoase absorb doar cantități strict definite de nutrienți în funcție de nevoile lor, celulele maligne absorb cantități de nutrienți, care pot fi fatale.

Este bine sa avem un  sistem de apărare împotriva dezvoltării tumorilor în organism. O combinație specială de aminoacizi, vitamine și carbohidrați, într-un raport adecvat, joacă un rol cheie în procesele metabolice ale celulelor maligne, fără a afecta celulele sănătoase.

Aceste substanțe singure nu au niciun efect asupra creșterii tumorilor induse experimental, dar împreună, în raportul adecvat, pot duce la distrugerea celulelor maligne. Această combinație oferă un  semnal special celulelor tumorale pentru a începe procesul de autodistrugere a acestora, fără a afecta celulele sănătoase.

Dezvoltarea tumorilor maligne ar putea fi prevenită prin administrarea zilnică a cantităților suficiente de ingredientele necesare, asigurând o concentrație suficientă a acestora în sânge, în care celulele maligne piedute de sub  control  vor fi distruse.

 Produsul conţine  o combinaţie specială de aminoacizi și vitamine ce sprijină regenerarea organismului în caz de oboseală accentuată, stare generală proastă sau în urma operaţiilor și accidentărilor.

Ingredientele active previn diviziunea celulară neregulată, sprijinind creșterea rezistenţei organismului, astfel încât produsul poate fi un supliment de nădejde în diferite terapii, îmbunătăţind calitatea vieţii.

Mod administrare

Mod de administrare: 3-5 x 2 capsule pe zi sau comform recomandarilor.

Ingrediente

Cell XC ingrediente active/capsulă:

  • Vitamina C  30,00 mg
  • Vitamina B6  1,00 mg
  • Vitamina B2  0,80 mg
  • Biotină  0,03 mg
  • Arginină 78,39 mg
  • Fenilalanină  33,04 mg
  • Histidină 31,03 mg
  • Metionină  29,84 mg
  • Triptofan  15,32 mg
  • Tirozină  1,27 mg
  • Acid malic 23,47 mg
  • Adenina 2,26 mg

 

Atentie !

-Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele active sau excipienți, nu luați produsul!

-Nu este potrivit pentru pacienții care suferă de fenilcetonurie, deoarece conține fenilalanină.

-Nu este recomandat pacienților cu hemodializă și leziuni hepatice.

-Dacă suferiți de carcinom producător de serotonină, nu utilizați produsul!

-Dacă există o afectiune gravă  cunoscută a funcției renale și hepatice, consultați un medic înainte de a utiliza comprimatele.

-În cazul unui ulcer gastric sau duodenal existent, utilizarea comprimatelor Cell XC necesită evaluare individuală.

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.