Chewable CoQ10

, Coenzima Q10, 60 capsule gelatinoase

  • Coenzima Q10 este cunoscută pentru efectul său antioxidant
  • Capsulă masticabilă
  • Aromă de portocale
  • Are o absorbție mai bună
Golește
SKU: CV0260 Categorie:

Chewable CoQ10 orange Calivita

Toți avem preferințele personale asupra unui supliment alimentar. Unii oameni preferă comprimatele, în timp ce alții preferă produse lichide care sunt mai ușor de dozat individual. Apoi, există și cei care preferă capsulele deoarece simt că este mai ușor să le înghită, dar comprimatele masticabile au și fanii lor. Întotdeauna am ținut cont de faptul că produsele noastre ar trebui să fie disponibile în cât mai multe forme posibile, astfel încât ingredientele active sa fie eficiente  pentru toată lumea. Acesta este motivul pentru care introducem două ingrediente active, foarte populare în rețea, ca geluri moi de mestecat

De ce sunt bune geluri de mestecat?

Deși ne străduim să proiectăm atât tabletele, cât și produsele noastre sub forma de  capsulă cât mai convenabile posibil, unii clienți consideră că este mai ușor să înghita capsulelel gelatinoase moi.

Deoarece capsula moale din gelatină este, de asemenea, mestecabilă, nici măcar nu aveți nevoie de lichide pentru a putea să o luați în orice moment , indiferent dacă vă plimbați, conduceți mașina sau oricand aveti nevoie.

Cei cu un stomac deosebit de sensibil au raportat despre capsulele gelatinoase moi pe care le preferă să le utilizeze, deoarece administrarea lor prezintă mai puține disconforturi .

Ele se pot dovedi, de asemenea, o alegere bună pentru cei care ar prefera ingredientul activ să fie eliberat mai repede, deoarece ingredientul activ este în formă lichidă în geluri moi și capsula este descompusă în stomac, astfel încât conținutul său poate fi absorbit mai repede.

Absorbția de ingrediente active grase sau grase solubile (de ex. CoQ10) poate fi mărită de grăsimi și de aceea poate fi mai practic dacă ingredientul activ este plasat într-un mediu gras, în primul rând, astfel încât absorbția sa poate fi intensificată fără sa trebuie să-l luați împreună cu mesele care conțin grăsimi. Gelurile moi de mestecat furnizează de asemenea o soluție pentru aceasta, deoarece excipientul este de obicei ulei vegetal.

Un alt avantaj al capsulelor gelatinoase moi aromate sau masticabile este faptul că și copiilor le place să le ia și sunt mai ușor de folosit pentru cei care au probleme de înghițire sau celor care sunt  însărcinate și din acest motiv sunt reticente în a lua comprimate.

Coenzima Q10 cu efectul său antioxidant este bine cunoscută de consumatorii produselor noastre.

În rețeaua noastră este disponibilă în diferite doze și ambalaje, iar de acum încolo poate fi achiziționată și sub formă de capsule gelatinoase.

Producția de Q10 din organism scade după vârsta de 30 de ani, cu toate că aceasta este un element vital pentru anumite procese din corp.

Coenzima Q10 este un compus liposolubil, absorbția sa fiind accelerată în prezența grăsimilor. Prin urmare, administrarea sa trebuie făcută în cadrul meselor ce conțin grăsimi sau, dacă acest lucru nu este posibil, suplimentul în sine trebuie să conțină grăsimi.

În cazul Chewable CoQ10, Q10 cu aromă de portocale, Q10 este dizolvată în ulei vegetal pentru a putea fi consumată în orice moment, fără apă și fără alimente.

Q10 pentru o inimă sănătoasă.

O serie de experimente au demonstrat că coenzima Q10 poate fi un supliment eficient în perioada de recuperare a persoanelor care au suferit un infarct miocardic, în tratamentul insuficienței cardiace cronice și pentru ameliorarea durerilor musculare cauzate de medicamentele pentru reducerea colesterolemiei sau chiar împotriva migrenei.

Un experiment american a demonstrat că această substanță este eficientă chiar și pe termen scurt. Subiecților, indiferent de forma fizică, le-a fost administrată zilnic o doză de 2×100 mg de Q10 cu dizolvare rapidă sau placebo, după care au fost măsurate performanța fizică și nivelul de Q10 din sânge. Suplimentarea cu coenzima Q10 a crescut cantitatea de Q10 din țesutul muscular chiar și după numai 60 de minute și a redus indicatorii de stres oxidativ în timpul și în urma antrenamentelor.

Efectele utilizarii Chewable CoQ10

  • Reducere profunzimea ridurilor, ameliorează liniile fine şi netezeşte pielea
  • Menţine fermitatea şi elasticitatea pielii, pentru un ten cu aspect vizibil mai tânăr
  • Protejează celulele împotriva îmbătrânirii premature
  • Stimulează producţia de colagen, cu efect regenerator asupra pielii, ajutând la formarea straturilor noi de piele
  • Protejează bariera naturală a pielii de acţiunea negativă a factorilor externi: soare, vânt, frig, poluare
  • Ca adjuvant în contextul bolilor cardiovasculare, reducerea colesterolului, diabet zaharat sau boli neurodegenerative datorită rolului complex pe care îl are în organism.

Mod administrare

O capsulă gelatinoasă pe zi sau conform indicațiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Ingrediente

60 mg Coenzima Q10

Alte ingrediente: Ulei de floarea soarelui, ulei vegetal nehidrogenat, glicerină, gelatină, coenzima Q10 (ubiquinonă), îndulcitor (manitol, zaharoză), arome (ulei de portocale dulci), celuloză microcristalină, amidon de porumb (dioxid de sulf), coloranți (dioxid de fier galben, dioxid de fier roșu).

Be the first to review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume :

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.